• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DHEA BİOSTERON KULLANANLAR BURADA TOPLANALIM

Z E R O

MUCİZE
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
792
235
323
Kırşehir
Arkadaşalar bu ilacı kullananlar hep birlikte burada toplanalım. İlacın etkilerini konışalım birbirmizle sohbet edelim. bu ilaçla birlikte hamile kalan tanıdıklarımızın başarı hikayelerini yazalım. gelin birbirimize destek olalım.

Bende yumurta rezerv azlığı var. Ve 3 ay boyunca doktorum günde 3 tane aralıksız içmemi söyledi. onun yanında cyclo progranava + kalsiyum hapına yeni başlayacağım. neredeyse 1 ay olcak içeli. ve ben vicudumda faydalarını çok hissettim. siz ne durumdasınız gelin beraber konuşalım

günaydın canım , topiğin hayırlı olsun, uğurlu gelsin sana inşallah.. benimde sıkıntım rezerv azlığı aslında 5 folükül görünüyor muayenelerde yani her ay adetimde güzel folüküller oluşuyor ama amh 0,1 hormon testelerim bi düşüyo bi çıkıyo böle işte ..... bunun yanında doktorum biesteron dha verdi kullanıyorum bakalım .. adet olunca gel dedi şimdi adetimi bekliyorum ..

Merhabalar bende 15 gündür dhea kullanıyorum bendede rezerv düşük ilk tüp bebek denemem negatif sonuçlandı ,dhea
yanında q enzim,folic asid,ve hayıt kullanıyorum ikincide inşallah yumurta sayımı arttırır ama bilemiyorum,geçen ay kullandığım tüp bebek iğnelerindenmi dhea danmı bilemiyorum kasıklarımda ağrı var .başka neler yapabiliriz acaba

bende yaklaşık üç aydır kullanıyorum hapı umarım faydası olur 3 yumurtam vardı günde 2 tane kullanıyorum birde fülik asit kullanıyorum geçen gün saraoçlunun tv programında izledim testere dişli aslan pencesi dedi onuda içmeye başladım şifa niyetine ne olursa deniyorum dogrumu bilmiyorum ama umut işte

Ben de 3 ay kullandım yumurta kalitem iyice düştü, sayı değişmedi. Hiç faydasını görmedim. 40 yaş üstü için daha uygun bence.

.
günaydın canım , topiğin hayırlı olsun, uğurlu gelsin sana inşallah.. benimde sıkıntım rezerv azlığı aslında 5 folükül görünüyor muayenelerde yani her ay adetimde güzel folüküller oluşuyor ama amh 0,1 hormon testelerim bi düşüyo bi çıkıyo böle işte ..... bunun yanında doktorum biesteron dha verdi kullanıyorum bakalım .. adet olunca gel dedi şimdi adetimi bekliyorum ..
teşekkürler melis hoşgeldin. ilacı ne zamandır kullanıyorsun. ve kaç yıllık evlisin? senin şansın bence yüksek her ay 5 yumurta görülüyor. bu topiğin amacı aslında bu ilaçta bünyemizde ne gibi değişiklikler oluyor. Olumlu yada olumsuz tüm belirtilerini beraber arar sohbet ederek biribirimizle paylaşalım istiyorum. Mesela bende olumlu etkisi eşimle ilişkimde cok artısı oldu. ciddi manada bu konuda sıkıntılarım vardı ve şuan hiç bir sıkıntı yok. vicumdaki bu değişimi açıkça görebiliyorum ve kısa zamanda etkisini gösterdi. tüylenme v.b şeyler yok 1ay oldu kullanalı günde 3 tane alıyorum. doktor her gün ilişki dedi. hiçbirgünü kaçırmayın dedi.
Ben bu ilacı her ağzıma aldığımda niyet ediyorum. vicudumuzdaki hücreler ona göre işlev görüyomuş. niyet önemliymiş. Bende önce fatiha okuyorum sonra niyet ettim Allahım senin rızana uyarak affına sığınarak okuduğum fatiha şerife hürmetine şifaa talep ediyorum. içtiğim bu ilacın faydalı tarafını sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarım olması için eski sağlıma kavuşmak içşnvicuduma nazar et. zararlı taraflarınıdan vicudumu koru diyorum. inşaallah Rabbimiz sebeb kapısı kılar bu ilacı bellimi olur. Rabbim yeter ki dilesin istesin.
Merhabalar bende 15 gündür dhea kullanıyorum bendede rezerv düşük ilk tüp bebek denemem negatif sonuçlandı ,dhea
yanında q enzim,folic asid,ve hayıt kullanıyorum ikincide inşallah yumurta sayımı arttırır ama bilemiyorum,geçen ay kullandığım tüp bebek iğnelerindenmi dhea danmı bilemiyorum kasıklarımda ağrı var .başka neler yapabiliriz acaba
hoşgeldin cnm bendede iğne batması şekilde acımbir his hissediyordum sanırım iyi bir şey bu. başka ne gibi değişiklikler hissettin cnm kendinde günde kaç tane alıyorsun
bende yaklaşık üç aydır kullanıyorum hapı umarım faydası olur 3 yumurtam vardı günde 2 tane kullanıyorum birde fülik asit kullanıyorum geçen gün saraoçlunun tv programında izledim testere dişli aslan pencesi dedi onuda içmeye başladım şifa niyetine ne olursa deniyorum dogrumu bilmiyorum ama umut işte
hoşgeldin cnm evet hayıt aslan pençesi bu bitkiler kadın hormonları için cok faydalı özellikle fsh düşürmek için. 3 aydır kullanıyosun bayağı olmuş peki yumurta sayında çoğalma oldumı ne gibi artışarı oldu yada olumsuz yanlarını hissettin mi? ben eşimle olan ilişkimde cok olumlu faydalarını hissettim. ağrılarım yokoldu. istiyorumki bu topikte bu ilacın vicudumuzdaki etkilerini tartışalım konuşalım. an ve an paylaşalım. inş bu ay benim için önemli. hergün ilişki dedi doktor. bakalım neler olucak. inş hepimizin yüzü güler.

Ben de 3 ay kullandım yumurta kalitem iyice düştü, sayı değişmedi. Hiç faydasını görmedim. 40 yaş üstü için daha uygun bence.
hoşgeldin canım. senin kaç tane yumurtan oluyordu normalde. Hayırlı olsun sen dhea ilacından olmasada başka bir vesileyle Rbbim muciZeni nasip etmiş:)) ne tedavi gördün?

Arkadaşlar o kadar heyecanlıyım ki bu ay. yaklaşık 1 aydır dheayı kullanıyorum 3 aydır adet görmüyordum cyclo ile birlikte başladım dheayı içmeye ilk önce birinci adetimi gördüm 3 ay sonra. şuan adetim bitti. benim için bu ay önemli çünkü yumurtalar yenilendi inş. bu arada ben rahim filmide çektirdim zaten adet görmediğim için 3 aydır herhangi bir günde çektirmiştim. 1 tane 16mm çapında yımurtaya benzer birşey görüyorum demişti doktor o yumurta görünümlü kalıntı 3 aydır orda duruyordu ne büyüyordu nede küçülüyordu. cyclodan sonra adet görünce inş oda gitmiştir. heycandan doktora gitmedim hiç bu ay için. bu ay hergünü değerlendireceğim. inş Güzel şeyler yazmak nasip olur. doktora bu ayıda geçirdikten sonra gitmeyi düşünüyorum. şuanlık kıllanma gibi buna bemzer yan etki görmedim. günde 3 tane içmeme rağmen. Ayrıca kalsiyum+d vitamini takviyesi alıyorum. birde sülük yaptırmıştım. inş onunda faydası olur. birde hayıt ısırgan karışımlı macuna başlayacağım. nedense onu düzenli kullanamıyorum bugünden sonra onada düzenli başlayacağım. benden bu kadar şimdilik :) gelişmeler oldukça yazıcam

sizde yazın. konuşalım dertleşelim destek olalım birbirinmize

Arkadaşlar o kadar heyecanlıyım ki bu ay. yaklaşık 1 aydır dheayı kullanıyorum 3 aydır adet görmüyordum cyclo ile birlikte başladım dheayı içmeye ilk önce birinci adetimi gördüm 3 ay sonra. şuan adetim bitti. benim için bu ay önemli çünkü yumurtalar yenilendi inş. bu arada ben rahim filmide çektirdim zaten adet görmediğim için 3 aydır herhangi bir günde çektirmiştim. 1 tane 16mm çapında yımurtaya benzer birşey görüyorum demişti doktor o yumurta görünümlü kalıntı 3 aydır orda duruyordu ne büyüyordu nede küçülüyordu. cyclodan sonra adet görünce inş oda gitmiştir. heycandan doktora gitmedim hiç bu ay için. bu ay hergünü değerlendireceğim. inş Güzel şeyler yazmak nasip olur. doktora bu ayıda geçirdikten sonra gitmeyi düşünüyorum. şuanlık kıllanma gibi buna bemzer yan etki görmedim. günde 3 tane içmeme rağmen. Ayrıca kalsiyum+d vitamini takviyesi alıyorum. birde sülük yaptırmıştım. inş onunda faydası olur. birde hayıt ısırgan karışımlı macuna başlayacağım. nedense onu düzenli kullanamıyorum bugünden sonra onada düzenli başlayacağım. benden bu kadar şimdilik :) gelişmeler oldukça yazıcam

sizde yazın. konuşalım dertleşelim destek olalım birbirinmize
ben 1 yıldan faza süredir kullanıyorum dheayı.bir ara ara vermiştim sadece 1-2 ay.faydası oldu mu bilemiyorum.5-6 kere tüp bebek tedavisine başladık.3ünde hiç gelilmedi.1inde erken çatladı.1inde boş çıktı.bu ay yeniden tedaviye başladık.inşallah gelişir....

Henüz doktora gitmedim 2.tup bebek denemesi yapıcam Mart ayında çok korkuyorum aslında umarım yumurtalar da azalma yoktur hapinda ben kendi vücudum da bi etkisini görmedim aslında yumurta kalitesini korumaya yardimci oluyor diye biliyorum

.
hoşgeldin canım. senin kaç tane yumurtan oluyordu normalde. Hayırlı olsun sen dhea ilacından olmasada başka bir vesileyle Rbbim muciZeni nasip etmiş:)) ne tedavi gördün?

Selam canım 13-15 tane oluyordu. DHEA ile 11 tane oldu diye hatırlıyorum. Ve döllenmeden, bölünmeye her aşamada daha çok kayıp verdik. 3 tane transfer edildi hiç birisi tutunmadı.DHEA hormon seviyeleri düşük insanlarda daha çok işe yarıyor.

Sağol canım :) Allah'a şükür 6. ve 7. denemede pozitif aldım. Merkez değiştirdim ve endometriosis için tedavi aldım. Doktorum çok iyiydi.

Canım inşallah çabalarının karşılığını alırsın. Belli mi olur Allah belki bunları vesile eder de sana sağlıklı bir bebek nasip eder. İnşallah öyle olur

hoşbulduk mavera.. ilacı 1 aydır kullanıyorum günde 2 tane yani sabah akşam.. 3 yıllık evliyim .. dün akşam karnımda inanılmaz bir sertlik ve batma oluştu yemeğe davetliydik ama ne oturabildim nede ayakta durabildim müthiş sancıyla gelen batma oldu... şöle söleyim sana sanki karnımda bi kedi vardı hem çıkmak için geziniyor hemde tırnaklarıyla bana sancı veriyordu.. anlayamadım ve acaba ölüyormuyum dedim ama işin ilginci bukadar sancıya karşı ağrı değilde batma ve farklı bişey vardı.. adet de omadım bugün 33. günüm bakalım gelişmelerden haberdar edecem. çarşamba günü doktora gidecem...

Merhaba arkadaşlar dhea yı günde 2 tane içiyorum , işe yarıyormu bilmiyorum işe yarayan bir arkadaş olsada bizede moral olsa Allah hayırlısını versin

ben 1 yıldan faza süredir kullanıyorum dheayı.bir ara ara vermiştim sadece 1-2 ay.faydası oldu mu bilemiyorum.5-6 kere tüp bebek tedavisine başladık.3ünde hiç gelilmedi.1inde erken çatladı.1inde boş çıktı.bu ay yeniden tedaviye başladık.inşallah gelişir....
İnşaallah canım Rabbim tez zamanda kucaklarımız boş bırakmaz yavrularımıza kavuşuruz

Henüz doktora gitmedim 2.tup bebek denemesi yapıcam Mart ayında çok korkuyorum aslında umarım yumurtalar da azalma yoktur hapinda ben kendi vücudum da bi etkisini görmedim aslında yumurta kalitesini korumaya yardimci oluyor diye biliyorum
evet canım öyle diyorlar kimilerine yarıyor kimilerine faydası olmuyor aslında bunun belirtilerini tesbit edebilsek boşu boşuna kullanmayalım faydasını görenler ne gibi belirtiler yaşıyor bize burda yazsalar ne iyi olur.

Selam canım 13-15 tane oluyordu. DHEA ile 11 tane oldu diye hatırlıyorum. Ve döllenmeden, bölünmeye her aşamada daha çok kayıp verdik. 3 tane transfer edildi hiç birisi tutunmadı.DHEA hormon seviyeleri düşük insanlarda daha çok işe yarıyor.

Sağol canım :) Allah'a şükür 6. ve 7. denemede pozitif aldım. Merkez değiştirdim ve endometriosis için tedavi aldım. Doktorum çok iyiydi.

Canım inşallah çabalarının karşılığını alırsın. Belli mi olur Allah belki bunları vesile eder de sana sağlıklı bir bebek nasip eder. İnşallah öyle olur
ahh canım seninki ne zorlu bir yolculuğun en güzel hediyesi neler yaşadın kimbilir maşaallah azmine taktir ettim seni inşaallah bizde senim gibi hayallerimizi gerçekleştiririz

hoşbulduk mavera.. ilacı 1 aydır kullanıyorum günde 2 tane yani sabah akşam.. 3 yıllık evliyim .. dün akşam karnımda inanılmaz bir sertlik ve batma oluştu yemeğe davetliydik ama ne oturabildim nede ayakta durabildim müthiş sancıyla gelen batma oldu... şöle söleyim sana sanki karnımda bi kedi vardı hem çıkmak için geziniyor hemde tırnaklarıyla bana sancı veriyordu.. anlayamadım ve acaba ölüyormuyum dedim ama işin ilginci bukadar sancıya karşı ağrı değilde batma ve farklı bişey vardı.. adet de omadım bugün 33. günüm bakalım gelişmelerden haberdar edecem. çarşamba günü doktora gidecem...
canım senin bahsettiğin o ağrıların aynısını yaşadım ve bellki güleceksin ama bende ölüyorum galiba dedim :D kalp krizi falan geçirdiğimi düşündüm. adet olmaman güzel bir şey eğer adetlerin düzenliyse. mutlaka haber et cnm bizide merak ediyorum bende ne güzel hamileyim yazsan burayada umutlarımız çoğalsa senin güzel haberlerinle birlikte

Merhaba arkadaşlar dhea yı günde 2 tane içiyorum , işe yarıyormu bilmiyorum işe yarayan bir arkadaş olsada bizede moral olsa Allah hayırlısını versin
belirti yokmu cnm yada doktora gidip yumurtalıklarında değişiklik varmı die baktırdın mı? bu topiği açmamın sebebide bu faydasını görenler bize yazsalar umut ışığı olsalar

günaydın kızlar bugün yine kahve rengi leke geldi bilemiyorum ... biraz sonra doktora gidecem bakalım ne dicek... bugün 35. günüm eğer yanılıp şaşırıp hamile kalmışsam amh 0,1 fsh 20 küsürdü bu ay folükülde 5 di ...UMUDUM MU ? TEK KELİMEYLE SIFIRRR.... akşam yazarım kızlar anneme geçecem hastane çıkışı....

Son düzenleme:
maveracım , buarada adetlerim düzenli değil..gidince doktora sölicem adetlerimi bi düzene koy diye :)

günaydın kızlar bugün yine kahve rengi leke geldi bilemiyorum ... biraz sonra doktora gidecem bakalım ne dicek... bugün 35. günüm eğer yanılıp şaşırıp hamile kalmışsam amh 0,1 fsh 20 küsürdü bu ay folükülde 5 di ...UMUDUM MU ? TEK KELİMEYLE SIFIRRR.... akşam yazarım kızlar anneme geçecem hastane çıkışı....maveracım , buarada adetlerim düzenli değil..gidince doktora sölicem adetlerimi bi düzene koy diye :)
günaydınn melisciim Canım adetlerinde ne gibi bi düzensizlik vr? ciddi manada biödüzensizlik değilse bu topikte coğu arkdaş hyıt çayıyla adetlerini düzene soktu. birkisel tedavi uygulayabilirsin. Ayrıcaaa 5 folükül müthiş bir şey bence. meselâ ben hiç 5 folikül görmedim kendimde yumurta varsa umut var demek asla umutsuzluk yok. birde sen eşinle hergünmü birlikte oluyorsunuz düzensizmi. o çok önemli doktorum bana 1 günü bile kaçırma dedi. Doktordan dönünce mutlakaaa yaz merakla bekliyorum

günaydınn melisciim Canım adetlerinde ne gibi bi düzensizlik vr? ciddi manada biödüzensizlik değilse bu topikte coğu arkdaş hyıt çayıyla adetlerini düzene soktu. birkisel tedavi uygulayabilirsin. Ayrıcaaa 5 folükül müthiş bir şey bence. meselâ ben hiç 5 folikül görmedim kendimde yumurta varsa umut var demek asla umutsuzluk yok. birde sen eşinle hergünmü birlikte oluyorsunuz düzensizmi. o çok önemli doktorum bana 1 günü bile kaçırma dedi. Doktordan dönünce mutlakaaa yaz merakla bekliyorum
canım yeni geldim hastaneden anneme dahi gidemedim sekreter kız yanlışlık yapmış 2 kez kan aldırmak zorunda kaldım.. saatlerce bekledim yani......herneyse gelelim durumuma , fsh 64,66 çıktı tabii ben şokkk...! lh 25,61 yani oda yüksek...gebelik yok buarada.. zaten umudumda hiç yoktu hayal kırıklığı yaşamadım oyüzden... ama fsh beni bitirdi çünkü ilk kez bukadar yüksek çıktı..prof hocam şunu söledi, bak kızım fsh çok yüksek çıkmış fakat fsh'ın düşük çıktığı an hemen başlicaz dedi .. bende şunu söledim ama hocam 5 yumurta gelişiyor her ay iyi değilmi dedim evet çok iyi dedi..ultrasonda folükül baktılar o da 3 tane gördü.. geçen ay 5 ti dediğimde doktora,, önemli değil o.. gayet normal dedi.. fsh'ın düştüğü ay ve ultrasondaki görüntüye bakıp tüpü yapcaz dedi.. durumum bu kızlar ben biesteron kullanmadan önce hayatta fsh 40 bile olmadı ama 2 aydır biesteron kullanıyorum fsh 65 çıktı ..şimdi ben ne düşünmeliyim ne yapmalıyım........

canım sende kaç folükül oluyor adetliyken?bide sayı olarak her ay değişiyormuş canım yaaa ... herkezde böyleymiş doktor söledi bugün... önemli olan fsh dedi ...adetlerim mesela şöle canım bi ay 27 bi ay 21 bi ay 35 bi ay 29 yani şu gün olucam diyemiyorum ...hergün nerdeeeee canım bende kuruluk var istek de yok .. haftada 2 beraber oluyoruz ... bu anlattıklarım sende nasıl??

Son düzenleme:
canım yeni geldim hastaneden anneme dahi gidemedim sekreter kız yanlışlık yapmış 2 kez kan aldırmak zorunda kaldım.. saatlerce bekledim yani......herneyse gelelim durumuma , fsh 64,66 çıktı tabii ben şokkk...! lh 25,61 yani oda yüksek...gebelik yok buarada.. zaten umudumda hiç yoktu hayal kırıklığı yaşamadım oyüzden... ama fsh beni bitirdi çünkü ilk kez bukadar yüksek çıktı..prof hocam şunu söledi, bak kızım fsh çok yüksek çıkmış fakat fsh'ın düşük çıktığı an hemen başlicaz dedi .. bende şunu söledim ama hocam 5 yumurta gelişiyor her ay iyi değilmi dedim evet çok iyi dedi..ultrasonda folükül baktılar o da 3 tane gördü.. geçen ay 5 ti dediğimde doktora,, önemli değil o.. gayet normal dedi.. fsh'ın düştüğü ay ve ultrasondaki görüntüye bakıp tüpü yapcaz dedi.. durumum bu kızlar ben biesteron kullanmadan önce hayatta fsh 40 bile olmadı ama 2 aydır biesteron kullanıyorum fsh 65 çıktı ..şimdi ben ne düşünmeliyim ne yapmalıyım.....canım sende kaç folükül oluyor adetliyken?bide sayı olarak her ay değişiyormuş canım yaaa ... herkezde böyleymiş doktor söledi bugün... önemli olan fsh dedi ...adetlerim mesela şöle canım bi ay 27 bi ay 21 bi ay 35 bi ay 29 yani şu gün olucam diyemiyorum ...hergün nerdeeeee canım bende kuruluk var istek de yok .. haftada 2 beraber oluyoruz ... bu anlattıklarım sende nasıl??
Fsh'en yüksek cıkmasına üzüldüm meliscim bak canım benım ya 1 tane yada 2 tane görülüyor daha fazla yok çoğunzaman bitane. oyüzden sen şamslısun benden sana tavsiye mutlaka bitkisel kütleri disiplinli şekilde uygula 1. ikimcisi eşinle haftada 2 gün cok cok az. çünkü normal sorunu olmayan eşler bile 4 ay 5 ay hergün birlikte oluyolar hamile kalmak için. bizimse daha cok eğilmemiz lazım bu duruma. O yüzden eğer kuruluk varsa jel kullan doktora danış. östrojen yapan yiyecekler bitkiler kullan. Benim bu ilacı içtikten sonra vicudumda tek hissettiğim olumlu değişiklik hergün eşimle birlikte olabilmem kuruluk olmaması. bende bu şekilde belirti verdi ama ben aynı zamanda sülük yaptırdım rahim filmi çektirdim hepsi aynı zamanda oldu bunlarında etkisi oldumu bilmiyorum. bence sen mutlaka fshyi düşürmeye bak. gün aşırı birlikte ol eşinle her yumurta cok kıymetli senin 5 tane 3 tane falikül görülmesi süper birşey mutlaka kısa zamanda değerlendir. cok fazla uzatma zaman cok önemli. benimde ilk zamanlar 3 tane falan görülüyodu artık cogunlukla 1 tane bazen 2 tame bazen hiç yok

Fsh'en yüksek cıkmasına üzüldüm meliscim bak canım benım ya 1 tane yada 2 tane görülüyor daha fazla yok çoğunzaman bitane. oyüzden sen şamslısun benden sana tavsiye mutlaka bitkisel kütleri disiplinli şekilde uygula 1. ikimcisi eşinle haftada 2 gün cok cok az. çünkü normal sorunu olmayan eşler bile 4 ay 5 ay hergün birlikte oluyolar hamile kalmak için. bizimse daha cok eğilmemiz lazım bu duruma. O yüzden eğer kuruluk varsa jel kullan doktora danış. östrojen yapan yiyecekler bitkiler kullan. Benim bu ilacı içtikten sonra vicudumda tek hissettiğim olumlu değişiklik hergün eşimle birlikte olabilmem kuruluk olmaması. bende bu şekilde belirti verdi ama ben aynı zamanda sülük yaptırdım rahim filmi çektirdim hepsi aynı zamanda oldu bunlarında etkisi oldumu bilmiyorum. bence sen mutlaka fshyi düşürmeye bak. gün aşırı birlikte ol eşinle her yumurta cok kıymetli senin 5 tane 3 tane falikül görülmesi süper birşey mutlaka kısa zamanda değerlendir. cok fazla uzatma zaman cok önemli. benimde ilk zamanlar 3 tane falan görülüyodu artık cogunlukla 1 tane bazen 2 tame bazen hiç yok
maveracım nekadar olumlu ve akla yatan bilgiler yazmışsın canım bunun için sana çok teşekkür ederim zaman ayırdığın için .. allah yüzümüze bakar inşallah .. sen kaç yıllık evlisin canım? hiç hamile kaldınmı?fsh kaç senin ...ne çok soru sordum......... buarada canm hergün ilişki bayağı zor bence,, eşim bile dayanamaz bu duruma.. acaba diyorum fsh sigara kullandığım için bukadar yüksek olabilirmi ... çok içiyorum ...jel kullanıyordum buarada pressed ama çok pahalı 1 tüp bitti . ikinciyi alamicam çünkü dha ve inofolic zaten pahalı... napacağımı şaşırdım kaldım bi macun almıştım sana yarın ayrıntılı olarak içeriğini yazarım ona göre kullanırım.. fsh düşürmem lazım doktor öyle yapacam dedi...sen şuan adetinin kaçıncı günündesin canm ..?

Back
X