- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.504
- 31
Hahaha ayyyyy gece gece iyi güldümFena coslatırım ona göre
Ya ben uyumadim bir anda ciktim cikis o cikis :)Fosur fosur uyursunuz demi? Hain domdomlar
Saçlar boyandı, topuk bakımı yapıldı,oje sürüldü, saçlar iyice kurusun doğruu düzleştirici ile kavuşmaya
Ne kadan bakımlı kadınım yarebbimmm
Ye gitsin yaaaaa :)Salatalık bana bakıyor ben ona. Yemezsem üzülür,yersem de midem üzülür. Offf iki ucu B.klu değnek
Evet emre daha uysalÇok yakışıklı ama kadınları kölesi gibi görüyo onu yapamazsın bunu giyemezsin falan zaten herkesle kavgalı emre daha uysal sanki
Ateşkes ilan edelim
Ateşkes ilan edelim
Yeterrr
bi şartla ateşkes ilan ederim var mısınız buna?Ateşkes ilan edelim
Yeterrr
Şartın nedir?bi şartla ateşkes ilan ederim var mısınız buna?
FashionStil _HaRika_ mahperi hatun kkrizantem Denas14__ minnakmimar ???
bu akımı sen başlattın,hepsi senin profile saldırcak bende etiket yapmaktan vaz geçicemŞartın nedir?
Hahahahahbu akımı sen başlattın,hepsi senin profile saldırcak bende etiket yapmaktan vaz geçicem
FashionStil _HaRika_ mahperi hatun kkrizantem Denas14__ minnakmimar
umrumda değil nolursan olHahahahaholdu cicim,ben ne olacağım sonra?
Sonra herkesi rahat bırakacağından nasıl emin olabilirim peki? Söz vermen lazımumrumda değil nolursan olbence çok makul bi teklif
veririm tabii hem valla hem billaSonra herkesi rahat bırakacağından nasıl emin olabilirim peki? Söz vermen lazım
Kız altıma kaçırcam artık gülmekten,normal konuşurken bile etiketliyor ya ruh hastasıveririm tabii hem valla hem billa
ahh fedakar meleğimKız altıma kaçırcam artık gülmekten,normal konuşurken bile etiketliyor ya ruh hastası
minnakmimar _HaRika_ mahperi hatun kkrizantem Denas14__
Hadi gelin profilime ne pog yiyorsanız yeyin,bu kıyağımı da unutmayın,yoksa rahat bırakmayacak siziAkımı ben başlattım,kendimi feda ediyorum sizin için,bundan sonra beni forumda gördüğünüz yerde feyşın ablamız deyip,saygıda kusur etmeyeceksiniz ona göre Buyrun feyşının profilinine,ateşkes ilan edilsin sonra da Harbi sana da kına gönderiyorum,üzerine @feyşın yaz k.çına yak