- 29 Ocak 2015
- 6.818
- 127.164
Abla kız derem ne ola kiHosbuldum bal derem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla kız derem ne ola kiHosbuldum bal derem
Haha been o aradaki bal 'ı görmemişim derem ne diyorum harbi deliyim benHosbuldum bal derem
Yok kiz hamisliktendir o insan boyle leyyla leyla geziniyor ortalikta ben de oyleydimHaha been o aradaki bal 'ı görmemişim derem ne diyorum harbi deliyim ben
Ayy ablacım canım ablacım ya leylalık geçiyor sende ne tatlısın öyle kardeşine deli demiyorsunYok kiz hamisliktendir o insan boyle leyyla leyla geziniyor ortalikta ben de oyleydim
Dellik var canim cumlemizde bu zamanda deli olmak kolay degil yegennnAyy ablacım canım ablacım ya leylalık geçiyor sende ne tatlısın öyle kardeşine deli demiyorsun
Ooooo dayı naber yaDellik var canim cumlemizde bu zamanda deli olmak kolay degil yegennn
Op elimi yegenOoooo dayı naber ya
Ay aglama çok çirkin oluyosun aglayinca sümüklerin akiyo falan
Ya neden unutalım seni, sen unutulmaz bir çatlaaksın
Bende geldim
Hosbuldum tatlimHıhhh
Unutmayın tabiki
Hoşgeldin
Nasıl iş istersin? Gece organizasyon a gidebilcen mi hacı? düğüne yaniAhahah
Bana is gerek
Öptüm kız abla ellerindenOp elimi yegen
Unutmayız tabi kız çatlakHıhhh
Unutmayın tabiki
Hoşgeldin
El openlerin cok olsun.simdi taze elden taze kahve isterim amaÖptüm kız abla ellerinden
Olur ablacım sen iste yeter ki ben hemen sana bol köpüklü güzel bir kahve yaparımEl openlerin cok olsun.simdi taze elden taze kahve isterim ama
Oyyy tatlim benim kahve yapanlarinda cok olsun inşallahOlur ablacım sen iste yeter ki ben hemen sana bol köpüklü güzel bir kahve yaparım
bi kahve ablaaaBana biriniz abla deyin söverim yeminle
20 yaşındayım ben daha
Duyda inanma Puhahahahaaa
Canım ablacım benim amin amin, çok sağol kocaman öpüyorum seni ve tatlı yeğenimiOyyy tatlim benim kahve yapanlarinda cok olsun inşallah
Perim ne oldu ablaaaabi kahve ablaaa
abla demeyin söverim demiş ya canım abla demek istedi birdenPerim ne oldu ablaaaa