Merhaba Rabbim öncelikle tez vakitte sağlıkla hayırlı evlat yada evlatlar nasip etsin size de. Ben daha önceki negatiflerde dhea kullanmıştım ama doktoruma ben bu sefer bu ilacı kullanmak istemiyorum bir faydasını gördüğümü düşünmüyorum dedim o da zaten kanıtlanmış bi faydası yok ben de kullandırmayı düşünmüyorum dedi ve kullanmadım. Ancak bu tedavime son tedavi olarak karar verdiğimiz için ben herşeyi doktora ve ilaçlara bırakmak istemedim. Tedaviden 3 ay önce ersağ diye bi markanın tesadüfen denk gelmiştim hayıt otu kapsulu ve içinde çakşır otu falan bulunan karışık bi kapsul kullandım. Sonra arı sütü propolis polen karışımı kullandım. Çikolatayı tamamen kestim şekeri azalttım. Yediklerime dikkat ettim. Sağlıklı beslenmeye çalıştım. Tedaviye başladığım ayda yumurta toplanana kadar çörek otu bal tarçın karışımı yedim ilk defa bu kadar yumurtam oldu 23 yaşındaki kızımın tedaviisnde bile 4 yunurtam olmuştu. Bazen korkuyoruz ilaç kullandığımız için bitkisel şeyleri kullanmaya ben o nedenle hep korkup kullanmamıştım bunda artık gözümü kararttıp ayrıca bol dua meryem suresi ve bebek için okunan esmaül hüsnalar var onları okudum bolca