• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diana 35 Kullanimi Için Yardim

• Konu Sahibi Konu Sahibi CADI ÇİNGENE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sigara içenlern kullanması doğru diil. Damar tıkanıklıı fln olabiliomşş. Ben 9 ay kullandm. Bıraktıktan sora aynı eskisi gibi düzensiz hale döndüüm. Sadece kullanılan süre düzeliyo. Ömür boyuda kullanıcak diilim ya annamadım ben hiç ayrıca bende bi sürü yan etkisi oldu iyiki bıraktım diorm.

12 saatten fazla unutmamak gerekiyor..

ben dr uma ya nasıl alıcam bunu hergün aynı saatte dediğimde telefonunu kur demişti :)

bende telefonumu hatta evdeki fırını bile kurdum hergün bangır bangır ötüyorlar :) ilacım da fırının yanında fırını susturmaya giderken mecbur alıyorum ilacımı..

sigara koruyuculuğu azaltmaz..yan etkileri çoğaltır ;)

merhaba bende 15 gündür bu hapı kullanmaya başladım ilk 3-4 gün çok kötü mide bulantısı yaptı sabahları şu anda bişey yok ama,hormon bozukluğu nedeni ile adet düzensizliğim vardı, hemde koruyucu amaçlı kullanacağım,şimdilikçocuk düşünmüyoruz, benim de bir sorum olacak, hep aynı saatte alın deniyor ama bu mümkün olmuyor mağlesef, içtiğim saat bazen 1 saat 2 saat daha geç olabiliyor bazen, bu kadar geçikme olması koruyuculuğunu azaltıyormudur acaba ?

ben saçlarım döküldüğü için kullanıyorum.erkek tipi saç dökülmem var.benim gibi sorunu olan varmı?diana35 kullanmam bu yüzden.artı adet düzensizliğimde vardı kurtuldum.yan etkilerini görmaedim.

kızlar lütfen cevap verinn!!
bugün adetin ilk günü çünkü
dr 5 gün dedi
sizde 5. gün mü kullanıyorsunuzz

çoğunluk ilk gün kullanıyor
ama benim dr 5. gün dedi başla

kafam karıştı ya
!!!!!!

:1shok:

diane 35 21 gün boyunca kullanılan ve 21 gün sonunda 7 günlük ara verip o aradada adet olunmasını sağlayan ilaçtır doktorum bana eger o 7. gün felan adet olsanda adetinin dewamındada mutlaka kullanmalısın dedi eger evli olup hamile kalmak istemiyorsanızda hergün aynı saatte alınması şartmış ama benm öle bi derim olmadığı ve bekar olduğum için doktorum bana sen hergün aynı saatte almak zorunda değilsin eger 1 gün almayı unutursanda ertesi gün 2 tane alabilrsin demişti ben pko hastalığımın düzelmesi için kullanıyorum ama evli olupta hamile kalmak istemeynler içinde çok iyi bir koruyucuymuş ama mutlaka sırf bunula değil aynı zamanda kondom da kullanmak gerekiyormuş eger hamile kalamk istemiyorsanız doktorumun bana dedikleri bunlar kızlar...

selam ben de de polıskıstık over var ama adetlerım duzenlı her zaman sadece tuylanme ve akne cok fazla.bunu ıcın de doktorum gynelle ve androcur verdı bakalım ılk kullandım cok etkısını gördum bıraktım ama kullanmak zorundayım cunku tuylenmem fazla var :(

canım bende kullandım adet düzensizliği için düzenliyor bu dogru ama kilo yapıyor birde tüylenme yapıyor ki bende öyle oldu die söylemiyorum bende kullanırken bayagı bi araştırmştm ve çevremde kullananlarda aynı şeyi söyledi =( ben kullanmayı bıraktım aşırı bir tüylenme yaptı çünkü..

selam kızlar bende diana 35 kullandım ve bitirdikten hemen sonra kahverengi ara sıra olan hafif akıntı tarzı bişeler oldu ne olduğunu anlamıyorum ve canımı sıkıyo bugün bırakalı 3 gün oldu aranızda böyle olan varmı?yada bi fikri olan lütfen yardımcı olun:(

uykucum adlı arkadaşım bu ilacı kullanırken bunun gibi şeylerin olması çok normalmiş ben bu ilacı kullanmaya başlamadan önce doktor bana bunu gibi şeylerin olacağını söylemişti eğer kahverengi akıntı felan gelirse endişe etmeyin sakın yani...

ben 4 aykullandım dugu oncsı 10 kg aldım yasmın kullan

merhaba ben o ilacı kullandım ve maalesef çok kilo aldım.sonra başka bir hapa geçtim kilo almam durdu.ama sizin sağlık sorunu nedeni ile kullanmanız gerekiyor sanırım.merak edilecek birşey yok.kilo alacaksınız diye bir şart ta yok.belki bünyeden bünyeye değişiyordur.alsanız bile rahat verirsiniz...evliliğiniz için tebrik ederim.mutluluklar...a.s

Ben de bu hapı kullanıyorum 1 hafta sonra 1 kutu bitecek bir daha da kullanmayacam.Kilo yapmadı hatta 2 kilo verdim ama gögüslerimde şişlik yaptıı:uhm:
1 kutu hap adeti düzenliyor mu

geçmiş olsun canım. 3 sene önce bende kullanmıştım aynı ilacı. Biraz kilo aldırdı, daha doğrusu iştahımı açtı diyebilirim. Bir de göğüslerimi epey bir büyütmüştü. Sen en iyisi doktorunla ayrıntılı bir şekilde konuş bu konuyu, biz ne desek boş çünkü her bünyeye göre etkileri değişiyordur

dianeni doktor kontrolunde kullanmaya baslamıstım. bende kilo alma ya da verme durumu ortaya çıkarmadı. uzun zamandr kullanıyorum tüylenme problemi için başlamıştım ve ciddi anlamda faydasını da gördüm kökten çözüm olmadıysa da sorunumu büyük ölçüde çözdü, yani tüylenme yaptığını sanmıyorum bir arkadaş öyle demiş belki başka bir nedeni olabilir araştırmak doktora görünmek gerekebilir bence.

bende 1 yıllık evliyim artık eşime acıdım ve kontrolü ben almaya karar verdim.
doktoruma sordum. diana 35 i önerdi. aslında yasmin daha hafif ama yüzünde ki tüylenme
ve akneler içinde iyi gelir diana dedi. yani bi taş la üç kuş vurmayı hedefliyorum.
henüz başlamadım, tek korkum kilo aldırması.
ama mantıklı olunca aknelere iyi gelen bi ilacın kilo yapacağını hiç sanmıyorum
şakkıdı görcess bakalım

ya kızlar banada yardımcı olurmusunuz bende evliyim hiç doğum kontrol hapı kullanmadım,diana35 kullanmayı düşünüyorum zaten kilo alamıyorum ben almak istiyorum çok zayıfım hafif akne problemimde var yani bu ii gelirmi bana.adetim yıllardır düzenliydi ama bu ay 10 gün daha erken oldu ve normalde 6-7 gün sürerken 2 günde bitti napsam acaba:çok üzgünüm:birde bu hapı sağlık ocağında yazdırabiliyomuyuz :çok üzgünüm:

arkadaşlar bende doktorumun yaptığı testler sonucunda hormon bozukluğu çıktı doktorum da bana diane 35 verdi ama sonra ben onu bıraktım. üniversitede okuyordum ve devam edemedim. 1 ay sonra evleniyorum. nasıl olsa doktorum bunu bana verdi hem tedavime devam edeyim hemde doğum kontrol olsun diye başladım. şimdilik bir şikayetim yok ama aldığım ilacın kutusunda (diane 35) oral kontraseptif değildir yazıyor. bu ne anlama geliyor? yani doğum kontrol değil mi bu sadece hormonlar için mi kullanılıyor?

arkadaşlar bende doktorumun yaptığı testler sonucunda hormon bozukluğu çıktı doktorum da bana diane 35 verdi ama sonra ben onu bıraktım. üniversitede okuyordum ve devam edemedim. 1 ay sonra evleniyorum. nasıl olsa doktorum bunu bana verdi hem tedavime devam edeyim hemde doğum kontrol olsun diye başladım. şimdilik bir şikayetim yok ama aldığım ilacın kutusunda (diane 35) oral kontraseptif değildir yazıyor. bu ne anlama geliyor? yani doğum kontrol değil mi bu sadece hormonlar için mi kullanılıyor?

canm diane 35 doğum kont hapı merak etme.doktorun verdiyse kullan.mutlaka bi bildiği vardır.ben de 1 sene kullanmıştm ama tedavi amaçlı.hiçkilo almadım aksine verdim ama ben de acayip psikolojik değişiklkler yaptı.uzun zaman kullannınca olabiliomuş çabuk ağlama;çabuk sinirlenme ..gibi..hemen bıraktım ondan sonra doktor kont tabii.uzun zaman kullanacak arkadaşları uyarmak istiyorum..

ya kızlar banada yardımcı olurmusunuz bende evliyim hiç doğum kontrol hapı kullanmadım,diana35 kullanmayı düşünüyorum zaten kilo alamıyorum ben almak istiyorum çok zayıfım hafif akne problemimde var yani bu ii gelirmi bana.adetim yıllardır düzenliydi ama bu ay 10 gün daha erken oldu ve normalde 6-7 gün sürerken 2 günde bitti napsam acaba:çok üzgünüm:birde bu hapı sağlık ocağında yazdırabiliyomuyuz :çok üzgünüm:

eğer doğum kont hapı kullanıyosan mutlaka adette azalma yapıyor canm.bende de öle oldu doktor normal demişti..

Back