Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç çıktı bugün?Kızlar adetten dört gün önce test verdim beta 35 çıktı sizce nasıl bide bugün verdim bakalım
İnşallah güzel sonuçlar almışsınızdırkaç çıktı bugün?
Yarın çıkıyorkaç çıktı bugün?
sonuç?Yarın çıkıyor
Sonuç neYarın çıkıyor
3 gün sonra 300 şükürsonuç?
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah gebeliğinizi nasıl öğrenmiştiniz3 gün sonra 300 şükür
Adetten dört gün önce test yaptım silikti kan verdim sonra 30 la öğrendim ama kese için gitmedim henüzSağlıcakla kucağınıza alın inşallah gebeliğinizi nasıl öğrenmiştiniz![]()
Benimde şuan 3 gün var yarın sabah test yapıcam geçen gün kanda negatif test silik çıkmıştı kaset test var elimde First çıkar mı bilmiyorum ilişki üzerinden 18-19 gün oldu yumurtlama gününde değildim sanırım uygulamaya göre bakıyorum ovulasyon yapmadımAdetten dört gün önce test yaptım silikti kan verdim sonra 30 la öğrendim ama kese için gitmedim henüz
Benim negatif kestim umudu 4. Gün kala productor pozitif göstermişti biliyor musun o bile yanılttı. Yarın adet.gunum testlerin negatif çıktı dünden beri ağlıyorumBenimde şuan 3 gün var yarın sabah test yapıcam geçen gün kanda negatif test silik çıkmıştı kaset test var elimde First çıkar mı bilmiyorum ilişki üzerinden 18-19 gün oldu yumurtlama gününde değildim sanırım uygulamaya göre bakıyorum ovulasyon yapmadım
Umudunu yitirme testler yalancı olabiliyor belki regl olmazsın yada regl olup hamile olanlar var kan vermişmiydin ilişkinin üzerinden ne kadar geçti olmazsa reglim geçtikten sonra tekrar test yap yada kan ver direk bazen idrarda çok geç çıkabiliyoBenim negatif kestim umudu 4. Gün kala productor pozitif göstermişti biliyor musun o bile yanılttı. Yarın adet.gunum testlerin negatif çıktı dünden beri ağlıyorum
Kan vermedim canım ama adet olacağım yani ağrım var testler negatif çıktı. Sadece productor un yaniltmasi üzdü çok önce pozirif sonraki tüm testler negatif yine yanıldımUmudunu yitirme testler yalancı olabiliyor belki regl olmazsın yada regl olup hamile olanlar var kan vermişmiydin ilişkinin üzerinden ne kadar geçti olmazsa reglim geçtikten sonra tekrar test yap yada kan ver direk bazen idrarda çok geç çıkabiliyo