DEVRİM ' mim artık yanımızda :)

ne kadar zorlu bir süreç geçirmişsiniz şükür ki sonu güzel olmuş sağlıklı mutlu ömrü olsun devrim bebeğin

canım dünya güzeli bütün anneler mis gibi güzeldir hele sen çok güzelsin bebeğim evelaa senin sağlığın yerinde olduğu için çok mutluyum önce senin sağlığın ö nemli sonra o güzel bebişimiz sen iyi olacaksınki devrim iyi olsun sen kadar güçlü olsun canım hikayeni okurken çok derin duygular yaşadım rabbimm seni çok büyük bir sınavdan geçirmiş ve başarmışsın onun izniyle oda mükafatın olarak sana düşmöe tehlikesi yaşayan ama asla düşmeyen o cenneetn göndergği sürprizle sevindirdi alalhımm sağlık sıhat ve mutluklarla yaşamanızı temenni ediyorum devrimin arda gibi zeynep gibi vatana millete hayırlı evlatlat olmasını temenii ediyor bu neteki bebşilerimi devrimi ardayı zeybepi seviyorum 3 sanal bebeğin teyzesiyim mucukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

devrim annnen gibi güçlü ve inançlı ol bebeğimm seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz biz kk teyzelerin :))

çok bol maceralı bir hamilelik olmuş ama sonu çok güzel bitmiş Allah bebeğinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin analı babalı büyütsün.

hem ağladım hem okudum doğum hikayelerine hiç dayanamıyorum allahım uzun ömürler nasip etsin devrime tüm sevdikleri yanında olsun inş.

çok ama çok geçmiş olsun hem sana hem eşine hem annene hem babana
tüm ailene geçmişler olsun rabbim evladını analı babalı büyütmeyi nasip etsin
bir anne ve ikinci bir evlat bekleyen hamile biri olarak yüreğim kabardı inan
süreçte ne yaşanırsa yaşansın sonudur önemli olan yaşananların
mutlu huzurlu güzel günler geçirin evladınız ve eşinizle inşallah

hem ağladım hem okudum doğum hikayelerine hiç dayanamıyorum allahım uzun ömürler nasip etsin devrime tüm sevdikleri yanında olsun inş.

çok teşekkürler canım amin. sende sağlıkla al kuzunu inş. kucağına artık seninde haberini bekliyoruz :1hug: inş. kolay bir doğum olur duacınız :Saruboceq:

çok ama çok geçmiş olsun hem sana hem eşine hem annene hem babana
tüm ailene geçmişler olsun rabbim evladını analı babalı büyütmeyi nasip etsin
bir anne ve ikinci bir evlat bekleyen hamile biri olarak yüreğim kabardı inan
süreçte ne yaşanırsa yaşansın sonudur önemli olan yaşananların
mutlu huzurlu güzel günler geçirin evladınız ve eşinizle inşallah

amin canım cümlemiz inş. iyi dileklerin içinde çok teşekkürler.inş. sende hayırlısı ve sağlıkla alırsın yavrunu kucağına.

antikacım seni diğer topiklerden biliyorum ve çok samimi buluyorum insanlara çok güzel moral veriyosun tabi banada tabi sen bunu bilmiyosun ben sana teşekkür etmek istedim bu yüzden:)))bende ilk bebeğimi kaybettim karnımda öldü şimdilerde tekrar düşünüyorum inan senin yazıların bana moral veriyor takipçinim anlayacağın:)))ben panik atak hastasıyım kürtajdan sonra tekrarladı şimdi tedavimin bitmesini bekliyorum..birde dr seçimi var aslında senin dr unu düşünüyorum ama burda okudum bişeyler kafam karıştı:KK43:(

antikacım seni diğer topiklerden biliyorum ve çok samimi buluyorum insanlara çok güzel moral veriyosun tabi banada tabi sen bunu bilmiyosun ben sana teşekkür etmek istedim bu yüzden:)))bende ilk bebeğimi kaybettim karnımda öldü şimdilerde tekrar düşünüyorum inan senin yazıların bana moral veriyor takipçinim anlayacağın:)))ben panik atak hastasıyım kürtajdan sonra tekrarladı şimdi tedavimin bitmesini bekliyorum..birde dr seçimi var aslında senin dr unu düşünüyorum ama burda okudum bişeyler kafam karıştı:KK43:(

merhaba güzelim bu güzel sözlerin için çok teşekkürler.hem teşekkür ne demek benim paylaştığım herşey sadece ben ve içimden geçenler.bebişin için çok üzüldüm.meraklanma canım panik atak çok kolay atlatılan bir rahatsızlıkfakat baştan sölim tekrarlayabiliyor fakat önemli olan psikolojik hastalıklarda önce kabul etmek sonrada tedaviyi kabullenmek sen zaten bunları başarmışsın yolu yarılamayı bırak köprüyü geçtin say.doktorum için kendi adıma şunu söyleyebilirimki ben sayesinde çok şey atlattım ve yine onun sayesinde oğlum tam vaktinde ve sağlıkla geldi kondu kollarıma. fakat şuda bir gerçek herkes herkesten aynı elektriği alamıyor yada beklentiler farklı olduğu için sonuçlarda farklı oluyor.tabi birde şuda var tüm topiklerde özellikle hamile bayanlara dediğim şey şey kendinizi iyi dinleyin takip edin çünkü ben bu sayede oğluma sağlıkla kavuştum. evet doktorlarında yapması gereken şeyler ar ama şuda bir gerçekki 9 ay sen gözünün önünde tutamaz bu yüzden kişi kendisini takip edip zamanında başvurmalı bunları yapmadıkları için sakat,erken,doğum yapan yada bebeğini kaybeden çok anne var ve malesefki suçlusu doktor oluyor.bu yüzdende sana git yada gitme diyemem ancak ben pimpirikliyim,her an ulaşabilmeliyim,ufacık bir şeyde bile kendimi hastahaneye atarım ve herşeyi bilmek isterim dersen evet tavsiye ederim doktorumu.
son olarak kendini üzmemeye çalış çünkü Rabbim büyük elbet vardır bi bildiği ve diğer taraftada şefatçilere ihtiyacımız var. üstelik gün gelipte bu dünyadan göçtüğümüzde orda bizi bekliyor olucak meleklerimiz.

çok teşekkür ederim antikacım yine güldürdün yüzümü:)))ben 5senedir uğaşıyorum bu panik atakla sürekli tekrarlıyo bakalım umutluyum ben atlatıcam inşallah:))dediklerine aynen katılıyorum bende çok pimpiriğim ve ilgi beklediğim için dr umdan memnun kalmadım dorukta...alıştım artık o kadar üzülmüyorum dediğin gibi allah çok büyük doğru zamanda verir inşallah bebişimi kucağıma:)))

çok teşekkür ederim antikacım yine güldürdün yüzümü:)))ben 5senedir uğaşıyorum bu panik atakla sürekli tekrarlıyo bakalım umutluyum ben atlatıcam inşallah:))dediklerine aynen katılıyorum bende çok pimpiriğim ve ilgi beklediğim için dr umdan memnun kalmadım dorukta...alıştım artık o kadar üzülmüyorum dediğin gibi allah çok büyük doğru zamanda verir inşallah bebişimi kucağıma:)))

inş. canım hem sana hemde tüm kolları boş bekleyen kadınlara :Saruboceq:

ya maşallah diğer topikte devriminin resimlerini gördüm süper tatlı bi bebek bayıldım allah analı babalı büyütsün hep mutlu olsun inşallah:))

çok teşekkür ederiz adaşımız ne kadarlık :))
canım bizimki 32 haftalık ama suyumuz sınırda olduğu için heran gelebilir,en az 16nisana kadar gelmemesi için bol bol dinlenip su içiyorum,gelişimi önde olduğu için 35.haftada doğsa sorun olmuycağını söyledi doktorrumuz,ciğer geliştirici iğnemizi vurulduk bekliyoruz

X