- 12 Haziran 2014
- 1.558
- 575
- 178
- 36
Cok saol cnmm makyaj yarismasini bitirdik buna basladik bakalim burda sonuc nolcak cok tesekur ederim begendigin icinnyutkundum vallahi:)
ellerinize saglık ,basarılar dilerim:)
![KK37 :KK37: :KK37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok saol cnmm makyaj yarismasini bitirdik buna basladik bakalim burda sonuc nolcak cok tesekur ederim begendigin icinnyutkundum vallahi:)
ellerinize saglık ,basarılar dilerim:)
Cok tesekkur ederimmmmmmmmçok lezzetli görünüyor![]()
hahhaha cnm çok tatlısın yaa ayy gel yapayım ben sanaaRüyamda senin yemeğinden yiyordum Jigly![]()
Denicem merak etmehahhaha cnm çok tatlısın yaa ayy gel yapayım ben sanaakız şaka maka dene hea şişer bi yerin
![]()
cnm çok teşekkür ederimm çok sewindim beğenmene we oy için ayrıca teşekkürlerrYemiş kadar oldum..damagıma en uyan seninkiydi..oyum da sana geldi..
çok teşekkür ederimm :)nefis görünüyor, elinize sağlık.![]()
teşekkür ederimm beğenmenize sevindim :)Harika bir görüntü ellerinize sağlık.
Cnm tesekkur ederim dene mutlaka sonucu yazarsinMalzemeleri yarim koluluk kiyma icin mi yazdiniz yada 1 kiloluk mu?
Ellerinize sağlık bu arada cok lezzetli görünüyor deneyecegim mutlaka :)
Pilav yap cnm çok güzel oluyor benimde bu akşam vardı misafirim bundan yaptım yine bayıldılar pilav yaptım önden çorba salata piyaz yoğurtlama ve kremalı tavuk vardı extradanharika görünüyor gerçekten:) yarın misafirim gelecek yapmayı düşünüyorum ben de. yanına ne yapmamı önerirsiniz?
Çok teşekkür ederim cnmbayıldıımmm, ellerine sağlık canım![]()
Bende hasanpaşa köfte yapıyordum, ama bunu deneyecem kesinlikleÇok teşekkür ederim cnm![]()