Dexter

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
7.sezon ilk bölüm gerçekten sezon finali gibi bi bölüm olmuş. Bakalım bundan sonrasında bol gerilimli bölümler bizi bekliyor sanırım

O ne başlangıçtı öyle, heyecandan sabırsızlıktan öldüm resmen izlerken, bu sezon en efsanevi sezon olacak sanırım, hele 7. sezon'un ilk bölümü olay resmen

O ne başlangıçtı öyle, heyecandan sabırsızlıktan öldüm resmen izlerken, bu sezon en efsanevi sezon olacak sanırım, hele 7. sezon'un ilk bölümü olay resmen

Aynen ya süper bir sezon bizleri bekliyor

Kesinlikle ya şöyle her hafta 3 bölüm birden yayınlasalar ne tatlı olurdu

Kesinlikleee beklemek çok zor oluyor, Dex ile Debra'nın bundan sonraki akıbetini o kadar merak ediyorum ki :18:

Debranın takip edebileceğini düşünemiyor mu bu adam hala adam öldürme peşinde

aynen,en son öldürdüğü adama "mecburum" demişti

.................................................

Son düzenleme:
dün akşam ikinci bölümü izledim
pek action yoktu
ama gelecek bölümlerin haberi vardı

ne ilginç dimi? seri katilsin ve kızkardeşin bunu biliyor

Yazılan mesajları okumuyorum spoiler var sanırım ama uyarı yok. :S

Ben 5. sezonu bitirdim dün. Üst üste 5 bölüm izledim. :O

4. sezon nasıl soluksuz izleniyorsa 5 de öyleydi. Çok ama çok çok güzeldi yaaa...
Michael C. Hall artık aşmış. Nasıl rol yapmaktır o!
Julia Stiles nefisti Lumen rolünde.
Debra'ya bir kez daha hayran oldum. Dışardan sert, içten çok hassas. Canım benim.

6ya ne zaman geçerim bilmem. Hiç bitmese şu dizi keşke.

ben bu sezon bayıldım Debraya
o nasıl bir ağlamaktır çok tatlı

arkadaşlar, bu diziyi ilk sezonlarını izlemeden izlemeye başlamıştım... sormak istediğim bu yeni bölümde o zenci polis kadın fbı'dan bir kutuyu açıyordu... Travis'in kan örneği gibi bir sürü lam üzerinde kan örnekleri olan kutuydu... olayı eski bir soruşturmayla birleştirecek ama o eski konu neydi bilen var mı?????????????

liman koyu kasabıydı sanırım olayın adı.dexterın öldürdüğü insanların cesetlerini buldular denizde ama sezonun sonunda olay bir polisin üzerine kaldı.o polis de dexterın peşindeydi.lamları o bulmuştu dexterın evinde.eğer adam ölmeseydi ve lamları açığa çıkarsaydı dexter yanmıştı :) yani laguerta o dosyayı kurcalamaya başladı.

o zaman Laguerta'nın araştırması bir sonraki sezona damgasını vuracak... çünkü 8. sezon final sezonu olacak...tabii bu benim varsayımım.. çünkü senaryo o kadar şaşırtıcı oluyor ki ben yanlış varsayımdada bulunmuş olabilirim.... BitterKuzucuk tşk.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…