Dibine kadar saçmalamaca:)

bende eski sevgilime sesleniyorum ses çünkü o hiçbişeye değmez

allahımmm kriiizzzzzzz çok sinirliyim aslında salı günü velayet davam var b..k herif beni geri alamayınca çocuktan mede umuyo alllaaaahhhh şu mahkeme bi geçsinde ben yapacağımı biliyoommmm onaaaa heeehheeee

Behey olamayan eski sevgilim sen de çekil kenara ayağıma çarpan sephamın sivri köşesi peeh

allahımmm kriiizzzzzzz çok sinirliyim aslında salı günü velayet davam var b..k herif beni geri alamayınca çocuktan mede umuyo alllaaaahhhh şu mahkeme bi geçsinde ben yapacağımı biliyoommmm onaaaa heeehheeee

sen doğru dur eğri belasını bulur.. ahanda ciddi söz ses 1 2

daha çok ararlar saklandımki kapının arkasına şşşş yerimi sölemeyin kimseye

Neeey duyamadım zar_zor KAPININ ARKASINDA MIYMIŞ PATTİ MİYMİŞ NE DEDİN KİMMİŞ DELİ MİYMİŞ EHEHHE

Behey olamayan eski sevgilim sen de çekil kenara ayağıma çarpan sephamın sivri köşesi peeh

ben o sehbanın sivri köşesi olmak istirom sonrada............. intikam soğuk yenen bir karnıyarıktır

Neeey duyamadım zar_zor KAPININ ARKASINDA MIYMIŞ PATTİ MİYMİŞ NE DEDİN KİMMİŞ DELİ MİYMİŞ EHEHHE

sakın elma dersem çık armut dersem defol git esprisini yapmayın çünkü ben şimdi yaptım

oohhoooo o bişemi sen benim hayatımı yazsamda okusan ağlamaktan ağlayamazsın daaha

dinlemek isterim anlatmak istersen özelden tik yap şimdi dur şurda saçmalamaya devam et yevmiyeni keserim bak

eeeheeheheeeeeeee imam bayıldı değilmiydi ooo ????

İmam değil ooo eski sevgili önce bayıldı sonra uyandırıldı sehpanın pis köşesiyle güzelce terbiye edildi puahhaa

Son düzenleme:
arkadaşlar sohbete katılın olmamı saçmalayın yevmiye verecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…