KK daki arkadaiların bu gece saçmalmaya çok niyeti yok anlaşılan.En iyisi ben saçma bir rüya mı anlatayım:
Evim dağınık ve kirli olan birgündü ama benim içimden çöpü çöpün üstüne koymak gelmiyordu eniyisi biraz uyuyayım dedim.
Bir güzel gündüz gözüne uyumaya başladım.
Rüyamda EMİNE ERDOĞAN evime temizliğe gelmiş ama tozu pek iyi yapamamış içime hiç sinmiyor temizlik ama olmayan yerleri de hiç yeniden yapasım yok.
Evin işi bitmiş Emine erdoğan'a eline sğlık deyip göndereceğim ama sıra para vermeye geldi.
Bende bir telaş sadece evi paspasladı 30 mu versem 35 mi diye kıvranırken uyandım.
la kendimi ayyaşlar gibi hissettim bu gecede geleceğin yok ne la
KK daki arkadaiların bu gece saçmalmaya çok niyeti yok anlaşılan.En iyisi ben saçma bir rüya mı anlatayım:
Evim dağınık ve kirli olan birgündü ama benim içimden çöpü çöpün üstüne koymak gelmiyordu eniyisi biraz uyuyayım dedim.
Bir güzel gündüz gözüne uyumaya başladım.
Rüyamda EMİNE ERDOĞAN evime temizliğe gelmiş ama tozu pek iyi yapamamış içime hiç sinmiyor temizlik ama olmayan yerleri de hiç yeniden yapasım yok.
Evin işi bitmiş Emine erdoğan'a eline sğlık deyip göndereceğim ama sıra para vermeye geldi.
Bende bir telaş sadece evi paspasladı 30 mu versem 35 mi diye kıvranırken uyandım.
köprüyü geçene kadar yani
kendimi kaptırırsam gitmem ama haa
tren gelii düdtürüüü düüdüğünü öttürüüü canım sıkılıyo pufff :))))
zar zor getirdin treni hoşgeldin la hep bi hayalim vardı trenin düdüğünün içinden yola bakmak
gitme kalsana valla ciddi dyom abi bu topictem ciddi diyorum deyince kim inanırki artık bağakendim ettim kendim buldum
trenin düdüğünden yola bakmak kuzum neyin kafasını yaşıyon bende istiyom ondan :)))))
kalırım canım gelirim saçmalayacak vaktim cok bu ara
varoşyokoş olmaktan iyidir
ağır gelmiş bebemmm
bu sefer gerçekten iğrenç ötesidinnn
size bişey anlatayım biiişeeeeeeeeeeeeee
anlamadım desemilk defa anlamadım o kadar vahimmi benm durum
????? bende anlamadım boşverkonu bu ya saçmalama işte anlayış olmaması hali maddenin sıvı halden katı hale dönüşmesi