• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri DFN Garlı Şampuan

ben de iki haftadır filan kullanıyorum. yağlı saçları kupkuru eder dediler bi umut gittim aldım. saçlarım çok yağlıdır benim öyleki her gün yıkarım. bunu kullanmaya başladıktan sonra sabah uyandığımda yapış yapışın ötesinde pis olmaya başlamıştı saçlarım. şampuandandır demedim. saçlarım gitgide daha da yağlanıyor heralde diye düşünmeye başlamışken dün saçımı elidorla yıkadım. sabah uyandığımda gene yağlıydı elbette ama defne garlıyı kullandığım kadar değildi. açıkçası bana yaramad bu şampuan. saçımı bir gün yıkayıp ertesi gün yıkamayım.birer gün ara olsun.iki gün üç gün de demiyorum gün aşırı dayansın.ama yok iğrenç derecede yağlı. bu şampuan da umutlarımı suya düşürdü:( ablam da kullanıyor onun da saçları yağlıdır ama benimkiler kadar değil. o bana iyi geldi dedi. ben de sadece dışarı çıkmayacağım günlerde ve saçıma yağ bakımı yaptıktan sonra arındırırken kullanmaya karar verdim.ne de olsa bitkisel şampuan diye.

ben de geçen sene yağlı saçlarım için alayım dedim,bitkisel ve herkes memnun diye de baya bir umutlanmıştım ama sonuç facia oldu.yağlı saçlarım daha bir yağlandı,böyle yapış yapışlığın da ötesinde bir kirli oldu sanki.hemde yıkadıktan bir gün sonra.saçlarım top olup kafamın üzerinde toplanmıştı sabah kalktığımda,hani haftalardır yıkanmazsın da saçların nasıl görünür aynen öyle olmuştu.maskesi tamam süper ama şampuan tam bir faciaydı.

1 yıl oldu galiba kullanalı çok kötü değil. Şampuan saçımda boya olduğu için kötü yapıyor. Kremi kullanınca düzeliyor, ancak öyle açabiliyorum. Üzerinde yazdığı gibi röfleli saçları düzeltmiyor. Saçlarımın uçlarına serum sürmeden düzgün görünmüyor saçım. Ama artık bırakmayı düşünüyorum. Kremi her sürdüğümde elime birsürü saç geliyor. Değiştirmeyi düşünmemin diğer sebebi de dalinin ecocert sertifikalı şampuanı çıkmış ama boyalı saç için uygunmudur bilemiyorum. Sonuçta bebekler için yapılmış. Şampuanım bitsin deneyeceğim inşallah.

Son düzenleme:
Back