vayy çok güzelmiş bu renk,ancak forumda grisini alan arkadaşlar vardı,çok da memnun kalmamışlardı,lens kullananların önerileri konusunda bir yerlerde olacak,foto falan da eklemişlerdi,mavisini alan da vardı sanırım,solotica nın daha iyi olduğunu etraflıca düşünmeden diamonds aldıklarını söylemişlerdi,ama bu renk eğer aynen fotodaki gibiyse reelde çok iyi gözüküyor,kuzenin ne kadara aldığını hatırlıyor mu canım,çünkü bu markanın lensleri farklı yerlerde farklı fiyata satılıyor bildiğim kadarıylakuzenimde gördüm bu lensi, numarası yüksek olduğu için denemeye çekindim.
markası diamond colors light greenmiş
duruşu da aynen böyle hatta biraz daha açık,ve daha aqua gibi
gerçek göz rengini bilmesem gözünü bu renk sanacaktım :))
bu marka lensten kullanan arkadaşlar varsa fotoğraflarını paylaşırsa sevinirm.
özellikle başka tonları mavi tonlarını , gri tonlarını kullanan varsa eklerlerse çok sevinirim.
bu da gün ışığındaki hali evet reelde tam böyle duruyor.
ben pupil olayını sevdim.
belki toric olmasından ama custom lensler gibi pupili:)
kıyabilsem o paraya alıcam ama az uz da değil hani
evet pupil çok etkileyici,kendi de çok berrak çok şaşırdım
ama bi dk lensi takanın kendi göz rengi nedir? :))
kuzenimde gördüm bu lensi, numarası yüksek olduğu için denemeye çekindim.
markası diamond colors light greenmiş
duruşu da aynen böyle hatta biraz daha açık,ve daha aqua gibi
gerçek göz rengini bilmesem gözünü bu renk sanacaktım :))
bu marka lensten kullanan arkadaşlar varsa fotoğraflarını paylaşırsa sevinirm.
özellikle başka tonları mavi tonlarını , gri tonlarını kullanan varsa eklerlerse çok sevinirim.
http://www.kadinlarkulubu.com/konta...nanlarinonerileri-sorulari-cevaplari-215.html
burada bahsetmişler bu lensten ama bu fotodaki duruşu öyle aman aman da iyi değil
ama light green gerçekten mükemmel,eee görmüşsün de gerçekten doğal diyorsun..keşke biraz daha foto olsa ama araştırdım nette maalesef ki yok denecek kadar az
hakkaten bu nasıl bir lens bu kadar doğal duracaksa kıyarım paraya :)) cidden de böyle mi duruyor daha çok resim ekle sen sevgili LAL =))