DIADERMINE ürünleri (tecrübelerimiz)

BULUTT

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
1.550
19
118
Ankara
ilk defa diadermine şeftali ve salisilik içeren temizleme kremini aldım.güzele benziyor.kaliteli bişey...

ben daha önce beyaz çay özlü makyaj temizleme suyunu kullandım ve bayıldım çok güzeldi,bide nemlendirici kremi var arada sürerim yüzüme o da çok güzel ondanda memnunum..

dıadermın makyaj temızleme kremi benm gzlerımı çok fazla yakıyor..kullanmayı bıraktım.bana yaramadı..bıkac arkadasımdan daha duydum aynı şikayeti..

Yüz temizleme köpüğü ve kremini kullandım uzun süre çok memnun kaldım.Ama cılt yapısına göre bütün kozmetikler değişiyo biliyosunuz.

Yüz temizleme köpüğü ve kremini kullandım uzun süre çok memnun kaldım.Ama cılt yapısına göre bütün kozmetikler değişiyo biliyosunuz.

tabi canım mutlaka her ürünün etkisi ciltten cilde değişiyor ben sadece krem ve makyaj temizleyicisini kullandım memnun kalmıştım yinede iyi bi marka

diadermın makyaj temızleme urunler aldim. Losyon ve temizleme jeli. Cok kaliteli ve benim cilt icin en guzel!

her marka her cilde uymuyor uzun denemeler sonucu kendimize uygun olanı buluyoruz.. deneme tahtasın dönüyor cilt...

bugün diadermine arındırıcı kremini ve yatıştırıcı toniğini aldım. umarım memnun kalırım. çünkü yüzümü bi anda sivilceler bastı.....
memnun kalan var mı acaba?

Ben de senelerce Vichy ürünlerimin yanında Diadermine in Makyaj temizleme suyunu kullandım, yeşil çay özlüydü galiba, çok memnum kalmıştım..

kızlar ben sadece 1 kez kullandım ve dolabımda öööyle duruyor. kullanmaya korkuyorum yeniden sivilce çıkıcak diye dove sabunla idare ediyorum. aslında iyi geliyo galiba. ama bu ürünlerede o kadar para verdim

bugün diadermine arındırıcı kremini ve yatıştırıcı toniğini aldım. umarım memnun kalırım. çünkü yüzümü bi anda sivilceler bastı.....
memnun kalan var mı acaba?

Bende tonik ve yüz temizleme jelini kullandım.Yanaklarım hep pütür pütür oldu,sivilce tarzı şeyler çıktı.Mahvetti diyebilirim.
Göz makyaj temizleyicisi çok güzel ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…