Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba biosteron Kullanımından sonuç aldiniz mi acaba doktor bana da verdi E2 değerim düşük
Merhaba siz dhea yı kullandınız mı hamile kalmışsınız sanırım. ben de ikinci için çok uğraştım dhea hiç kullanmadım acaba kullansan mı diye araştırırken yazınızı gördüm. cevap verirseniz sevinirimMerhaba,çok eski bir konu ancak sizin üyeliğiniz güncel olduğu için sormak istedim,ben de ikinci çocugu isterken amh ve fsh engeline takıldım burdaki Dr um tup bebek dedi gittik 3 merkez gezdik Martta ancak 3u de bizi eve gönderdi siz gidin bi 6 ay deneyin diye,ancak ben çok umutsuzum vitamin falan araştırırken dhea yi keşfettim nasıl kullandınız ve gebeliginizi de vitamin desteği ile mi elde ettiniz acaba hayırlı olsun bu arada sağlıkla gelsin bebeginiz![]()
Merhaba faydasını gördünüz mü hangisini kullandınız biosteron mukızlar merhaba bnde geçen başladım biraz kafamdan başlamış oldum . kalitede sıkıntı vardı bende de
Merhaba hayırlı olsun hamileliğiniz hangi marka kullandınızArkadaşlar ben de 4 aydır kullanıyorum. Yan etki yaşamadım. Devam edeceğim tüp bebek tedavisine başlayacağım çünkü.
bazı çalışmalar kalitesini artırdığını söylüyor. Doktorum da kullan dedi.
34 yaşındayım. Dış gebelik nedeniyle martta sağ tüpüm alındı. Sadece sol tüp var ama sol yumurtam çok zayıf. Sağ yumurtam da öyle canavar gibi de değil maalesef. 4 ay arayla yaptırdığım amh: 0,61 ve 0,41 çıktı farklı labaratuarlarda.
Merhaba hayırlı olsun hamileliğiniz hangi marka kullandınız
Tamamdır teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBiosteron markasıydı :) fakat kullandığım dönemdeki tüp bebek denememde olmadı. Ama kanımdaki dhea yı yükseltti ve bıraktık. 3.tüp bebek denemesinde hamile kaldım. Kullanmadan önce kanda düzeyinize bakın düşük mü diye bir de tabi doktorunuza sorun.
Selamlar konuştunuz mu doktorunuzla ilaç sebebi ile miymiş?Mrb. 12gundur gunde 3 defa biosteron kullaniyorum. Bugun aniden kasik agrisi basladi, bacagima vuruyor. Bu ilac kist yapar mi, doktora haber vermeli miyim
Mrb. Sat 23 mayis. Agri 8 haziranda oldu. Kist agrisi gibiydi, korkuttu beni ama muhtemelen catlama agrisiydi. O gunden sonra olmadi. Doktora da sormayi unuttum. Fakat bugun muayenem temizdi cnm. Ilaclarin etkisiyle oluyor demekki.Selamlar konuştunuz mu doktorunuzla ilaç sebebi ile miymiş?
Çok sevindim.. ilacın bi etkisi olmaması sevindirici... yarın bende başlayacağım bu ilaca.. hakkımızda hayırlısı... Teşekkürler cevap içinMrb. Sat 23 mayis. Agri 8 haziranda oldu. Kist agrisi gibiydi, korkuttu beni ama muhtemelen catlama agrisiydi. O gunden sonra olmadi. Doktora da sormayi unuttum. Fakat bugun muayenem temizdi cnm. Ilaclarin etkisiyle oluyor demekki.
Gecmis olsun benimde 21 gun oldu gecikti reglim bekarim hic evlenmedim yasim 47 gecen sene de biontec asisindan sonra gecikmisti dr tarlusal verdi 2 kutu kullandim duzene girdi bu sene hemetoloji regli deglken fsh bakti 59 cikti kadin dogumda betahcg 3.5 cikti normalmi tarlusal verdi 6 gun kullandim biteli 4 gun oldu regli olmadim adacayi aslanpencesi bal polen karisimi kullaniyorum msydanoz suyu ictim faydasi olmadi daha olamadim insalah menepoz degildir cok korkuyorum agliyorum esteredol 113 cikti fsh 59 regli degildim ama ultrasyondada folikul izlendi diyor insalah polikistiktir kasiklarim igne batmasi gibi agriyor bir akil verin ne yapmaliyim regli olmak icin dr ilaci kullan olsanda olmasanda gel bakalim dedi yuksek fsh gormek korkutuyor beni gecen sene regliyken fsh 11.47 lh 26 cikti dr birsey demeden yolladi polikistik over insalah vardirinşaallah canım bu ayı çok iyi değerlendir pozitiff ool Dua edelim. fshnin 4 e düşmesi süpeeer. birde hergün 2 rekat namaz kıldıktan snra niet et. yumurtalıklarına kasıklarına dokınarak 3bin tane ya hayy çek. diril anlamında bu bir arkadasıma doktoru bunu tavsiye etmiş ve bebeği olmuş o ay