banada dort ay boyunca kullanmamı söylediler. benim yaşadığım yerde tüp bebek merkezi yok. hatta özel doktor da yok sadece devlet hastanesinde iki tane kadfın doğum uzmanı var ve muayene sırası almak bile zor. ailemin yaşadığı yerdede bitane var.o yüzden çokta seceneğim yok. doktor önerdiği için kullanacağım ama yanında bitkisel şeylerde kullanarak bu dört ay boyunca kendimi hazırlayacağım. sizde tez zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah hayırlısıyla. emeklerinizin karşılığını alırsınız. çifter çifter .:)merhaba arkadasım
benimde 7. tedavim
bu sefer farklı doktora gittim ve bana dha önermedi.
az olan yumurta rezervını bir anda yumurtaları buyutor ve duzensız buyukluklerde yumurta olusturuyor dedı
ve nıtekımde yaklaşık 4 tedavımde dhea kullandım ve hepsındede yumurtalar milimleri çok duzensızdı ve hep erken catlamalar oldu
bu sefer bende kullanmayı bıraktım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dhea ve impryl kullananlar
- Konu Sahibi nalan_ist
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- amh düşüklüğü biesteron dhea impryl klomen tüp bebek yumurta rezervi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Aralık 2009
- 562
- 325
- 648
Fsh en son kaç çıktı düşme oldumu?Fiyatları değişken mesela internetten baktım. 235 TL, eczaneden eczaneye değişkenlik gösteriyor. 190, 210, 250 felan.
Benim amh 0,01 fsh 60
- 22 Nisan 2018
- 182
- 65
- 18
- 38
Mrb benimde yumurtam az bitkisel kürlerle bile bi yumurtam oldu oda boş çıkçıktı tekrardan gidicem adet olursan gel dedi doktor çünkü iki aydır bitkisel kürlerle bile adet olamıyorum eğerki adet olursam ilaç tedavisine başlayacak ilaçla birlikte mi kullandınız bitkisel ürünleri bi zararı olmadı mı bende bitkisel ürünlere devam etmek istiyorum ilaçta kullansam çünkü onlar sayesinde adet olabiliyorumMerhaba Rabbim öncelikle tez vakitte sağlıkla hayırlı evlat yada evlatlar nasip etsin size de. Ben daha önceki negatiflerde dhea kullanmıştım ama doktoruma ben bu sefer bu ilacı kullanmak istemiyorum bir faydasını gördüğümü düşünmüyorum dedim o da zaten kanıtlanmış bi faydası yok ben de kullandırmayı düşünmüyorum dedi ve kullanmadım. Ancak bu tedavime son tedavi olarak karar verdiğimiz için ben herşeyi doktora ve ilaçlara bırakmak istemedim. Tedaviden 3 ay önce ersağ diye bi markanın tesadüfen denk gelmiştim hayıt otu kapsulu ve içinde çakşır otu falan bulunan karışık bi kapsul kullandım. Sonra arı sütü propolis polen karışımı kullandım. Çikolatayı tamamen kestim şekeri azalttım. Yediklerime dikkat ettim. Sağlıklı beslenmeye çalıştım. Tedaviye başladığım ayda yumurta toplanana kadar çörek otu bal tarçın karışımı yedim ilk defa bu kadar yumurtam oldu 23 yaşındaki kızımın tedaviisnde bile 4 yunurtam olmuştu. Bazen korkuyoruz ilaç kullandığımız için bitkisel şeyleri kullanmaya ben o nedenle hep korkup kullanmamıştım bunda artık gözümü kararttıp ayrıca bol dua meryem suresi ve bebek için okunan esmaül hüsnalar var onları okudum bolca
- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
Evet tüp bebek ilaçlarıyla birlikte kullandımMrb benimde yumurtam az bitkisel kürlerle bile bi yumurtam oldu oda boş çıkçıktı tekrardan gidicem adet olursan gel dedi doktor çünkü iki aydır bitkisel kürlerle bile adet olamıyorum eğerki adet olursam ilaç tedavisine başlayacak ilaçla birlikte mi kullandınız bitkisel ürünleri bi zararı olmadı mı bende bitkisel ürünlere devam etmek istiyorum ilaçta kullansam çünkü onlar sayesinde adet olabiliyorum
- 22 Nisan 2018
- 182
- 65
- 18
- 38
Çok teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alın sizde inşallah bize de dua edinEvet tüp bebek ilaçlarıyla birlikte kullandım
- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
Rabbim yar ve yardımcınız olsun AmimÇok teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alın sizde inşallah bize de dua edin
- 22 Nisan 2018
- 182
- 65
- 18
- 38
AminnnRabbim yar ve yardımcınız olsun Amim
- 22 Ocak 2015
- 17
- 1
- 86
Canim ben donasyon yaptım ilk olarak fakat suan tüp bebek olarak deneyeceğim. Hayırlısı olsunHem yaş faktörü hemde fsh yuksekligi amh düşüklüğü bunlar bir araya gelince zor ben yumurta donasyonu dusunuyorum ama bir yandanda acaba diyyorum yarin bir dr gidecegim bakalım o ne diyecek ona gore donasyon a karar verecegim
- 22 Ocak 2015
- 17
- 1
- 86
Receteli verilen ilaçlardan önce kullanılan takviyeler doktordan doktora değişiyor galiba. Ben iki merkeze gidiyorum iki doktorundan yakın arkadaşlar hangisi uygunsa ona gidiyorum genelde. Ayrıca birde başka merkezden danışmanlık anlamında gidiyorum. Bunlar görüşme olarak gerçekleştiği için ücret ödemedim. Bazı merkezlerde ücretsiz görüşme var bunları değerlendirmenizi öneririm ben arayarak soruyorum.
Neyse merkezlerden birisi İmpryl ve omepa-q10
Diğeri İmpryl, omela-q10 ve biosteron (dhea)
Benim asıl tedavi için anlastigim doktorundan sadece biosteron önerdi. Ancak ben diğer doktorların bunları yazdığını ve onunda yazayağını dusunerekten siparis etmiştim. Bunun üzerine suan ucunu de kullanıyorum.
Ayrıca tsh için euthyrox ve bunlardan önce sürekli kullandığım cyloprogyno devam ediyorum. Cylo-progynova muhtemelen son kullanırım olacak inşallah.
Neyse merkezlerden birisi İmpryl ve omepa-q10
Diğeri İmpryl, omela-q10 ve biosteron (dhea)
Benim asıl tedavi için anlastigim doktorundan sadece biosteron önerdi. Ancak ben diğer doktorların bunları yazdığını ve onunda yazayağını dusunerekten siparis etmiştim. Bunun üzerine suan ucunu de kullanıyorum.
Ayrıca tsh için euthyrox ve bunlardan önce sürekli kullandığım cyloprogyno devam ediyorum. Cylo-progynova muhtemelen son kullanırım olacak inşallah.
- 22 Ocak 2015
- 17
- 1
- 86
On hazırlık süreci bence en önemlisi özellikle tsh degerinizide kontrol ettirebilirsiniz öneririm. Benim tiroid problemim yok fakat farklı zamanlardaki testlerde hep farklı birbirine cok uzak sonuçlar çıktığı icin ve 2nin altında tutmak için euthyrox alıyorum. Suan hazırlık sürecinde 4 5 hap alıyorum. İmpryl midemi bulandiriyor yutarkende zorlanıyorum hep büyük hem de kenarları keskin olduğundan yutkunurken zorlanıyorum.
- 22 Ocak 2015
- 17
- 1
- 86
Birde yemek duzeni olarak Acıbadem ve Bahçeci de görüştüğüm doktorlar Akdeniz diyetinin onerdiler yani mumkun oldugunca karbonhidrattan uzak durmak gerekiyor. Kilo olarak değilde boya bağlı olarak vücut kitle endeksine etkili olabiliyor fakat bunlar kişiden kişiye değişebilir. Yaşım 28 ve amh 0.19 Değerlerimiz ideal değil ama kendime umut vermek istiyorum inşallah.
- 4 Mart 2015
- 9
- 6
- 88
- 35
Merhaba elimde 2 kutu biesteron dhea ilaç kaldı. İhtiyacı olan arkadaşlara ücret talep etmeden göndereceğim. Özelden mesaj atabilirlerMerhaba Arkadaşlar,
Amh değerim 0,01 doktorum klomen ile tedavi yapıyor. Ancak başka bir doktora daha gittim.
2 tane takviye ilaç verdi. Dhea ve İmpryl biraz internetten baktım üremeye yardımcı yazıyor.
Aranızda bu ilaçları kullanan ve faydasını gören var mı acaba
Gitmedin mi canım bi doktora senSüleyman beyden ben de verim alamadım, irenbe de aklımda var. Kaan beyi düşünüyordum ama ismail beyi de düşünelim o zaman. Teşekkür ederim
Merhaba elimde 2 kutu biesteron dhea ilaç kaldı. İhtiyacı olan arkadaşlara ücret talep etmeden göndereceğim. Özelden mesaj atabilirler
dhea yı tedavi aşamasında doktorunuz kesiyor mu? yoksa sürekli mi kullundırıyordu?
Ben sürekli kullandım.dhea yı tedavi aşamasında doktorunuz kesiyor mu? yoksa sürekli mi kullundırıyordu?
- 5 Temmuz 2019
- 55
- 36
- 38
- 44
Slm herkese,
Benim yaşım 39 ve yumurta sayım ort.4-5 adet ancak ilk denememizde kalitesinden dolayı embriyolar 3.güne ulaşmadı,ayrıca eşimde de 13.ve 14. kromozomlar yapışık yani NGS ve PGT yapılıyor bize.Ama daha embriyolarım 3.güne ulaşmadığı için başlayamadık PGT ye
Yumurta kalitemin artması için uğraşıyorum doğal besinler ve vitaminlerle.
Bizim gibi kromozon sıkıntısı yaşayan var mı?Ben yumurta sayıma ve kaliteme çok takılmıyorum,en önemlisi kromon sıkıntımız
Boyle sıkıntı yaşayıp güzel sonuç alan ve yaşı benim gibi ileri olanlar var mı?Ayrıca yumurta doneri ile hamile kalanlar neler yaşadılar varsa bilgi paylaşabilirler mi?Yada sper dönoru ile hamile kalanlar varsa , durumlarını psikolojik durumlarını vs paylaşırsa sevinirim.
Benim yaşım 39 ve yumurta sayım ort.4-5 adet ancak ilk denememizde kalitesinden dolayı embriyolar 3.güne ulaşmadı,ayrıca eşimde de 13.ve 14. kromozomlar yapışık yani NGS ve PGT yapılıyor bize.Ama daha embriyolarım 3.güne ulaşmadığı için başlayamadık PGT ye
Yumurta kalitemin artması için uğraşıyorum doğal besinler ve vitaminlerle.
Bizim gibi kromozon sıkıntısı yaşayan var mı?Ben yumurta sayıma ve kaliteme çok takılmıyorum,en önemlisi kromon sıkıntımız
Boyle sıkıntı yaşayıp güzel sonuç alan ve yaşı benim gibi ileri olanlar var mı?Ayrıca yumurta doneri ile hamile kalanlar neler yaşadılar varsa bilgi paylaşabilirler mi?Yada sper dönoru ile hamile kalanlar varsa , durumlarını psikolojik durumlarını vs paylaşırsa sevinirim.
- 19 Temmuz 2018
- 16
- 10
- 6
Merhaba kuzununannesi 2. Evladın hayırlı uğurlu olsun sizinle daha öncede konuşmuştuk bende ozaman tüp bebek yaptırıyordum 3 başarısz tüp bebek sonrası ( hatta en sonuncu memorialde) bir ay sonra kendiliğimden hamile kaldım çok şükür şuan oğlum 9 aylık. Rezerv azlığı olduğu için 2. Çocuğu hemen düşünüyorum yeni bir doktora başladım ve bana dhea verdi kendiliğinden kalacağın düşünüyorum tekrar diyor ama beklemeye korkuyorum sizde bnde işe yaramadı demişsiniz acaba daha fazla beklemeden tekrardan tüp bebeğe başlasammı? Bu arada 0.11 amh ile son tedavide hamile kalmışsınız hala düzenli adet görüyormusunuz? Öyle pat diye menopoza girilmez değilmi ondan korkuyorumMerhaba Rabbim öncelikle tez vakitte sağlıkla hayırlı evlat yada evlatlar nasip etsin size de. Ben daha önceki negatiflerde dhea kullanmıştım ama doktoruma ben bu sefer bu ilacı kullanmak istemiyorum bir faydasını gördüğümü düşünmüyorum dedim o da zaten kanıtlanmış bi faydası yok ben de kullandırmayı düşünmüyorum dedi ve kullanmadım. Ancak bu tedavime son tedavi olarak karar verdiğimiz için ben herşeyi doktora ve ilaçlara bırakmak istemedim. Tedaviden 3 ay önce ersağ diye bi markanın tesadüfen denk gelmiştim hayıt otu kapsulu ve içinde çakşır otu falan bulunan karışık bi kapsul kullandım. Sonra arı sütü propolis polen karışımı kullandım. Çikolatayı tamamen kestim şekeri azalttım. Yediklerime dikkat ettim. Sağlıklı beslenmeye çalıştım. Tedaviye başladığım ayda yumurta toplanana kadar çörek otu bal tarçın karışımı yedim ilk defa bu kadar yumurtam oldu 23 yaşındaki kızımın tedaviisnde bile 4 yunurtam olmuştu. Bazen korkuyoruz ilaç kullandığımız için bitkisel şeyleri kullanmaya ben o nedenle hep korkup kullanmamıştım bunda artık gözümü kararttıp ayrıca bol dua meryem suresi ve bebek için okunan esmaül hüsnalar var onları okudum bolca