daha 3.sezonda olduğum için mesajları okumadan cevap yazıyorum, spoilera denk gelmek istememtüm dizilerim biterse izlerim diyordum. sevgilim dexter delisiydi ve ben ondayken o finalini izledi bitip yanıma geldiğinde gözleri dolmuştu bunun üzerine izlemeye başladım şimdilik güzel gidiyor ama bakalım
daha 3.sezonda olduğum için mesajları okumadan cevap yazıyorum, spoilera denk gelmek istememtüm dizilerim biterse izlerim diyordum. sevgilim dexter delisiydi ve ben ondayken o finalini izledi bitip yanıma geldiğinde gözleri dolmuştu bunun üzerine izlemeye başladım şimdilik güzel gidiyor ama bakalım
bitince çok uzuleceksınbir türlü yıllardır başlayamadığım dextera başlamış bulunuyorum
1. sezon 10. bölümdeyim bakalım heycan merak had safhada
Bu diyi geç keşfedenlerdenim😳daha birinci sezondayım izlemeye kıyamıyorum bitmesin diye😊dexter nası bi şey yahu hic bir caniyi sevebileceğim aklıma gelmezdi...demişsiniz ya yazışırken aynen"ailemizin tatlı katili" modundayım...
bak dizi bitti gitti ben hala konuya aboneyimöyle bir bağımlılık yapıyor Dexter..kuş aldık gerçi henüz gelmedi eve ama adını Dexter koymayı düşündük..ama sonra dedim çok ağır gelir bu isim
özlüyorum izlemeyi..Michael yine guzel bir dizi çekse çok güzel olur.
minik dexter iyiymiş aslında ...yalnız kuşa arkadaş felan alma tek kalsın minik dexter kafeste :)
evet o adama her şey yakışır giibi ama dexter başka yahu
çok metediliyor ama nedense bende ürkütücü bir hava bıraktı bende yanlış mı düşünüyorum acep :44::44::44:
yok koymucam vazgeçtim :) tek olacak bize alışsın bizi sevsin
yok bence ürkütücü değil,bir başla istersen belki fikrin değişir
bir kaç bölüm izlemek lazım ben korku ağırlıklı filmler izleyemiyorum pek:18::18:
çok fazla kanlı iğrenç görüntüler vardır diye hiç bulaşmadım açıkçası
önyargılı davrandım biraz :26:
şimdi homeland izliyorum o bitsin bir bölüm izliyim bakalım :18::18::18::18:
Dexter benim canımdır, son sezonunu izlemeye kıyamadığım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?