Demeye dilim varmıyor daha neler neler dedihiç beklemezdim inan çatlaktan bunu çok şaşırttı beni
Psikolojimi bozdu ayarlarımla oynadı resmen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demeye dilim varmıyor daha neler neler dedihiç beklemezdim inan çatlaktan bunu çok şaşırttı beni
ah kuzum kıyamam neler etti kim bilir özelde sana geçende banada etti neler neler dedi 3 gün kendime gelemedim bende başkasında kaldım bu yüzden kendime gelemediğimdenDemeye dilim varmıyor daha neler neler dedi
Psikolojimi bozdu ayarlarımla oynadı resmen.
Koşun koşun kızlar çatlak bana yürüyor özel e gel dedi
hiç beklemezdim inan çatlaktan bunu çok şaşırttı beni
çabuk açıkla bize ettikleriniAçıklayabilirimmmm a dostlar
Libidona sağlık yavrumBizde insanız libidomuz var litfinn
Buluşalım dedi., olmazsa ben sana gelirim yürürüm dedi, beni de yoldan çıkaracak birşey değilah kuzum kıyamam neler etti kim bilir özelde sana geçende banada etti neler neler dedi 3 gün kendime gelemedim bende başkasında kaldım bu yüzden kendime gelemediğimden
yok yok bu böyle olmaz bir çare bulmalıBuluşalım dedi., olmazsa ben sana gelirim yürürüm dedi, beni de yoldan çıkaracak birşey değil
çabuk açıkla bize ettiklerini
Libidona sağlık yavrum
Buluşalım dedi., olmazsa ben sana gelirim yürürüm dedi, beni de yoldan çıkaracak birşey değil
Benim bıyıklarım var dedim benim traş bıçağı ile keseriz didiyok yok bu böyle olmaz bir çare bulmalı
gelmem gelene hiç iyi şeyler etmiyormuşsunÖzele gel aciklayayım :R
Sende yoldan cikmaya musaitsin napayım
o kadar mı hiiiiBenim bıyıklarım var dedim benim traş bıçağı ile keseriz didi
Burdayim bakim ama su iki gun boyunca birazcik yogunum tatlimmmHuy Meselesi guzum nerdesin?
gelmem gelene hiç iyi şeyler etmiyormuşsun
o kadar mı hiiii
Canım benim hoşgeldin bitanem.Burdayim bakim ama su iki gun boyunca birazcik yogunum tatlimmm
Sen nerdesinn
Ayy uykum geldii ama hazirlamam gereken bir suru sey var..
Bi kahve ile bi kahve icmeye geldimmmm:) napiyon ablacimm
Daha asıl gerçekleri söylemedim bileSeviyorum ya napiyorum sanki.
@Bi kahve doldurma milleti
Daha asıl gerçekleri söylemedim bile
Söyliyim miii?
HahahahaŞisssttt hani sırdı ??
Çocuğunu doverim mutlaka denk geliriz salonda olursa
Hahahaha
Tabi ki sır hayatım hiç söylermiyim bana kirli konuş bi kahve dediğini
Puhahahahaaa herkeşlere yaycam çatlak lez bana yürüyor diyeİyi bari üstü kapalı söyledin ben daha kotu daha acil söylemiştim
Bu konusmalarimiz gerçek algilanip sitede lezzzz var diye veryansın ederlerse çok kötü olur biliyorsun dimi