- Konu Sahibi burcum2044
bende bugun aktara gittim bana mecitefendinin defne garlı sampuanını verdi ustunde dfn garlı yazmıyor acaba yanlısmı aldım kızlar sizinkilerde mecitefendimi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bugun aktara gittim bana mecitefendinin defne garlı sampuanını verdi ustunde dfn garlı yazmıyor acaba yanlısmı aldım kızlar sizinkilerde mecitefendimi ?
banada yardımcı olun saçlarım röfleli vede dökülüyor içinde kozmatik madde olmayan şampuan mı bu ?
ayrıca şunu eklemek istiyorumki:smiley-coolkusura bakmayın yazmayı unuttum)saçlarım röfle şu anda ve yıpranmış saçlarım var.içinde slikon olmasın die bu kadar kendinizi harap etmeyin o zaman o tonikleri temizleyicileri göz kremlerimizi de bırakmalıyız çünkü hepsinde dimethicone var.dimethicone zaten aşırı kimyasal bi madde olsaydı o kadar şampuan sağlık bakanlığı onayı olmazdı.gün içinde her yerden o kadar kimyasal alıyoruz ki şimdi bi dimethicone mu kaldı yani çok komik geliyo bu sohbet artık bana.ama eğer bu konuya çok kafayı taktıysanız bi blogta okumuştum haftada bir kez saçlarınızı saf şampuanla yıkamak slikonu kafa derinizden biraz olsun uzaklaştırırmış.yinede siz bilirsiniz.ama yıpranmış saçları olan kızlar dimethcone sizin kurtarıcınız.ona minnettar olmalısınız....
yıllardır bu silikonlu şampuanları kullandım ama ne dediğiniz gibi cansız görüntü ne öyle sorun edilecek düzeyde saç dökülmesi ne de egzama sorunu yaşadım.ama ne hikmetse bu çok reklamı yapılan bitkisel içerikli şampuanları kullanmaya başladım başlayalı yukarıda saydığınız her türlü şikayeti yaşamaya başladım.ve mahvolan saçlarımı kurtaran ise yine sizin yerden yere vurduğunuz o kozmetik şampuanlar oldu.bu forumda sattığınız ürünlerin pazarlamasını ve reklamını yapma tekniklerinizi kullanmayın lütfen.insanları yalan yanlış yönlendirmeyin.gidin reklamınızı şampuanın bayiliğini aldığınız eczanenizde müşterilerinize yapın.Kozmetik silikon zamanla saçlı deride birikip bir tabaka yapıyor, aynı çok yağlanan saçlarda derinin salgıladığı sebum gibi kökün hava almasını önlüyor.
Bir süre sonra saç teli inceşmeye dökülmeler artmaya başlıyor, silikonlu şampuanı ısrarla kullanmaya devam edince donuk cansız saçlar ve bazı hassas ciltlerde ise egzama kaşıntı pullanma başlıyor.
Silikonlu şampuan kullanımını kestikten 3-4 hafta sonra saç analiz makinesinde saç tellerinin gürleştiği ve varsa yaraların kapandığını hanımlar kendi gözleriyle izliyorlar.
Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum şampuanı. son 10 gündür hafiften hafiften kaşınıyordu. Dün banyodan çıkınca saçımı taraken beyaz renkli bir böcek yakaladım yoksa bit mi diye aklıma geldi. İnternetten resmine bakdım evet bitti vee internette tarif edilen sirkeleride vardı saçımda. Hayretler içinde kaldım nasıl olur nerden olur diye. Hemen uzun saçlarımı kısa kestim ve eczaneye koşup bit için saçıma ilaç aldım. İlaçtan sonra saçımdan bit ve yumurtaları (sirkesi) epeyce çıktı. Düşüne düşüne şampuanın yağ içerdiği aklıma geldi internetten araştırdım ve başka insanlarada kaşıntı yaptığını okuyunca bitin kaynağı zihnimde kesinleşti. İnşallah kökten saçımı kazımadan bu bit dorunu biter bugün hala başımda hafiften kaşıntılar var. Şampuan kaşıntı yaptı diyen arkadaşlar her halukarda bi saç biti kontrolü yaptırın derim.