dgs mi ygs mi?

tulpink

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
19
12
3
30
merhaba arkadaşlar ben bu yıl ygs girdim sizce tercih yapıp birinci sınıftanmı başlasam yoksa önümüzdeki yılı bekleyip dgs ile 3 tenmi başlasam dgs de gözümü korkutuyor acıkcası fakat diger taraftan bir yıl kaybım olur karar veremiyorummm

kazandınsa oku bence ya dgs yi kazanamazsan onun soruları çarşaf gibi uzun süresi kısa ve kontenjanı hep az.... hangi bölüm okudun hangi bölüm istiyorsun ?

ben halkla ilişkiler okumuştum fakat zaten dgs ye bu yıl başvuru yapmadım en erken önümüzdeki sene girerim demiştim iş yerinde calışıyordum ordan da cıkış aldım dgs calışablirim demiştim fakat dedigin gibi ya kazanamazsam dgsyi o da var

Ygs girdiyseniz tercih verin derim.Dgs ile 3 ten başlarsınız ama 1. ve 2.sınıf görmediğiniz fark derslerini alacaksınız zaten yine dgs de 7 dersiniz varsa fark dersi ile 9.10 olur.

Ygs girdiyseniz tercih verin derim.Dgs ile 3 ten başlarsınız ama 1. ve 2.sınıf görmediğiniz fark derslerini alacaksınız zaten yine dgs de 7 dersiniz varsa fark dersi ile 9.10 olur.
bunu bilmiyordum o zaman ygs tercihleri daha mantıklı 9 10 dersten gecmek zorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…