ben didiyommmm akkalarrr....
hayır sifonu çekmek temiz iş sıkıştırılıp aıldıktan sonra en az 400 kişinin o klozeti kullanması beklenmeli sifonsuz
Ne kadan da ayıp bir şeyHehe sen de öyle böyle bir başlık olmasına çok sevindim gerçekten
gitme yoksa atlarım yataaaamaben de gidiyorum şimdilik ama burayı çok sevdim sonra yine geleceğum
gel ha:26: gelmezsen pasaklı ol:26: gitmesen:2:
Puahha senden çok güzel korkuluk olur eski sevgililer korkutulur
Anem zaten pasaklıysam iki kat pasaklı mı olcam hii :18::18:
evetgelmek zorundasın geleceğin için yarınların için yine gel arc olurmu burada seni özleyen biri var
Burada tatlı bir kız var kesin gelcm
Patti kuzucum topicin hayırlı uğurlu oslunBol bol saçmalamalar Hedayemi kabul edersen çoh sevinirim,burda bol bol kahve yaparsın biz de içerik
Rica ederim güle güle kullanalım her beraberayyyyçok saoll prettt ama bu topuc self servis herkes kendi yapsın kahvesini yoksa ben çırak hüseyine bağlarım arada uğra canın sıkılırsa saçmalamak istersen patti bir topuk kadar yakında
Rica ederim güle güle kullanalım her beraberOlmaz nan alması benden kahveler senden
Oğlum ben sevginin topicine alışmışım nan başka topiclere girmek aklıma gelmiy yeminle
uyuduben varım olmamı
Ben nazarımı öpmeye geldim..
Onu çok sevdiğimi söylemeye geldim..
Lan herkeş dağıldı Sevgi'nin topicinde,tek başıma kalakaldım laBen de kendimi buraya attım