- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
-
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
kızlar aranızda dikey geçiş sınavına girecekler var mı? dört yıla tamamlamak için...
yada girmeyi düşünen, veya daha önce dgs ile dört yılı tamamlamış?
​Hangi bölüme tamamlamayı düşünüyorsun.kızlar aranızda dikey geçiş sınavına girecekler var mı? dört yıla tamamlamak için...
yada girmeyi düşünen, veya daha önce dgs ile dört yılı tamamlamış?
Dgs hakkinda bilgim var.
Hangi bolum ve sorun nedir?
​Hangi bölüme tamamlamayı düşünüyorsun.
Ben 2011de girdim ilk girisimde de hedefledigim okulu tutturup tam senemde de mezun oldum:)
Gozunde buyutme hic...
Ilahiyat hakkında pek bilgim yok,ama dgs biraz zor diyorlar o yüzden bu seneden başlaman gayet iyi olmuş,kazanırsan örgünden mi devam edeceksin.ilahiyatım kızlar..bu yıl girecektim bazı meseleler vardı ertelemek zorunda kaldım, nasipse seneye girecem...
ilitam'lar hakkında bilginiz varmı?
zor değilmi canım?
şimdiden başlamayı düşünüyorum nasip olursa çalışmaya....tavsiye ettiğin yayınlar nedir?
birde nasıl çalıştın biraz anlatırmısın? ben sözelden girecem, mantık ve türkçe ağırlık...
Ilahiyat hakkında pek bilgim yok,ama dgs biraz zor diyorlar o yüzden bu seneden başlaman gayet iyi olmuş,kazanırsan örgünden mi devam edeceksin.
Ben de sozelciydim. Uc kisiyi daha hazirladim onlar da hedeflerine yerlesti ilk sene oyle diyeyim:)
Ben son sene tez yazdim, stajima gittim geldim. Okul kapandi bir ayim vardi, o bir ay kapi disari cikmadim. Sozelim zaten iyiydi ilk bir hafta tum konulari en bastan okudum en basit konuyu bile...
Sonra kendime bi'plan olusturdum hergun 100-200 soru cozdum. Sinavin tek zorlugu sure malesef. Tr sorulari cok uzun insanda kafa birakmiyo o heyecanla...
Mantik icin paso sema ciz, nasil yerlestirecegini ogren.
En son kronometreyle test cozmeye basla hizini ayarlarsin:)
Ben yediiklim kitabiyla calistim onun disinda yaprak test aldim bol bol. Yaprak testleri de hep yanimda tasidim, dikkat eksikligim oldugu icin otobuste, parkta, bahcede hep cikardim cantadan:)
Matematik icin karakok yayinlari matematik sifir kitabini almistim.
Sinavda da 75 turkce 11 mat falan yapabildim
Turkceyi fullemeye bak yani:)
Uzaktan eğitim yaparsın o zaman,sınav zamanı gidersin okula final sınavları için.yok canım ne örgünü, ufak çocuğum var açıktan okuyabilirim inşallah kazanırsam
evet çok uzunmuş sorular türkçenin.... bol soru çözmeliyim yani...sıfırdan başlıcam zaten,,şu konuyu biliyorum diye atlamayacağım zaten....
mantıktan da korkuyorum zor soruyorlarmış, şema olayını aklımda tutucam,..çok sağol canım
Bu yıl girdim ilk defa ben de. 256 alabildim eşit ağırlıktan. Yalnız tercihler başlamadı daha bekliyorummm.
Çalıştığım için üst öğrenim sayılabilecek açıktan okuyabileceğim bir bölüm düşünüyorum tabi varsa açıktan tamamlamak. Hem çalışıp hem örgün okuyabilir miyim bilmiyorum.nereyi düşünüyorsun canım?
Acaba hangi yayın a çalıştınBen 2011 de girdim sinava sayisalciyim 3 aylik bi calismayla kazandim turkiyenn en iyi universitelerinden okudum. 72 mat 58 turkce net yaptim. Sinav gozunuzu korkutmasin sureyi ayarladiginzda emin olusun sorunsuz yapabilecginz bi sinav