- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
Etiketleee yaaa ben ozelde de konusuyorummm bakalim bulabilcen miiBak bulursam etiketlerim buraya
Hatirliyorum ben o bolumu :)Eşim ve ailesi vardı eskiden şimdi yok gitmiş. Olaydı iyiydi. Bdv kaynanadan geçilmiyor
Yeni kalktı heralde o. Sen kaç seneliksin?
He birde hiç ceza almadım ben
Kavga da direk sıvışırım hiç karşılıklı atışmaya girmem
Lazere falan gitsen tamamiyle kurtulsanhemde nasıl acımakk gozlerımden yas gelıyor
Sonbaharda alisveris yapmasida ayri sariyor benceeeÇok fena alışveriş im geldi benimmmmmm.
Teee 2 haftadır birşey almıyorum
Apla diyebilirsinHatirliyorum ben o bolumu :)
2012 liyim ben. Ben banlandim ya en uzun banim 1 aydi
aslında onu dusunuyorum aslına bakarsan cok tuylu degılım bıkını bolgem ve koltuk altım sorunlu sadeceLazere falan gitsen tamamiyle kurtulsan
Çok seviyorum marga çokkkk.Sonbaharda alisveris yapmasida ayri sariyor benceee
Ablaaaaaaa hakikatan yaaaaa..ben bile kk da buyudum sankiApla diyebilirsin
Bende 2007 vay be. Kızanlar büyüdü o zaman doğan.
Matmazel hoş geldinbu nasıl başlık dedimbir bakıp çıkayım dedim kimmiş bu yanıklar dedim ve hooooppppppppppp geldimmmmm
bu nasıl başlık dedimbir bakıp çıkayım dedim kimmiş bu yanıklar dedim ve hooooppppppppppp geldimmmmm
Bizi çağıran yok
Guzel renk :) bende bir iki gun once duz yuvarlak yaka kazaklardan aldim . Pembe ve patlican mor renginde kazak aldimm.Çok seviyorum marga çokkkk.
Giyin süslen püslen
Oje favorim şu ara nar çiçeği
Matmazel hoş geldin
Devreli yaktık biz
İki çocuğu da burda doğurdumAblaaaaaaa hakikatan yaaaaa..ben bile kk da buyudum sanki
Tuuh ele verdik kendimizi hosgeldin canim :))bu nasıl başlık dedimbir bakıp çıkayım dedim kimmiş bu yanıklar dedim ve hooooppppppppppp geldimmmmm
Biyiklim gelmis hosgelmis:)Bizi çağıran yok
Trip atmaya geldim kız ben burayaBiyiklim gelmis hosgelmis:)