• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri DFN Garlı Şampuan

aslında ben de saç derim konusunda çok dertliyim. ben de hiç bi zaman öyle bi ferahlık hissedemedim. ama bu şampuandan hemen vazgeçmeye niyetim yok belki düzenli kullanımda işe yarar. canım sen ne zamandır kullanıyosun?

benim kullanalı epey oluyor sanırım 6. yıkamam falandı belki de daha fazladır tam sayamadım..ama gerçekten saçlarımı yağlandırdı..o hale geldi ki sanki saçlarıma zeytinyağı sürmüşüm de durulamamışım gibi kaşıntı ve rahatsızlık yaptı....bugün schauma nın kepekli saçlar için olan şampuan&saç kremi biraradasıyla yıkadım.. biraz ferahladı gibi...rengi açık mavi...üzerinde erkek manken resmi var ama erkekler için diye bir yazı yoktu...ben de alıp kullandım...inşallah yanlış yapmamışımdır..genelde kepek şampuanlarına erkek resmi koyuyorlar..

Son düzenleme:
anladım cnm. ben iki kere yıkadım sadece, şimdilik iyi ama bakalımm umarım işe yarar... hmm evet biliyorum ben de kullandım o şampuandan. o da ilk yıkamada etkisini gösterir güçlendirir falan diyen bi şampuandı. climbazol muydu bişey var yazıyodu tam hatırlamıyorum. hala duruyo hatta

saç diplerine sürmüyorum ben kremi. şampuandan da memnunun şuan. o da yağlandırma falan yapmadı. ama ben soğuk suyla yıkarım saçlarımı onun da etkisi olabilir biraz

Canım o dediğin şampuandan bende kullandım aktar tavsiye etmişti hatta dabur amla saç yağını bide onu satmıştı saçlarıma bakım yapsın diye ama o şampuan bana hiç iyi gelmedi saçlarımda geçmeyen bi kaşıntı yaptı resmen bitlenmiş gibi kaşınıyodu kafam bide saçlarımı açıkçası kazık gibi yaptı açamadım saçlarımı tabi bu kişiden kişiye değişir heralde bana iyi gelmedi ama sen memnunsan kullan sadece fikrimi söylemek istedim

arkadaşlar dfn garlı kesinlikle yağlandırmıyo aksine yağlanmasını geciktiriyo.saç kremini diplerine sürüyorsanız eğer yağlanmayı o yapıyor olabilir.bende arkadaş tavsiyesiyle kullanmaya başlamıştım dökülmeyi durduruyo ve saç derisine ferahlık veriyo.arkadaşıma tavsiye eden aktar kaşıntı yapar saç diplerinde zamanla buda saçların beslenmesinden olur demiş.arkadaşım kel kalma tehlikesi yaşıyodu eski halini bilen herkes saçına ne kullanığını sorup duruyo ben 2 ay sonra iyice etkisini görmeye başlamıştım sabırla kullanın bence

Canım o dediğin şampuandan bende kullandım aktar tavsiye etmişti hatta dabur amla saç yağını bide onu satmıştı saçlarıma bakım yapsın diye ama o şampuan bana hiç iyi gelmedi saçlarımda geçmeyen bi kaşıntı yaptı resmen bitlenmiş gibi kaşınıyodu kafam bide saçlarımı açıkçası kazık gibi yaptı açamadım saçlarımı tabi bu kişiden kişiye değişir heralde bana iyi gelmedi ama sen memnunsan kullan sadece fikrimi söylemek istedim

canım sana satan aktar başta saçlarını çok sertleştirdiğini söylemedi bize söylemişlerdi bi zaman sonra alışıyo saç.ilk kullandığım zaman bendede öyle oldu dfn garlının saç kreminin tester larından vermişlerdi şampuanın yanında onunla kullanıyordum.artık kremsizde çok rahat taranıyo saçım

canım sıkıntın o dediğin yağdan kaynaklanmasın fisfisfis yanında kendi kremini kullanırsan daha iyi sonuç alabilirsin belki

bende aldım dfn garlı saç bakım maskesi...daha denemedim...aktar bunu alırken aynı firmadan birde şampuan tavsiye etti ısırgan otluymuş...tresanın içinde kimyasal olabilir belki bunda yok doğal dedi..otacı bitsin ondan alacam..saçım yağlı bu maske umarım yağlandırmaz...
asıl üreticisi habipoğlu kozmetik..

Son düzenleme:
iyice durula canım o zaman sorun olacağını sanmıyorum.. gerçi ben sürmüyorum saç diplerime.. bi de eğer yıkamaya dayanamazsan bile yıkadıktan sonra soğuk su tut saç derine

bende hiçbir kremi saç diplerime sürmem bunuda sürmezsem yağlandırmaz umarım.sağol canım soğuk suyu deniyim..

Arkadaşlar ben Adana'da tek bir yerde alışverişmerkezinde denk geldim bunu satan ama ordaki kıza sinir oldum ondan almak istemiyorum :kızgın: Başka nerelerde bulabilirim bilginiz var mı?

Bi de ondan daha eskiden beri gördüğüm Gardef marka var.. o da aynı şekilde zeytinyağlı defne şampuanı olduğu söyleniyor hangisi daha iyidir yardımcı olursanız çok sevinirim.. a.s.

arkadaşlar çoğu şampuan nedendir bilinmez saç derimi kurutuyor.kepek yapıyor bu şampuanı kullanpta saç derisi kuruyan var mı?

bende cumartesi günü aldım bu şampuanı aktardan ..
içine biraz çamterebentide ekledim , henüz bi kere kullandığım için öyle çok etkisini göremedim tabii ,

ama en azından bitkisel zararı olmaz aksine faydası olur bence , sadece biraz sabırlı olmak lazım

ben de uzunca bir süre kullandım ve çooooooooooooooook memnun kaldım DFN Garlı şampuandan. Bunun yanında bir de Mecitefendi'nin saç bakım yağını almıştım. İkisi beraber çok güçlendirdi saçlarımı ve çok uzattı. Tavsiye ederim.

Back