• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri DFN Garlı Şampuan

bende bugun aktara gittim bana mecitefendinin defne garlı sampuanını verdi ustunde dfn garlı yazmıyor acaba yanlısmı aldım kızlar sizinkilerde mecitefendimi ?

bende bugun aktara gittim bana mecitefendinin defne garlı sampuanını verdi ustunde dfn garlı yazmıyor acaba yanlısmı aldım kızlar sizinkilerde mecitefendimi ?

canım mecıtefendıde bu ıslerde ıyıdır ama arkadasların bahsettıgı dfn garlı habıpoğlu kozmetıge aıt..............sanırım hatayda uretılıyor.........a.s.

hadi ya :( neyse bu bitince digerini alırım madem. burdaki tek unlu aktara gittim demekki ondada yok. baska yerlerden bulucaz artık. tsk ederim jnm bilgilendirdigin için

banada yardımcı olun saçlarım röfleli vede dökülüyor içinde kozmatik madde olmayan şampuan mı bu ?

arkadslarr bendede bu şampuandan var ama bi akrabamız verdii ve ne kadar zamandır bulundurdugunu sormadım yani şampuanın bi son kullanma tarihi varmıdırr bi bilginiz varmı

banada yardımcı olun saçlarım röfleli vede dökülüyor içinde kozmatik madde olmayan şampuan mı bu ?

slm,
canım şampuan sonuçta, köpürmesi ve temizlemesi gerek, o yüzden içinde kimyasal olmak zorunda ve de var. ama o cillop gibi hatunları reklamlarında oynatıp da bize cicili bicili şişelerde arap sabunundan daha kalitesiz ürünler satan market malı şampuanların yanında zemzem suyu kalır, o derece yani. DFN Garlı'nın özelliği silikon ve silikon yağı içermemesi ve en az yapay katkı maddesi bulunduran şampuan olması!
Yalnız slikon içermediği için o market malı şampuanlar gibi yumuşacık, ipeksi sonuçlar vermes, bilhassa da lk yıkamalarda. o sebeple ben maskesyle birlikte almanı öneririm, hatta şiddetle tavsiye ederim. aksi halde saçını taramak yün yumağı taramakla aynı zorlukta olur. Bi an önce denemelisin, eğer hormonal bi nedenden kaynaklanmıyorsa saç dökülmenin de bu şampuan ve maskesiyle duracağını garanti edebilirim. a.s.

Ben sadece sampuanini denedim ama hic memnun kalmadim, sac diplerim felaket hassaslasti ustelikte hic sorunsuz saclarim simdi kupkuru oldu,cok uzuldum, bir daha da kullanmam.:çok üzgünüm:

bayanlar ben bu şampuana evigen, bemix gibi vitamin ampülleri koyulanilir mi acaba? ya da koyan var mı cevap verir misiniz?

merabalar ben yeni geldim:)
ya saçlarım inanılmaz yağlı ve çok az ve çok kısa :(
hem uzatan hem gürleştiren hemde yağlanmayı geciktiren bi şampuan yok mu piyasada???

ben neredeyse 2 yıl kullandım..
şimdi neden kendime işkence etmişim diyorum..
şimdi elseve geçtim memnunum..

kızlar bu ve bu gibi bitkisel şampuanlardan uzak durun inanın saç diplerim öyle hasar gördü ki anlatamam silikon olmasın içinde diye saç diplerim kupkuru oldu ve yaralar çıktı sakınn diyorum.

meraba arkadaşlar.ben bu şampuanı ve saç kremini yaklaşık bir ay önce aldım ve kullandım.erkek arkadaşımın aktar dükkanı var ve bende içinde dimethicone olmayan bi şampuan aradığımı söylediğimde bunları tavsiye etti ve bende aldım.benim saçlarım aşırı yağlanır yani bu gece yıkıyosam 2 gün sonranın sabahı saçım acaip yağlanmıştır .bu şampuan baştan başa bi saçmalık memnun kalanlar için bişey diyemicem tabiki sadece bende işe yaramadı saçımda konaklar oluştu kaşıntı başladı ilk yıkadığınıza çok ferah bi his veriyo saçlarınıza parlaklık veriyo ama ertesi gün bitli gibi kaşındıryo insanı.saç kremine gelince fosforlu yeşil renkte koyu maske kıvamlı kavanozda bi krem.kesinlikle saçları açmıyo aksine daha dolaşık yapıo bence.ama ben inat ettim ve bu şampuan ve kremi 1 ay boyunca kullandım ve az önce duşta sinirlenip her ikisinide attım bu kadar sabırla kullandığım bişeyin işe yaramaması beni çileden çıkardı açıkçası.dediğim gbi memnun kalanlar olabilir ancak yağlı saçlara sahip olan her insanda aynı etkiyi bırakır die düşünüyorum.benim dfn garlı ürünlerle ilgili serüvenim bu kadar umarım yardımcı olmuştur.

ayrıca şunu eklemek istiyorumki:smiley-cool:(kusura bakmayın yazmayı unuttum)saçlarım röfle şu anda ve yıpranmış saçlarım var.içinde slikon olmasın die bu kadar kendinizi harap etmeyin o zaman o tonikleri temizleyicileri göz kremlerimizi de bırakmalıyız çünkü hepsinde dimethicone var.dimethicone zaten aşırı kimyasal bi madde olsaydı o kadar şampuan sağlık bakanlığı onayı olmazdı.gün içinde her yerden o kadar kimyasal alıyoruz ki şimdi bi dimethicone mu kaldı yani çok komik geliyo bu sohbet artık bana.ama eğer bu konuya çok kafayı taktıysanız bi blogta okumuştum haftada bir kez saçlarınızı saf şampuanla yıkamak slikonu kafa derinizden biraz olsun uzaklaştırırmış.yinede siz bilirsiniz.ama yıpranmış saçları olan kızlar dimethcone sizin kurtarıcınız.ona minnettar olmalısınız....

ayrıca şunu eklemek istiyorumki:smiley-cool:(kusura bakmayın yazmayı unuttum)saçlarım röfle şu anda ve yıpranmış saçlarım var.içinde slikon olmasın die bu kadar kendinizi harap etmeyin o zaman o tonikleri temizleyicileri göz kremlerimizi de bırakmalıyız çünkü hepsinde dimethicone var.dimethicone zaten aşırı kimyasal bi madde olsaydı o kadar şampuan sağlık bakanlığı onayı olmazdı.gün içinde her yerden o kadar kimyasal alıyoruz ki şimdi bi dimethicone mu kaldı yani çok komik geliyo bu sohbet artık bana.ama eğer bu konuya çok kafayı taktıysanız bi blogta okumuştum haftada bir kez saçlarınızı saf şampuanla yıkamak slikonu kafa derinizden biraz olsun uzaklaştırırmış.yinede siz bilirsiniz.ama yıpranmış saçları olan kızlar dimethcone sizin kurtarıcınız.ona minnettar olmalısınız....

Ben de silikon konusunu çok araştırdım. Hatta bir ara kötü diye kullanmamaya çalıştım. Saçlarım hiç de iyi olmadı Bence silikon olayını bitkisel şampuanları satmak isteyen firmalar abartıyor. Pazarlama taktiği yani.

Sonuçta dimethicone saçları çok güzell gösteriyor. Kolay taranıyor. Isıdan koruyor . Ayrıca benim dolaşmaktan neredeyse düğüm olan saçlarım silikonlar sayesinde artık hiç dolaşmıyor. Ben bıraktım artık bitkisel şampuan aramayı Tresemme kullanıyorum Saçlarım yumuşacık ve parlak. Bunu sağlayan silikonsa (yani dimethicone) ben silikonlara devam edeceğim. delikafadulden

Kozmetik silikon zamanla saçlı deride birikip bir tabaka yapıyor, aynı çok yağlanan saçlarda derinin salgıladığı sebum gibi kökün hava almasını önlüyor.

Bir süre sonra saç teli inceşmeye dökülmeler artmaya başlıyor, silikonlu şampuanı ısrarla kullanmaya devam edince donuk cansız saçlar ve bazı hassas ciltlerde ise egzama kaşıntı pullanma başlıyor.

Silikonlu şampuan kullanımını kestikten 3-4 hafta sonra saç analiz makinesinde saç tellerinin gürleştiği ve varsa yaraların kapandığını hanımlar kendi gözleriyle izliyorlar.
yıllardır bu silikonlu şampuanları kullandım ama ne dediğiniz gibi cansız görüntü ne öyle sorun edilecek düzeyde saç dökülmesi ne de egzama sorunu yaşadım.ama ne hikmetse bu çok reklamı yapılan bitkisel içerikli şampuanları kullanmaya başladım başlayalı yukarıda saydığınız her türlü şikayeti yaşamaya başladım.ve mahvolan saçlarımı kurtaran ise yine sizin yerden yere vurduğunuz o kozmetik şampuanlar oldu.bu forumda sattığınız ürünlerin pazarlamasını ve reklamını yapma tekniklerinizi kullanmayın lütfen.insanları yalan yanlış yönlendirmeyin.gidin reklamınızı şampuanın bayiliğini aldığınız eczanenizde müşterilerinize yapın.

pinpino adlı arkadaşıma katılıyorum kesinlikle bende bitkisel şampuan kullandığımda saçlarımda konak ve kaşıntı başlıyo.ama size tvsiye etmek istediğim bir ürün var arkadaşlar mecitefendi şampuan onun içerisinde dimethicone yok ve dfn gardan daha iyi bi şampuan isterseniz deneyebilirsiniz.(bu kesinlikle bi reklem değildir yanlış anlaşılmasın sadecefikrimi paylaşamak istedim bir ara kullandım ama benim sevgili head&shoulders ımın yerini tutmadığı için emektar şampuanıma geri döndüm (: )saç bakım yağları konusunda burcuben adlı arkadaşıma katılıyorum yağlar gerçekten yıpranmış saçlara çok iyi geliyo.valla ben dimethicone den vazgeçmem silikonlarımla gayet mutluyum dökülcekse böyle dökülsün varsın ki tam aksine krem kullandığımda tarakta 10 tel saç kalıyo ama dfn gar krem kullandığımda bi avuç saç kopuyodu kafamdan.ama arada bi saf şampuanlar kullanabiliriz en azından ufakta olsa bi yardımı olur.benim anlamadığım eğer dimethicone bu kadar güzel yapıosa saçları bu saf şampuanları kullanan insanalr nasıl memnun kalıyo bu ürünlerden bence onlarada şüpheyle yaklaşmak lazım belki adını bilmediğimiz zararlı bi kimyasalda onların içinde vardır.neyse zaten bu konu tartışılmaya bile değmez varsın herkes saçına iyi geleni aklına yatanı kullansın.çünkü her ürün herkesde aynı etkiyi göstermiyo.herkese sevgiler...

Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum şampuanı. son 10 gündür hafiften hafiften kaşınıyordu. Dün banyodan çıkınca saçımı taraken beyaz renkli bir böcek yakaladım yoksa bit mi diye aklıma geldi. İnternetten resmine bakdım evet bitti vee internette tarif edilen sirkeleride vardı saçımda. Hayretler içinde kaldım nasıl olur nerden olur diye. Hemen uzun saçlarımı kısa kestim ve eczaneye koşup bit için saçıma ilaç aldım. İlaçtan sonra saçımdan bit ve yumurtaları (sirkesi) epeyce çıktı. Düşüne düşüne şampuanın yağ içerdiği aklıma geldi internetten araştırdım ve başka insanlarada kaşıntı yaptığını okuyunca bitin kaynağı zihnimde kesinleşti. İnşallah kökten saçımı kazımadan bu bit dorunu biter bugün hala başımda hafiften kaşıntılar var. Şampuan kaşıntı yaptı diyen arkadaşlar her halukarda bi saç biti kontrolü yaptırın derim.

Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum şampuanı. son 10 gündür hafiften hafiften kaşınıyordu. Dün banyodan çıkınca saçımı taraken beyaz renkli bir böcek yakaladım yoksa bit mi diye aklıma geldi. İnternetten resmine bakdım evet bitti vee internette tarif edilen sirkeleride vardı saçımda. Hayretler içinde kaldım nasıl olur nerden olur diye. Hemen uzun saçlarımı kısa kestim ve eczaneye koşup bit için saçıma ilaç aldım. İlaçtan sonra saçımdan bit ve yumurtaları (sirkesi) epeyce çıktı. Düşüne düşüne şampuanın yağ içerdiği aklıma geldi internetten araştırdım ve başka insanlarada kaşıntı yaptığını okuyunca bitin kaynağı zihnimde kesinleşti. İnşallah kökten saçımı kazımadan bu bit dorunu biter bugün hala başımda hafiften kaşıntılar var. Şampuan kaşıntı yaptı diyen arkadaşlar her halukarda bi saç biti kontrolü yaptırın derim.

bu şampuanı enişteme kuaförü tavsiye etmiş diye bende kullanıyorum ve bende de kaşıntı var eyvahedigeldismile

Back