Dibine kadar saçmalamaca:)

hayır sifonu çekmek temiz iş sıkıştırılıp aıldıktan sonra en az 400 kişinin o klozeti kullanması beklenmeli sifonsuz

Puahha senden çok güzel korkuluk olur eski sevgililer korkutulur

Son düzenleme:
Ne kadan da ayıp bir şey Hehe sen de öyle böyle bir başlık olmasına çok sevindim gerçekten

eeee ıııııı şeyyy aslında hep aklımdaydı kısmet bugüneymiş işlerde iyi çok şükür geçenlerde şükrü abinin kızı geldi dedim noldu dedi şeyy:44::44:

Patti kuzucum topicin hayırlı uğurlu oslunBol bol saçmalamalarHedayemi kabul edersen çoh sevinirim,burda bol bol kahve yaparsın biz de içerik

Patti kuzucum topicin hayırlı uğurlu oslunBol bol saçmalamalarHedayemi kabul edersen çoh sevinirim,burda bol bol kahve yaparsın biz de içerik

ayyyy çok saoll prettt ama bu topuc self servis herkes kendi yapsın kahvesini yoksa ben çırak hüseyine bağlarım arada uğra canın sıkılırsa saçmalamak istersen patti bir topuk kadar yakında

ayyyy çok saoll prettt ama bu topuc self servis herkes kendi yapsın kahvesini yoksa ben çırak hüseyine bağlarım arada uğra canın sıkılırsa saçmalamak istersen patti bir topuk kadar yakında
Rica ederim güle güle kullanalım her beraberOlmaz nan alması benden kahveler senden
Oğlum ben sevginin topicine alışmışım nan başka topiclere girmek aklıma gelmiy yeminle

Rica ederim güle güle kullanalım her beraberOlmaz nan alması benden kahveler senden
Oğlum ben sevginin topicine alışmışım nan başka topiclere girmek aklıma gelmiy yeminle

hıııııı anladım sevginin yeri ayrı

Lan herkeş dağıldı Sevgi'nin topicinde,tek başıma kalakaldım laBen de kendimi buraya attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…