- 14 Temmuz 2006
- 640
- 6
- 45
- Konu Sahibi Revolucion
ne kadar zorlu bir süreç geçirmişsiniz şükür ki sonu güzel olmuş sağlıklı mutlu ömrü olsun devrim bebeğin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok bol maceralı bir hamilelik olmuş ama sonu çok güzel bitmiş Allah bebeğinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin analı babalı büyütsün.
hem ağladım hem okudum doğum hikayelerine hiç dayanamıyorum allahım uzun ömürler nasip etsin devrime tüm sevdikleri yanında olsun inş.
ayy içim bi fena oldu devrimcim sağlıkla büyü teyzemm allah bahtını açık etsin ...
çok ama çok geçmiş olsun hem sana hem eşine hem annene hem babana
tüm ailene geçmişler olsun rabbim evladını analı babalı büyütmeyi nasip etsin
bir anne ve ikinci bir evlat bekleyen hamile biri olarak yüreğim kabardı inan
süreçte ne yaşanırsa yaşansın sonudur önemli olan yaşananların
mutlu huzurlu güzel günler geçirin evladınız ve eşinizle inşallah
antikacım seni diğer topiklerden biliyorum ve çok samimi buluyorum insanlara çok güzel moral veriyosun tabi banada tabi sen bunu bilmiyosun ben sana teşekkür etmek istedim bu yüzden:)))bende ilk bebeğimi kaybettim karnımda öldü şimdilerde tekrar düşünüyorum inan senin yazıların bana moral veriyor takipçinim anlayacağın:)))ben panik atak hastasıyım kürtajdan sonra tekrarladı şimdi tedavimin bitmesini bekliyorum..birde dr seçimi var aslında senin dr unu düşünüyorum ama burda okudum bişeyler kafam karıştı(
çok teşekkür ederim antikacım yine güldürdün yüzümü:)))ben 5senedir uğaşıyorum bu panik atakla sürekli tekrarlıyo bakalım umutluyum ben atlatıcam inşallah:))dediklerine aynen katılıyorum bende çok pimpiriğim ve ilgi beklediğim için dr umdan memnun kalmadım dorukta...alıştım artık o kadar üzülmüyorum dediğin gibi allah çok büyük doğru zamanda verir inşallah bebişimi kucağıma:)))
adaşımıza mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyoruz
canım bizimki 32 haftalık ama suyumuz sınırda olduğu için heran gelebilir,en az 16nisana kadar gelmemesi için bol bol dinlenip su içiyorum,gelişimi önde olduğu için 35.haftada doğsa sorun olmuycağını söyledi doktorrumuz,ciğer geliştirici iğnemizi vurulduk bekliyoruzçok teşekkür ederiz adaşımız ne kadarlık :))