• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diaformin kullanan var mı?

gizemtstkn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2020
19
3
1
21
Merhaba benim aşırı yemek yemelerim ve diyet yapsam da kilo verememelerim başlanmıştı 1 yılda 10 kilo aldım yavaş yavaş en son fark ettik ve doktora gittik yumurtalıklarımda kist ve insülin direnci çıktı doktor da bana diaformin verdi ilk 1 hafta sabah yarısını akşam diğer yarısını al dedi bugün 1 hafta bitti. Tümünü almam gerekiyordu aldım ama aşırı midem bulandı iştahım 0 resmen annemin zoruyla biraz yoğurt yiyebildim onu bile bitiremedim böyle olması normal mi kullananlar aynı şeyleri yaşadı mı?

Canım bende polikistik overim doktor glukofen verdi bana da diaforminin diğer bir formu içerikleri aynı yani. İlk hafta sabah akşam yarım sonraki hafta sabah akşam birer tane yuttum 1000 mg ama çok aşırı mide bulantım ve ishal oldu 2 hafta kullanınca geçti şu an bir ay oldu iyiyim yani kilo da veriyorum sakın bırakma bırakırsan alışamazsın

İnsülin direnci için bir ara bende kullandım. İştahımı kapatmıştı 1 ayda 3.5 kilo vermiştim tabi diyetisyenin listesine de uyarak. Yan etki olarak bende kabızlık yaptı o yüzden bıraktım kullanmayı

Canım bende polikistik overim doktor glukofen verdi bana da diaforminin diğer bir formu içerikleri aynı yani. İlk hafta sabah akşam yarım sonraki hafta sabah akşam birer tane yuttum 1000 mg ama çok aşırı mide bulantım ve ishal oldu 2 hafta kullanınca geçti şu an bir ay oldu iyiyim yani kilo da veriyorum sakın bırakma bırakırsan alışamazsın
Bırakamam zaten bırakmam da ciddileşirse daha çok kilo alırım çok kötü hissediyorum kilo alınca şuan vücudumu hiç beğenmiyorum hiç bişeyim olmuyor zaten :( 1 ay sonra kontrole gidicem doktora yan etkileri sadece bana olmuyormuş içim rahatladı

Bırakamam zaten bırakmam da ciddileşirse daha çok kilo alırım çok kötü hissediyorum kilo alınca şuan vücudumu hiç beğenmiyorum hiç bişeyim olmuyor zaten :KK43: 1 ay sonra kontrole gidicem doktora yan etkileri sadece bana olmuyormuş içim rahatladı
Kaç yaşındasın boy kilon kaç canım

Mide bulantısı normal, ilk zamanlar ilaca alışana kadar daha çok oluyor sonra vücut alışıyor daha az oluyor.

Bende bulantı ve değişik bir ishal yaptı ,iştahı sıfırladı,1 ay sonra bu yan etkiler gecti

annem 850mg içiyor hergün bitane masallah iştahı acıldı adeta ters mi etki yaptı nedir 😂😂

ama olması gereken sizinki

Merhaba bi kac ay olmuş konu acilali ama bende yaklaşik 3.5 ay kullaniyorum 5 kilo verdim ama bu aralar iştahim acildi anlamadim neden böyle oldu ilac artik etki göstermiyormuki

Back