- Konu Sahibi burcum2044
aslında ben de saç derim konusunda çok dertliyim. ben de hiç bi zaman öyle bi ferahlık hissedemedim. ama bu şampuandan hemen vazgeçmeye niyetim yok belki düzenli kullanımda işe yarar. canım sen ne zamandır kullanıyosun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım o dediğin şampuandan bende kullandım aktar tavsiye etmişti hatta dabur amla saç yağını bide onu satmıştı saçlarıma bakım yapsın diye ama o şampuan bana hiç iyi gelmedi saçlarımda geçmeyen bi kaşıntı yaptı resmen bitlenmiş gibi kaşınıyodu kafam bide saçlarımı açıkçası kazık gibi yaptı açamadım saçlarımı tabi bu kişiden kişiye değişir heralde bana iyi gelmedi ama sen memnunsan kullan sadece fikrimi söylemek istedim
Canım o dediğin şampuandan bende kullandım aktar tavsiye etmişti hatta dabur amla saç yağını bide onu satmıştı saçlarıma bakım yapsın diye ama o şampuan bana hiç iyi gelmedi saçlarımda geçmeyen bi kaşıntı yaptı resmen bitlenmiş gibi kaşınıyodu kafam bide saçlarımı açıkçası kazık gibi yaptı açamadım saçlarımı tabi bu kişiden kişiye değişir heralde bana iyi gelmedi ama sen memnunsan kullan sadece fikrimi söylemek istedim
kızlar bu sampuana cam terebentini ne kadar katıcaz. bir şişe mi ? bir kapak mı ? ölcüsü nedir