• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diane 35'i bıraktıktım,regl olamıyorum

epaq

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar ben en son hapımı 19 Aralık'ta almıştım.O gün bıraktım.Yarıda keserek bırakma değildi.21'i tamamlamıştım.Doktor minik kistler için vermişti.

Ama bugüne kadar adet olamadım.

Acaba kullanıp bırakanlar ne kadar süre sonra adet oldular,böyle geciken oldu mu benim gibi:1no2:?

canim doktoruna danismalisin. birzamanlar ilk evlendigimde bende hapla korunmustum o zaman doktorum bana hapi biraktiktan sonra adet duzensizligi yasayabilirsin demisti.

ve 2 ay adet olmamistim.bunyeden bunyeye degisir.sen doktoruna mutlaka danis bu konuyu.

canim doktoruna danismalisin. birzamanlar ilk evlendigimde bende hapla korunmustum o zaman doktorum bana hapi biraktiktan sonra adet duzensizligi yasayabilirsin demisti.

ve 2 ay adet olmamistim.bunyeden bunyeye degisir.sen doktoruna mutlaka danis bu konuyu.

en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum.daha öncede bir kez ara verdirmişti doktor yine aynı şey olmuştu.sende 2 ay olmamışsın.benimde 10 gün sonra 2 ayımı kutlarız artık herhalde:1no2:

çok teşekkür ederim tatlım:1hug:

neden bıraktın ki
yani tedavin bittidemi bıraktın
ben 2 yıldır kullanıyorum hiç bırakmadım
pko var bende onun için

tedavim bitti kistler yok olmuştu.ona rağmen bir müddet daha kullandırdı doktor.bırakınca da bu hale geldim tatlım:1no2:

Back
X