DGS'ye girecekler varı aranızda (dikey geçiş sınavı)

Bende son dgsye girdim, suan 3.sınıfım finallere asagi yukarı 20gun kaldi. 1,5 yasindaki bebegimle istedigim verimde calisamiyorumm korkuyorum inşallah kalmam

Acaba hangi yayın a çalıştın
Ben piyasadaki butun yayinlari cozdum coZmedigim kitap kalmamisti..yediiklim.yargi pegem soru bankalri ve denemeleri aklimda.kalanlar bunlar ve cikmis sorular ales cikmis sorular bile cozdum. Konu eksgim.cok olmadigi.icin surekli soru cozdum ve hep sure tutarak cozdum bu cok.onemli..sinava son bibucuk ay kala hergun sabah 9 da sanki sinav o gunmus gibi deneme.cozdum.. bunlari anlatmamin sebebi hiz onemli inanin hizlannca sorular kolay gelmeye baslicak ben bu yontemle denemlerimi 30 dk erken bitrmeye baslamistm bu beni dahada sevkle calismaya tesvik ediyordu..

Sağol canım

ilahiyatım kızlar..bu yıl girecektim bazı meseleler vardı ertelemek zorunda kaldım, nasipse seneye girecem...
ilitam'lar hakkında bilginiz varmı?
.

Bende dgs ilahiyat için hazırlanıyorum.Sansıma bu sene kontenjanlar duştu.benimde iki küçük cocugum var sen ne yaptın kazandın mı
O kadar kızıylrum ki kendime çok uzattıgım ertelediğim için.Rabbim nasip eder inşallah çok istiyorum

bende çok geciktim erteledim ve 29 yaşımı buldum.. çocuğum var çok zor oluyor çalışmak... geçen yıl girdim dgs ye pek çalıştım da sayılmaz ama fena değildi, 248 puan aldım... dicle üniversitesi 252 ile kapattı.. birkaç puan daha olsa kazanırdım çok üzüldüm.. keşke çalışsaydım... bu sene tekrar girecem nasipse, kitabımı aldım... puanlar düştü dediğine çok sevindim haberim yoktu :) mesela dicle kaç oldu, en düşük dicle olunca onu soruyorum ama aslında istanbul ankara isterdim

Puanlar dusmedi.kontenjan azaldı.yani üniversiteler de alım azaldı.egitim kalitesi artacakmiş.yani bu sene işimiz dahaaa da zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…