Cilt Bakımı Ürünleri diadermine siyah nokta bandı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
teşekkür ederim.bi deneyelim bakalım :)..olmadı cilt bakımına gideriz :)..bu bantlar çekince gözenekler açık kalıyo demişlerdi bana bi kere..

ben siyah nktalar için kuaförde sir ağda yaptryorum. denemenzi tavsiye ederim,doğru yapldğ takdirde çok ii sonç alnyor...

Son düzenleme:
ben siyah nktalar için kuaförde sir ağda yaptryorum. denemenzi tavsiye ederim,doğru yapldğ takdirde çok ii sonç alnyor...

ya o benimde aklıma gelmedi değil haa...kaydirigubbakcemile3 ama ne biliyim saçma olur die sormamıştım..hani arakdaşın verdiği linkte demişler ya maskeyi streç le kapla çek die..nie olmasın ki yerimseniben

Banada kuaför tutturdu burnuna sir ağda vurayım bana dua edersin falan dedi kaydirigubbakcemile, ben karşı koymaya çalıştım, yaptırmak istedim ama çok ısrar etti kafamçokkarıştı bir kere yaptırdım tekrar tekrar siri sürmesine rağmen benimkileri kökünden almadı daha yaptırmadım. Belki benim siyah noktalar biaz daha köklüdür o yüzden pek faide etmedi :sinifsinif:

bakalım diadermine aldım.6,5 lira.içinde 6 tane varmış...dener yazarım..nivea da 12 tane miydi?pahalıya aldım o zman mafoldumben

Siyah noktaları sıkmak için tek çözüm...

Banyoda hafifçe yüzünüze kese yapın.

Banyodan çıkınca, su kaynatın bir kısmını büyük bir kaba boşaltın. Etrafını dışardan hava gelmeyecek şekilde kapatın... (Havlu tercih sebebim...)
Sıcak suya ayrıca, biraz kekik ve varsa biraz da papatya kurusu atın....

Durabildiğiniz kadar durun ( 5 dakika filan.) Su soğumaya başladığı için geride olan kaynar suyun devamını boşaltın yüzünüzü gene havluyla suya endeksleyin.
5 dakika daha durduktan sonra havlunuzla yüzünüzü güzelce silin.
Küçük bir kaba göz kararı mısır unu koyun üstüne de biraz ılık su ekleyin... Bunu yüzünüze hafif dairesel hareketlerle yedirin... 5 dakiak filan böyle yüzünüze masaj yaparak yedirdiğiniz mısır ununu yüzünüzdeb daha sonra ılık suyla yıkayarak çıkarın...
Asıl işlem:
2 tane peçete alın. Tırnaklarınız çok uzun olmasın.
Siyah noktaların geliş yönlerine göre ayarlayarak sıkıştırarak çıkarabildiğiniz kadar siyah nokta çıkarın. Çıkarırken cildinizi değil, noktalara baskı yapmaya özen gösterin.
En son olarak pamuğa tonik dökün yüzünüze sürün.
Temizlenen yüze bepantane sürün.
Alın size mis gibi surat...
:teselli:

Son düzenleyen: Moderatör:
ya bendekiler yer etmiş ama olmuo işte öyle sıkınca filan...gözeneklerde büyük:sinifsinif:

Tatlım bu dediğimi yaparsan gözeneklerden siyah nokta kolay çıkar.
Dediğimi harfiyen yap.
Benim de gözeneklerim büyük ve siyah nokta problemim var.
Sen sıkmasını beceremiyosundur.
Çıkış yönüne göre sıvazlar gibi çıkar siyah noktayı...
Ve burnunu ezmemeye çalış.
Yoksa yara olur.

:teselli:

Aslında kendinde yapabilirsin,tekstilci güzel anlatmış, bunu şuna benzetebiliriz saçına kendinde fön çekebilirsin, kuafördede çektirebilirsin. Aynı şekilde siyah noktalarınıda kendin sıkabilirsin, güzellik salonunda da yaptırabilirsin. Biraz el alışkanlığı lazım sadece zemuszemus. Ben ikisinide beceremiyorum o ayrı :kedi:

denediimmm :)) zemuszemus çok güzell...önce buhar banyosu sonra bantları uyguladım.hepsini çıkartmadı ama bissürüydü çoğunu aldı.2 kez yaptım..arada bi kere de mısır maskesi yaptım..sonra da sıkılaştırıcı serumla gözzenekleri küçültücü tonik sürdüm..eskisinden daha ii :)

arkadaşlar ben de dün aldım ve uyguladım o bantlardan ama harika birşey ya uyguladım ve çıkarttığımda afedersiniz ama resmen tarla gibi birşey gördüm... çekmiş almış resmen siyah nokta ve yağları... mükemmel kesinlikle tavsiye ederimmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…