• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

didoss'un aldıklarıııı

senağlamaAllah kısmet ederse haziran 2011de canım.çok uzun zaman var . senin düğün ne zaman canım?:dance::dance::teytey:

benim ki inşallah 18 eylülde.Öyle üzülme hızlı geçer zaman az kalmış sayılır senınkıne de canım alkisalkisalkis

benim ki inşallah 18 eylülde.Öyle üzülme hızlı geçer zaman az kalmış sayılır senınkıne de canım alkisalkisalkis

aslında dediğin doğru zaman çabuk geçiyo galiba. şimdi bakıyorum da nişanlanalı 6 ay olmuş. vay beee inşallah şu önümüzdeki 1 senehihoyyyt:nazar:de çabuk geçer..
seninde az kalmış canımm hadi hayırlı olsun darısı bekleyenlere inş.

boncuk işlemeli salon takımım çerezliklerim veee ölçü küreklerimmmmcokacimcoook

Eklentiler

• $Fotoğraf-0208.webp
    $Fotoğraf-0208.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 78
  • $Fotoğraf-0211.webp
    $Fotoğraf-0211.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 92
  • $Fotoğraf-0216.webp
    $Fotoğraf-0216.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 76
  • $Fotoğraf-0217.webp
    $Fotoğraf-0217.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 79
  • $olcu_kurekleri.webp
    $olcu_kurekleri.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 79
güle güle kullan canım son aldıklarını.:nazar:
bende magazanın birinde inci boncuktan bir salon takımı gördüm ama ne derece gider alacagım mobilyalara emin degilim.CADIARZU

güle güle kullan canım son aldıklarını.:nazar:
bende magazanın birinde inci boncuktan bir salon takımı gördüm ama ne derece gider alacagım mobilyalara emin degilim.CADIARZU

teşekkür ederim canım sağolasın.
bende mobilyalar alınana kadar almayacaktım ama fuarda bayağı indirimdeydi dayanamadım ve aldım. daha doğrusu 200-300 lira vermek istemedim ve 60 liraya aldım :)
uydururum diye düşündüm canım.:kedi:

güzelmiş canım hepside güle güle kullan ALLAH bozmasın...AMİN.................

yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum
buraya ekleme yapmıyorum artık
albümden görebilirsiniz çeyiimzi

Hepsi çok güzellermiş canım, Allah ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin. Kahvaltı takımın, bıçak çatal takımın, teflon setinin markasını öğrenebilirmiyim, eğerki fiyatlarını hatırlıyorsan, birde fiyatlarını:21::79:

kahvaltı takımı kütahyanın fiyatı 200 gibi bişeydi
çtl kşk bçk takımı ar-yıldızın (kampanyadan almıştım yemek takımı çatal bıçak takımı çezva çaydanlık tencere düdüklü) tek fiyatını bilmiyorum ama ar-yıldızın sitesinde var ama
teflon tencerelerde eternıty'nin 175'e almıştık

iyi dileklerin için teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun

kahvaltı takımı kütahyanın fiyatı 200 gibi bişeydi
çtl kşk bçk takımı ar-yıldızın (kampanyadan almıştım yemek takımı çatal bıçak takımı çezva çaydanlık tencere düdüklü) tek fiyatını bilmiyorum ama ar-yıldızın sitesinde var ama
teflon tencerelerde eternıty'nin 175'e almıştık

iyi dileklerin için teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun

Çok teşekkür ederim canım, netten bakıp inceleyim hepsini, teflon fiyatıda çok uygunmuş, çok beğendim.İyi günlerde kullan hepsini..
Sevgiler..:29:

Back
X