Et Yemekleri DidoŞun ŞELALE KÖFTESİ :D Eşimin ve Oğluşumun sponsorluğunda:D

Görüntü çok güzel.Yalnız patates püresi biraz sulu olmuş.Üstünde kalıp gibi kalsa daha iyi olurdu sanki.Ellerinizi sağlık.Başarılar dilerim.
cnm özellkle öyle yapıyorum yazdım hatta akışkan olucak diye :) teşekkürler

offfffff Canım ellerine sağlık damak zevkime çok hitap eden bir lezzet hemen deneyeceğim.
yarışmada başarılar dilerim.

harika olmuş eline sağlık canım çok değişik bir yemek olmuş özellikle tabakta görünüşü.. bende bir deneyeyim

Kayınvalidem de bu tarifi yapıyor, ondan çanak köfte olarak öğrenmiştim. Çok lezzetli oluyor.
Yalnız klavyenizde Türkçemizdeki "v" harfi yok mu tüm v'leri "w" olarak yazmışsınız.

Kayınvalidem de bu tarifi yapıyor, ondan çanak köfte olarak öğrenmiştim. Çok lezzetli oluyor.
Yalnız klavyenizde Türkçemizdeki "v" harfi yok mu tüm v'leri "w" olarak yazmışsınız.
ben kimseden görmedim kendim uydurdum walla :) w konusunada gelince var war v harfi alışkanlık diyelim

Ellerinize sağlık Bende bu köfteden yaparım ama biraz daha değişik olanından..Sandal köfte benim yaptığım tarif.İçini mantarlı bir harç ile dolduruyorum.Hatta köfteler kategorisinde yapıp katılacaktım ama kısmet olmamıştı
Yarışmada başarılar bol şanslar olsun

çokk teşekkür ederiimmmm çok saolunn çok güzel sunumu olan bi yemek mantarlıyıda deniyim az çok tasarladım kafamda

Bende buna benzer bi şey yapıyorum ama sulu yemek şeklinde buda güzel olmuş elinize sağlık

Bu tarife benzeerini bende yapıyorum gerçekten çok lezzetli oluyor.
Ellerinize sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…