• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dgs sınavı

vahiba

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.852
541
373
Ankara
Ya kızlar ben halkla ilişkilerden mezun oldum.dgs ye girmek istiyorum.bu sene dgs sınavı temmuz ayında yapılmış.seneye yine temmuz ayındamı olucak?bide halkla ilişkilerde dgs ile hangi ünv geçiş yapılıyor bulamadım netten bişey.bu konu hakkında bilgisi olan varmı?

vahiba dünden beri bakıyorum cevap veren olur diye kimse yazmamış ben bildiğim kadarını yazayım sana.sınav temmuz da olur yine.geçiş yapabileceğin bölümler ise;
Halkla ilişkiler
Halkla ilişkiler ve tanıtım
Halkla ilişkiler ve reklamcılık
İletişim
İletişim bilimleri
İletişim sanatları
İletişim tasarımı
İletişim ve tasarım
Reklam tasarımı ve iletişimi
Reklamcılık
Reklamcılık ve halkla ilişkiler

vahiba dünden beri bakıyorum cevap veren olur diye kimse yazmamış ben bildiğim kadarını yazayım sana.sınav temmuz da olur yine.geçiş yapabileceğin bölümler ise;
Halkla ilişkiler
Halkla ilişkiler ve tanıtım
Halkla ilişkiler ve reklamcılık
İletişim
İletişim bilimleri
İletişim sanatları
İletişim tasarımı
İletişim ve tasarım
Reklam tasarımı ve iletişimi
Reklamcılık
Reklamcılık ve halkla ilişkiler

çok saol canım yardımcı olduğun için.evet kimse yazmamış.heralde bu bölümde okuyup dgs ye girmek isteyen yok sanırım.

Ya kızlar ben halkla ilişkilerden mezun oldum.dgs ye girmek istiyorum.bu sene dgs sınavı temmuz ayında yapılmış.seneye yine temmuz ayındamı olucak?bide halkla ilişkilerde dgs ile hangi ünv geçiş yapılıyor bulamadım netten bişey.bu konu hakkında bilgisi olan varmı?

evet dgs sınavı her yıl temmuz ayında oluyor ben bu yıl ilk kez girdim kazandm ama aöf yüzünden kayıt yaptıramadım 2011 de tekrar giricem.nisan civarlarında başvurul yapılıyor sınava.ösym nin sitesinde takip edersin. vereliniortak

evet dgs sınavı her yıl temmuz ayında oluyor ben bu yıl ilk kez girdim kazandm ama aöf yüzünden kayıt yaptıramadım 2011 de tekrar giricem.nisan civarlarında başvurul yapılıyor sınava.ösym nin sitesinde takip edersin. vereliniortak

saol canım.üzüldüm ya kazanıpta gidemediğine.nasıl hazırlandın?hangi kitaplardan çalıştın?

saol canım.üzüldüm ya kazanıpta gidemediğine.nasıl hazırlandın?hangi kitaplardan çalıştın?

tasarı yayınlarının konu anlatımlı ve bütün cıkmıs soruları olan kalın bir kitabı war onu aldım ordan claıstm bu sene de ondan calıscam türkçede eksiğim yok mat calıscam şimdi de 2 mat netiyle kazandm bu yıl sakaryayı zaten hedefimde orasıydı 1. tercihim tuttu.bu sefer istanbul üniversitesi hedefliorum nasip bakalım.yalnız senin bölümün halkla ilişkilermiş hevesini kırmak gibi olmasın ama hem rakiplerin çok fazla hemde puanları aşırı yüksek.dgs nin en düşük puanlı bölümü sosyoloji.o bölümüde sosyal blimler ve sosyal hizmler dısında hiç bir bölüm mezunu yazamıyor.

tek dersten okulum uzadı.dikey geçiş yaptığım için hem lise diplomam hemde 2 yıllık aöf diplomam kayıtta isteniyordu eksik evrakla kayt yapmıyorlar.bu sene yeni kanunla mezun olduktan sonra yapacaklardı kayıdımı bahar yarı yılı baslangıcına kdr kayıt hakkım vardı fakat ben mezun olamadım iktisat yüzünden.o yüzden tekrar dgs sınavına girmek zorundayım.

tasarı yayınlarının konu anlatımlı ve bütün cıkmıs soruları olan kalın bir kitabı war onu aldım ordan claıstm bu sene de ondan calıscam türkçede eksiğim yok mat calıscam şimdi de 2 mat netiyle kazandm bu yıl sakaryayı zaten hedefimde orasıydı 1. tercihim tuttu.bu sefer istanbul üniversitesi hedefliorum nasip bakalım.yalnız senin bölümün halkla ilişkilermiş hevesini kırmak gibi olmasın ama hem rakiplerin çok fazla hemde puanları aşırı yüksek.dgs nin en düşük puanlı bölümü sosyoloji.o bölümüde sosyal blimler ve sosyal hizmler dısında hiç bir bölüm mezunu yazamıyor.

evet şansım çok düşük.ankarada zaten sadece gazi ünv yada ankara ünv var onlarında kontenjanı çok az.birinin 4 birinin 6 kişi galiba.bende güvenderin dgs seti varmış 2010 .çıkmış sorular ve konu anlatımıyla beraber testler varmış.onu alıcam inş.önümüzdeki haftanın başından itibaren çalışmaya başlarım.pek umudum yok zaten ama ne yapıyım denemiş olurum en azından.inş sende hedefine girersinzemuszemus

Back