Dibine kadar saçmalamaca:)

iğrenç espri topiği mi yoksa

Bence de patti, sen Juiet olmaya kasma, gerek yooh

hoşgeldin rengina yok anam dahada beteri saçmalamaca neyden olursa olsun saçmala birine kızdınmı gel saçmala çin işkencesinden beter

topikcek sacmalamaya ihtiyac var sanırım
tamam arkanızdayım devam

Ah sorma kuzu , bunlara kaç defa dedim açmayın rezil etmeyin bizi çekmeyin şu topiğe dedim..
Sürüklediler bizi

rezil olsakta çaktırmayok sus la rezil olan benim herkes kaçıp kurtarıyo kendini benden çok alınyom hoşşiklik yapmayın gelin la:2:

yalnız kaldım la:26: kaderim be bu benim kaderim:26::2:

KK daki arkadaiların bu gece saçmalmaya çok niyeti yok anlaşılan.En iyisi ben saçma bir rüya mı anlatayım:
Evim dağınık ve kirli olan birgündü ama benim içimden çöpü çöpün üstüne koymak gelmiyordu eniyisi biraz uyuyayım dedim.
Bir güzel gündüz gözüne uyumaya başladım.
Rüyamda EMİNE ERDOĞAN evime temizliğe gelmiş ama tozu pek iyi yapamamış içime hiç sinmiyor temizlik ama olmayan yerleri de hiç yeniden yapasım yok.
Evin işi bitmiş Emine erdoğan'a eline sğlık deyip göndereceğim ama sıra para vermeye geldi.
Bende bir telaş sadece evi paspasladı 30 mu versem 35 mi diye kıvranırken uyandım.

o sizin hoşluğunuz topiğime bağlanana kadar yağ çekecem sonra nasıl bir odun olduğumu anlıcaksınız anlamışsınızdır gerçi

köprüyü geçene kadar yani
kendimi kaptırırsam gitmem ama haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…