didoss'un aldıklarıııı

kızlarrr bugün blendır aldım mutfağım içinnn....nasıl? kullanan var mı bu ürünüü?

Son düzenleme:
güle güle kullan canım...benimde 22 sinde sözüm var,ondan sonra başlıycam almaya inşallah...bayanssulusmile

sağol canım senin sözün şimdiden hayırlı olsun, bende nişandn sonra başladım almaya . al al bitmiyor vallahi:teytey:

güle güle kullan canım hepsi çok güzel görünüyor
güzel günlerde kullan

lepi canım teşekkür ederim beğenmenize sevindim...alkisalkisalkis inşallah dediğin gibi olur.

sağol canım senin sözün şimdiden hayırlı olsun, bende nişandn sonra başladım almaya . al al bitmiyor vallahi:teytey:

sağol canım...5 hazirandada nişanımız olacak inşallah...fazlada uzatmak istemiyoruz...eylül sonu gibi falanda evlenmek istiyoruz ama bakalım daha belli değil ..bitmez vallahi ama almakta zevkli olur bir an önce alasım var benimmzemuszemus

rüzgar canım teşekkür ederim. bende çok beğenerek almıştım pembişleriii. sende güle güle kullanalkisalkisalkis

kızlar duramadım ve az önce blendırın doğrayıcısını denedim. çünkü iyi olmuyo falan diye yorumlar aldım başka bir sayfada. fındık ceviz vs çektim çok güzel çekti.

senağlamaAllah kısmet ederse haziran 2011de canım.çok uzun zaman var . senin düğün ne zaman canım?:dance::dance::teytey:

Hepsi cok güzeller tatlim...allah agiz tadiyla kullanmayi nasip eylesin...

ya birde kizlar ben bu japon pazarini ilk defa duydum nasil birseymis bu japon pazari???bilmiyorumkismile

güzel dileklerin için teşekkür ederim canım amiiiiiiiiiiiiiinnn. japon pazarı, oyuncak hediyelik eşya kırtasiye mutfak eşyası banyo ıvır zıvırı ve dafa birsiri sayamadığım eşyanın bir arada satıldığı bir yer. daha doğrusu bizim burdaki böyle delikafadulden
karmakarışık bi yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…