• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dhea ve impryl kullananlar

Bnmde 2013 amh 0,5 geçen ay bidaha yaptırdım 0,0 23 çıktı siz hangi Doktorlarda tedavi gördünüz sonuç alamadınız bnm gibi şimdi hangi Doktorla tedaviye başlıycaksınız yumurta donasyonu türkiyede yasak biliyorum kıbrısta var sanırım

Bnmde 2013 amh 0,5 geçen ay bidaha yaptırdım 0,0 23 çıktı siz hangi Doktorlarda tedavi gördünüz sonuç alamadınız bnm gibi şimdi hangi Doktorla tedaviye başlıycaksınız yumurta donasyonu türkiyede yasak biliyorum kıbrısta var sanırım
Evet kibrisda ama türkiye tarafi daha onemli ben ankaradayim yarin gidip geleyyim buraya yazarım mutlaka

Benim doktorda veriyo hastalarina faydasi oluyo bazilarinda kullan bence.bende kullanmistim iyi takviylerdir bence kullan kaybin olmaz

Slm nalan gittinmi Dr merak ettim ne dedi acaba aslında haklısın kaliteli yumurta çıkmıyorsa donasyon yaptırıcan başka çare yok acaba kaça yapıyorlar

Slm nalan yumurta donasyonu yaptırırsan peki güvenilir hastane varmı bildiğin bnde düşünüyorum aslında Mart ayında yeniden başlamayı düşünüyordum Bülent hocaya kaliteli yumurta çıkmazsa diye korkum var acaba işimizi sağlama mı alsak yumurta donasyon fena fikir deyil bnm bildiğim tanıdığım yok bn istanbuldayım

Kizlar dr gittim ve bana sadece hormon bozuklu
Var dedi 4 aylim diyet ve tedavi ile kendiligimden normal yoldan hamile kalac.soyledi bu arada tekrar yazayim 39 yasinda 75 kilo 5 kez tup yaptırdım

Senin için çok sevindim arkadaşım hayırlısı olsun ama bnce kilolu olmak hamile kalmaya engel deyil Bülent hocam demişti

merhaba canım gecen ekım ayından berı senı forumlarda goruyorum
rica etsem sen hangı doktora gıdıyordun benım kafam karıstı bulamadım da
sende benım gıbı cok ugrastın ve bekledin o yuzden sormak ıstedim
Merhaba ben sonunda memorial mehmet öztürkmene başladım çok şükür pişman olmadım. 0.11 amh 14 fsh yaş 29. İlk defa fazla yumurtam toplandı9 tane 8 tanesi olgundu. Ama 4 tanesi döllendi. Çok şükür biri tuttu. Rabbim sana da nasip etsin

Merhaba ben sonunda memorial mehmet öztürkmene başladım çok şükür pişman olmadım. 0.11 amh 14 fsh yaş 29. İlk defa fazla yumurtam toplandı9 tane 8 tanesi olgundu. Ama 4 tanesi döllendi. Çok şükür biri tuttu. Rabbim sana da nasip etsin

Bende memorial'a gitmeyi düşünüyorum. 29 ocakta Semra Kahramanla randevum var inşallah kafamdaki soru işaretlerinin umut dolu cevaplarını alırım.

Slm kızlar bn 41 yaşındayım 4 senedir tüp bebek tedavisi oldum ikikere çapadan tüpbebek tedaviyle birincisi kimyasal gebelik oldu ikincisi kalp atımı olmadığından kürtaj oldum medipolda bir denemem oldu tutmadı İstanbul tüpbebek de denedim tutmadı şimdi 4 ay önce acıbademe başladım 4 aydır deha ve ımpryl ve omega3 kullanıyorum faydasını göremedim bnm yumurta kalitesiz olduğu için Dr bana verdi ilk tedavide yumurtalar büyümedi 2 ay snr bidaha deneyelim dedi Dr bn bu arada hayıt suyu çivan perçemi çakşir otu kaynattım içtim hem sabahları bal çörek otu tarçın yedim dediğine başladım yumurta bitanesi 15 milim olmuş iğnelerle 3 içinde toplanma kıvama gelmişti ve birtane toplandı ama döllenmedi 3 gün iptal haberi geldi sonuç yumurta kalitesiz dediler bnm hikayem biraz uzun kusura bakmayın arkadaşlar şu 4 senedir çektiğimi bir bn bir allah bilir pes etmiş durumdayım ne yapacağımı bilemiyorum moralim çok bozuk ne yapsak ne yemekte yumurtalar kaliteli olur bilmiyorum hem maddi hem manevi çökmüş durumdayım

Merhaba,aynı durumdan muzdaribim ben de yıllardır uğraşıyorum yumurtalarım kalitesiz benim yumurtalarım bi tane de olsa büyüyo ama hamilelik olmuyo malesef 10 sene önce iki kere hamile kaldım ama 5 haftalıkken düşük yaptım şu an dördüncü tüp bebek denememdeyim ben Cerrahpaşa da prof. dr. Semih Kaleli ile yaptım 3 yumurtam toplandı 2 tanesi döllendi ptesi günü 2 tane transfer yapıldı şimdi tahlil zamanını bekliyorum ama çok korkuyorum yine negatif çıkacak diye Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşallah

Merhaba,aynı durumdan muzdaribim ben de yıllardır uğraşıyorum yumurtalarım kalitesiz benim yumurtalarım bi tane de olsa büyüyo ama hamilelik olmuyo malesef 10 sene önce iki kere hamile kaldım ama 5 haftalıkken düşük yaptım şu an dördüncü tüp bebek denememdeyim ben Cerrahpaşa da prof. dr. Semih Kaleli ile yaptım 3 yumurtam toplandı 2 tanesi döllendi ptesi günü 2 tane transfer yapıldı şimdi tahlil zamanını bekliyorum ama çok korkuyorum yine negatif çıkacak diye Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşallah
Hayırlısı olsun canım inşallah sen kaç yaşındasın bn 39 yaşımdayken çapada iki yüksek kalite yumurta çıkmıştı ikisi transfer olmuştu ozamanlar kullandığım ilaçlar yarıyordu ozamanlar deha kullanmıştım ama şimdi etkisini hiç göremedim üstelik vücudumu sivilceler sardı neyse yumurtanın biri tuttu kese göründü ilkdefa sevinemeden kalp atımı olmadı kürtaj olmak zorunda kaldım keşke genetiğine bakılsaymış

Hayırlısı olsun canım inşallah sen kaç yaşındasın bn 39 yaşımdayken çapada iki yüksek kalite yumurta çıkmıştı ikisi transfer olmuştu ozamanlar kullandığım ilaçlar yarıyordu ozamanlar deha kullanmıştım ama şimdi etkisini hiç göremedim üstelik vücudumu sivilceler sardı neyse yumurtanın biri tuttu kese göründü ilkdefa sevinemeden kalp atımı olmadı kürtaj olmak zorunda kaldım keşke genetiğine bakılsaymış

Amin canım hepimize hayırlı olsun inşallah 33 yaşındayım bana da doktor dhea kullan dedi ama bulamadım hiç bi yerde bu seferlik geç kaldım eğer tutmazsa artık diğerinde kullanıcam işte benimde korkum o hamile kalırsam ya kalp atışını duyamazsam artık hepimiz için hayırlısı

Ben dhea kullanmadım ama ımpryl gittiğim 2 doktor da verdi. Henüz yumurta toplanmadı o yüzden yumurta kalitemi bilmiyorum ama bir sefer aşılama yaptırdım olumsuz sonuçlandı. Sivilce sorunu bende de olmuştu ama balık yağı omega pa kullandığım için ondan şüphelenmiştim ben. Şu anki doktorum maşallah bütün vitaminleri dayadı günde 6 farklı vitamin hapı alıyorum. Hayırlısı bakalım ne olacak sonumuz :)

Ben dhea kullanmadım ama ımpryl gittiğim 2 doktor da verdi. Henüz yumurta toplanmadı o yüzden yumurta kalitemi bilmiyorum ama bir sefer aşılama yaptırdım olumsuz sonuçlandı. Sivilce sorunu bende de olmuştu ama balık yağı omega pa kullandığım için ondan şüphelenmiştim ben. Şu anki doktorum maşallah bütün vitaminleri dayadı günde 6 farklı vitamin hapı alıyorum. Hayırlısı bakalım ne olacak sonumuz :)

Kızlar bende bu işi anlamadım bana da doktorum dhea kullanımının gereksiz olduğunu bir fayda sağlamadığını söyledi :( ucuz bir ilaçta değil bir işe yaramıyorsa niye öneren doktorlar var.

Back