Di-dimer yüksekliği

Scorpion 190390

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
60
18
88
Selam arkadaşlar 25 haftalık hamileyim di-dimer değerlerim 2000 civarı çıkıyor bacak doppler ve diğer tetkiklerde pıhtılaşma görülmüyor bu problemi yasayaniniz oldumu kaç doktora gittim hepsi farklı şeyler söyleyip gönderiyor....

Selam arkadaşlar 25 haftalık hamileyim di-dimer değerlerim 2000 civarı çıkıyor bacak doppler ve diğer tetkiklerde pıhtılaşma görülmüyor bu problemi yasayaniniz oldumu kaç doktora gittim hepsi farklı şeyler söyleyip gönderiyor....
Kzuum d dimer puhtıalasma ıle alaklıdır nasıl seni geri godnerıyorlar cok yuksek.cıkmıs degerin emboli riski direkt col kapsamlı bir gogus uzmanı ile gorus kanda pıhtılasma sorunun olablr senn bilmedgin benim oyleydi benmde yuksek cıkardı clexane kan sulandırıcı kulalndım gebelik boyunca

Akciğer filmi çektirdim bacaklarımdan doppler ve kalp ultrasonu çektirdim hepsi temiz çıktı ama değer aynı duruyor 1 hafta boyunca 0.6 mg clexan kullandım bu sonuçlar temiz çıkınca bıraktılar iğneyi

Akciğer filmi çektirdim bacaklarımdan doppler ve kalp ultrasonu çektirdim hepsi temiz çıktı ama değer aynı duruyor 1 hafta boyunca 0.6 mg clexan kullandım bu sonuçlar temiz çıkınca bıraktılar iğneyi
Benmde temiz cıkıyordu surekli ama hem gogus agrım hem yukseltim vardı uc gebelk kaybı yasayınca genetk test yaltrdım meger kanım cok pohtılasıyormus

Back
X