dianatal obstetric jel

canan27

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
118
22
318
arkadaşlar 7 aylık hamileyim. sezeryan düşünüydm normal doğumdan korktuğum için. geçenlerde haberlere çıktı türkiyede dianatal obstetric jel sayesinde ağrısız doğum geçekleştirlmiş. acaba yan etksi vamıdır?
ağrısız, dikişsiz bir doğum sağlıyormuş.fiyatı da 216 tl

hiç duymadım canım...
inşallah sağ salim hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini...

evet ben de bunu merak ettim doktorlarımıza soralım bilgilendirelim birbirimizi arkadaşlar

araştırdığım kadarıyla, bu sancıyı azaltmıyor ama bebek rahimden çıkarken vajinada oluşan sürtünme kuvvetiyle oluşan yırtılmaları önlemek için kullanılıyormuş

kızlar ben doktoruma sordum temın edın kullanırız dedı ama bakalım doktorumun kremi duymamıs gibi bi halı vardı bılemıyorum inş pıtt dıe doğururuzzz. allah herkese kolaylık versınn

...................................................................................................

canım ben bugün doktoruma sordum bu jeli. doktorum başka hastada denedik ama bir faydasını görmedik dedi. doğumda kolaylaşma sağlamadığını söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…