bende eski sevgilime sesleniyorum sesçünkü o hiçbişeye değmez
Kitabını okuyorum şu an Çoluk Çocuk
daha çok ararlar saklandımki kapının arkasınaşşşş yerimi sölemeyin kimseye
allahımmm kriiizzzzzzz çok sinirliyim aslında salı günü velayet davam var b..k herif beni geri alamayınca çocuktan mede umuyo alllaaaahhhh şu mahkeme bi geçsinde ben yapacağımı biliyoommmm onaaaa heeehheeee
daha çok ararlar saklandımki kapının arkasınaşşşş yerimi sölemeyin kimseye
ahhhh hayatımın kitabı.. yeminle gözyaşları içinde okuduğum nadir kitaplardan
Behey olamayan eski sevgilim sen de çekil kenara ayağıma çarpan sephamın sivri köşesi peeh
Neeey duyamadım zar_zor KAPININ ARKASINDA MIYMIŞ PATTİ MİYMİŞ NE DEDİN KİMMİŞ DELİ MİYMİŞ EHEHHE
oohhoooo o bişemi sen benim hayatımı yazsamda okusan ağlamaktan ağlayamazsın daaha
Neeey duyamadım zar_zor KAPININ ARKASINDA MIYMIŞ PATTİ MİYMİŞ NE DEDİN KİMMİŞ DELİ MİYMİŞ EHEHHE
ben o sehbanın sivri köşesi olmak istirom sonrada.............intikam soğuk yenen bir karnıyarıktır
oohhoooo o bişemi sen benim hayatımı yazsamda okusan ağlamaktan ağlayamazsın daaha
eeeheeheheeeeeeee imam bayıldı değilmiydi ooo ????
sakın elma dersem çık armut dersem defol git esprisini yapmayınçünkü ben şimdi yaptım
İmam değil ooo eski sevgili önce bayıldı sonra uyandırıldı sehpanın pis köşesiyle güzelce terbiye edildi puahhaa
İmam değil ooo eski sevgili önce bayıldı sonra uyandırıldı sehpanın pis köşesiyle güzelce terbiye edildi puahhaa
buna gülünürterbiye edildikten sonra ne oldu biliyonuz muuuu