Cilt Bakımı Ürünleri diadermine siyah nokta bandı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

sedna03

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2008
1.824
32
selam kızlar..bu ürünü kullanan varmı?bu tür bandları ve elbette bu markayı tavsiye eder misiniz?Cuma günü ünlü marketlerden birinde indirimdeymiş :))...pek güvenmem indirimdekilere ama merak ettim..sormadan almayayım dedim..6,5 lira fiyat..reklama girer die market adını yazmıoyurm...
teşekkürler:dance:

Çok ama çok gereksiz bişey nıveanınkini kullanmıştım.hiç tavsiye etmiyorumlmaz:

ciddi misin ...işe yaramıo mu ya ne bela bu siyah noktalar..nasıl kurtulucam..peelingler işe yaramıo..

Malesef yok canım bu siyah noktalardan kurtuluş.Roaccutane kullandım sırf bu siyah noktalar için tekrar çıktılarkötükedihüsoartık barıştım onlarlakaydirigubbakcemile5.ama pilngler azda olsa işe yarıyor

benimde siyah noktalar için yapmadığım şey kalmadı maalesef canım.kil maskesinin dışında pek bişey işe yaramıyo.neutrigina nın yağsız nemlendiricisini sürüyorum ben görünümünü ve çoğalmasını engelliyor biraz.

tekrar çıkmasına itirazım yok aslında..çünkü cildin doğal yapısında varsa cilt yağlıysa yapacak elbette..ama o anda çıkartıyormu?bende siyah nokalar var..peeling yapıyorum...ama üstten temizliyor..tam alttan çekip alsın istiyorum..sonra temizlikle peelingle yavaşlatabilriim..yok etmeye çare yok ki

Kil maskesi etkili olur canım. Ardından sıkılaştırıcı tonik uygularsan daha geç dolmasını sağlarsın gözeneklerin.
Kökten çözümü yok bence, gözeneklerin tamamen yok edecek bir teknoloji olamaz kanımca =)

yok yok..nasıl anlatsam ki...?..gözenekler tamamen yok olmaz biliyorum..sonsuza dek siyah noktalardan da kurtulamam biliyorum..ama şu yerleşenler var...kovsam da gitmiyolar..onlar gitse yeter..sonra temizlikle peelingle yavaşlatırım..sıkılaştırıcı tonikle gözenekleri de kapatırım..yeni oluşanlarda peeling yaparım arada yeter..ama bu benimkiler yerleşti resmen :sinifsinif: ..yerleşenler yer edenlerde öyle peeling filan gitmiyo...onlardan kurtulayım bi..güzellik merkezine gitsem bu yerleşenlerden kurtulabilir miyim acaba ? maliyetli olmaz umarım..sonra dediğim gibi düzenli peeling filan yaparım..
teşekkürler

Ben burun banıdını cilt bakımına gidip tüm siyah noktalarımı sıktırdıktan sonra 3 güne bir kullanıyorum. Artı sabhaları jel ile yıkıyorum ardından nemlendirici sürüyorum. Böyle kullanınca faydasını görüyorum. Yoksa tek başına veya peelingle evde kendim denedim pek başarılı olamadım. Önce tamamen siyah noktaların içlerini temizlemen lazım a.s kendinde yapabilirsin, banyodan sonra zaten gözenekler açılıyor. Ama ben beceremiyorum hatta bir kere kendim denedim burnumdakileri sıkmayı, yara oldu. Burnumun ortasında kırmızı bir iz kaldı.

Ayrıca diaderminin burun bandını hiç kullanmadım, o yüzden bilmiyorum.

Evet canım tertemiz oluyo, ama dikkat etmek lazım sonra temizleme jeline ve burun bandına devam etmezsen 1 haftada tekrar eski haline gelir. Devamlı peeling, jel, burun banıdına devam edersen 2 - 3 ay gider cilt bakımın, sormak istediklerini sor çekinme hihoyyyt

Son düzenleme:
öğrenciyken bende sadece siyah noktalar için düşünüyordum, buhar verdiriyordum sıktırıyordum, bir kaç krem sürüyorlardı buna mini bakım diyorlardı o zaman 20 -30 tl gibi bişeydi fiyatı. Son gidişimde maske falanda yaptırdım, belki duymuşsundur green peel diyorlar bunun için 100 tl aldılar senağlama, bayaa uzun sürdü 2 saate yakın vaktimi aldı, üst üste bir sürü krem sürdüler + buhar verdiler sonra sıktılar. Biraz kızardı yüzüm, özel bir günün varsa aynı gün yaptırma birkaç gün öncesinden yaptır. Bir -iki güne geçiyor.

Birde yine cilt bakımı topiğinde bir tarif var siyah noktalar için yumurtanın akıyla şekeri iyice çırpıyorsun burnuna sürüyorsun sonra strech film yapıştırıyorsun üstüne bekleyip çekiyorsun. Bu da burun bandı gibi oluyor. topikte yapan çok ama ben beceremedim :roflol: yine niveaya devam ettim. Belki bu akşam tekrar denerim :1rolleyes:

Tek başına pekde etkili değil. Zaten bende mi öyle oluyur bilmiyorum ama hepsini almıyor :1no2:, dediğim gibi cilt bakımının üstüne faydasını gördüm. Tek kullandığım zamanlar öyle hepsini temizlemedi. Özellikle ortadakileri almıyor. yanlardakilerin birçoğu gidiyor ama.

Bİrde diaderminle niveayının pek farkı olacağını sanmıyorum

çok teşekkür ederim.birde çok olmazsam bişey sorcam bu streç film filan sarılıo demişsin başlığı ne?nerde?ben bulamadım da..hangisi acaba ?
teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…