• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dicle memorial uğur değer

Dondurulmuş embriyo transferi olacagım nasipse. İsmi rahim dinlendirmek mi bilmiyorum 😊
Benim de 2 ocakta ilk transferim oldu 5aa kalitede ama rahimde sıvı birikimi vardı uğur bey tutmayabilir sıvıdan dolayı bekleyelim dedi ben dinlemedim beklemedim negatif oldu :( şimdi dondurulmuş olacağım tekrar 2. Adeti olunca çağıracaklar galiba

Benim de 2 ocakta ilk transferim oldu 5aa kalitede ama rahimde sıvı birikimi vardı uğur bey tutmayabilir sıvıdan dolayı bekleyelim dedi ben dinlemedim beklemedim negatif oldu :KK43: şimdi dondurulmuş olacağım tekrar 2. Adeti olunca çağıracaklar galiba
Hayırlısı olsun hazırda embriyon varsa sıkıntı yapma kendine. Ama uğur hocayı dinlemeni isterdim gercekten işini riske atmıyor. Bir muayene için 5 saatlik yol gidip gelmişligim oldu aynı gün. Umarım 2.transfer başarılı olur güzel sonuç alırsın. Ben de ilaç kullanıyorum şimdi muhtemelen 10 gune adet olurum. Yani Şubat sonu gibi olur inşallah trasferim

Hayırlısı olsun hazırda embriyon varsa sıkıntı yapma kendine. Ama uğur hocayı dinlemeni isterdim gercekten işini riske atmıyor. Bir muayene için 5 saatlik yol gidip gelmişligim oldu aynı gün. Umarım 2.transfer başarılı olur güzel sonuç alırsın. Ben de ilaç kullanıyorum şimdi muhtemelen 10 gune adet olurum. Yani Şubat sonu gibi olur inşallah trasferim
Bende öyleyim 4 saat yol gidip geliyorum hep umarım çabamıza değer inşallah Allah ın izniyle kolaylıkla olsun🙏🏻

Uğur hoca da tup bebek yaptıran arkadaslar Uğur hoca tekrarlayan negatiflerden ötürü herhangi bir genetik test ya da prp yaptiriyor mu

Arkadaslar Ugur hoca gonalf i kacla vurduruyor hastalarina?? ben tedavimde 300 vuruyordum yuksek gibi geldi bana ve negatifti

Back