• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri DFN Garlı Şampuan

burcum2044

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2007
67
0
286
38
İstanbul
arkadaşlar saçlarım 2 yıldır röfleli biliyosunuz röfleli saç banyo sonunda kazık gibi oluyo tavsiye üzerine geçenlerde dfn garlı bakım kremi ve şampuanını aldım 2yıkama sonunda saçlarım ebbek saçı gibi yumuşacık arkadaşlarım şaşırıyo uçlarım kuruydu nemlendi yumuşacık oldu şiddetle tavsiye edilir:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

arkadaşlar saçlarım 2 yıldır röfleli biliyosunuz röfleli saç banyo sonunda kazık gibi oluyo tavsiye üzerine geçenlerde dfn garlı bakım kremi ve şampuanını aldım 2yıkama sonunda saçlarım ebbek saçı gibi yumuşacık arkadaşlarım şaşırıyo uçlarım kuruydu nemlendi yumuşacık oldu şiddetle tavsiye edilir:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

dfn garlı öyle mi? benim de röfle sadece uçlarda kaldı açık renk oldugundan kırık kırık görünüyo ona çare olur mu ki....?

defne garlı bakım kremi sanırım. herhngi bi isim marka falan yok mu tam olarak ayrntılı yazsan da biz de alsak :)

sanırımm ben size yardımcı olabilirim " markası: dfn garlı şampuan" zaten bir çeşit piyasada aktarlarda satılıyo geçen hafta giitiğim bir kaç aktarda bu ürünü görmüştüm ama almadım onu kullan bunu kullan saçım haşata döndü tek bi şampuan da sabitim artık

Son düzenleyen: Moderatör:
tüm aktarlarda var disoun yani osaman alaıl zaten bitkisel ve içinde zaytin yağı falanda varmış ne güzel bakımda yaparsırnaşık şey

DEFNE ve ZEYTİNYAĞLI DFN GARLI ŞAMPUAN

Defne ve saf zeytinyağı ile üretilen Dfn Garlı saç şampuanı uzun süren araştırma ve deneyimlerden sonra maksimum kaliteye ulaştırılmış ve Sağlık Bakanlığı'nın 21.01.2004-2919 sayılı izni ile seri üretime geçilmiştir. Defnenin antiseptik ve diğer mucizevi özelliği sayesinde Dfn Garlı şampuan, deri gözeneklerinin açılmasını, rahat oksijen almasını sağlar. Saçın yağlanmasını geciktirir. Sağlıklı saçlar için ideal bir ortam hazırlar. Saç ve saç diplerindeki yağ ve nem oranını dengeler, sürekli kullanımında kepek oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Defne ve zeytinyağı içindeki E vitamini başta olmak üzere diğer tabi vitaminler,saç ve saç diplerini besler, Zayıf ve yıpranmış saçları kuvvetlendirir. DFN garlı doğal şampuan bu yönleri ile boyalı ve kimyasal işlem görmüş saçlar dahil tüm saç dipleri için ideal bir üründür.Saçların dolgun ve parlak bir görünüme sahip olmasını sağlar.

DFN GARLI ŞAMPUAN'IN ÖNERİLEN KULLANIM ŞEKLİ: Düzenli kullanım halinde saçların daha çabuk ve sağlıklı uzamasını sağlayan Dfn Garlı Şampuan'ın sık yıkamalarda iki kere, diğer şekillerde üç kere saç diplerine parmak uçları ile iyice yedirmek suretiyle ve her yıkamada bol durulama yapılması önerilir. Dfn Garlı'dan önce ve sonra başka şampuanın kullanılmaması, kuru ve kimyasal işlem görmüş saçlar için dfngarlı marka saç bakım maskesi kullanılması tavsiye edilir.

Dfn Garlı Şampuanın ilk kullanımından itibaren saçın yağlanması geciktirilmiş ve tabi bir ferahlık vermiştir. Sürekli kullanıldığında kepek problemi ortadan kalkmış olacaktır. Saçlarda gürleşme ve dolgunluk artacaktır.

Arkadaşlar bende hem şampuanını hemde saç kremini aldım kullanıyorum çok iyi geldi eskisi gibi çabuk yağlanmıyor ve saçlarım çabuk kırılmıyor ayrıca saçları canlandırıyor. birde şampuanın içine çam terebentini ekleyin çok güzel bir marka.

bir de defne şampuanı olarak gardef diye bir marka varmış ben onu buldum onu kullanıyorum..hiç duyan yada kullanan var mı ?

maskesinin içinde dimethicone paraben cyclomethicone hydrolized ...protein gibi maddeler yer alıyor mu kullanan arkadaşlar yazabilirlerse çok sevinirim bir deazalır mı diye düşünmüştüm maske nasıl bir etki yapıyor kuru saçlara? şimdiden teşekkürler

bu şampuanı yağlı saçlılar kullanmasın daha da yağlandırıyo zeytinyağlı olduğu için:(

bu şampuanı yağlı saçlılar kullanmasın daha da yağlandırıyo zeytinyağlı olduğu için:(

Aman Allah'ım ciddimisin :1shok::1shok: ay benim saç diplerim ondan mı habire kaşınıyo acaba...ben de 1 ay önce kuaföre boya yaptırdığıma bulmuştum kabahati.. ama piyasadaki en saf şampuan da bunlar...e neyle yıkıycaz saçımızı peki...? :uhm:

ben de yeni aldım dfn garlı şampuan ve maskeyi, bugün kullanıcam ilk kez..
yağlandırdığına eminmisiniz.? tam tersi yağ dengesini düzenler yazıyo üstünde..

ben de şaşırdım...üzerinde yağ dengesini korur diyor...ama bende de bir yağlanma var cidden..sebebi başka mı acaba ?

ben henüz bi kez kullandım. benim saçlarım ne yağlıdır ne kuru ama alerjik biraz saç derim, kepek kaşıntı falan da var :1no2: daha önce defne sabunu kullandım ama düzgün durulayamıyodum çok uğraşmama rağmen yağlı gibi kalıyodu. o yüzden bu şampuanı denemeye karar verdim. şimdilik beğendim ilk yıkama için a.s

ben de ilk yıkamada beğenmiştim ama sonradan saç derim tam temizlenmiyor hissi vermeye başladı...gerçi hiçbir şampuanda baş derimin nefes aldığını hissetmiyordum ayrı konu...
sedolin hariç ama o da medikal şampuan olduğu için sürekli kullanılması önerilmiyor galiba..
ben baş derimde dışarıdaki esen rüzgarı hissetmek istiyorum..

Back