• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diana 35 Kullanimi Için Yardim

• Konu Sahibi Konu Sahibi CADI ÇİNGENE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şu an bişey söylemek için çok erken çünkü başlayalı daha 4 gün oldu:)) ama bu sabah müthiş bir mise bulantısıyla uyandım hayatımda böyle birşey aşamamıştım. ama dün ilacı aç karnına içtim sanırım bunun da biraz etkisi var.. benim için önemli olan doğum kontrol 1000 de 1 de olsa haplarla hamile kalanda var ve gerçekten bu bile beni korkutuyo... bakalım 3-4 sene kullansam bir zararı olur mu acaba?

doktoruna bi danış istersen ama d kont hapı ile hamile kalman çok zor bi durum.istsinalara binde bir olur..

kızlar birşey sorucam size ??

bende polikistik overlıyım adet düzensizliğim wr , doktorum bana diane 35 verdi.

21 gün hapı içiorz 7 gün ara veriorz dimi peki bu verdiğimz 7 gün aranın atıorm 3.günü adet gördük hemen hapa tekrar mı başlıoz yoksa 7 günün bitmesini mi bekliorz ??

YARDIM....
selam aranızda diane 35 kullanmaya başladıktan itibaren adeti kesilmeye başlayanınız var mı? akşam diane ı içtikten sonra kesilmeye başladı şu an 8. gündeyim hala bişi yok ...doktorum bunun 10 gün içinde adetin başlamassa o zaman problem vardır mutlaka dedi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım hala yardımcı olursanız sevinirim

ben saçlarım döküldüğü için kullanıyorum.erkek tipi saç dökülmem var.benim gibi sorunu olan varmı?diana35 kullanmam bu yüzden.artı adet düzensizliğimde vardı kurtuldum.yan etkilerini görmaedim.

bendede var o diane yapmıyor onu andracur diye bir ilaç var o dökülme yapıyormuş bana doktorum verdi ama ben kullanmaya korkuyorum....

benim adet düzensizliği değilde adetlerim çok düzenli testesteron hormonum yüksek sadece diğer hormonlarda normal bunun için diane verdi 6 ay kullanacakmışım adetin 5. günü başlayacaksın dedi sanırım bu hormon gebeliği engelleyebiliyomuş ben evli değilim daha bebek düşünmüyorum ama merak ettiğim acaba bu tedavi kesin sonuç verir mi testesteronu düşürür mü acaba ileride gebelik konusunda sıkıntı yaşar mıyım:59:

Back