Devlette tüp bebek süreci

Bana yazilan raporla o halde ilaclari mi alicam ilk önce ama recete yazdirmadim ben

Reçete yazdırmanız gerekiyor doz ve ilaç herkeste aynı olmuyor
Ultrason Muayeneden sonra ilaclari recete ediyordu zeynep kamil. Simdi onceden receteyi yazdirabiliyormuyuz ilaclari tedaviye hazır etmek icin ? 15 gun sonra baslayacagim tedaviye pazartesi gidip receteyi yazdirabilirmiyim ?

Ultrason Muayeneden sonra ilaclari recete ediyordu zeynep kamil. Simdi onceden receteyi yazdirabiliyormuyuz ilaclari tedaviye hazır etmek icin ? 15 gun sonra baslayacagim tedaviye pazartesi gidip receteyi yazdirabilirmiyim ?
Yazıyorlar diye biliyorum çünkü ilaçları bulmak biraz sıkıntı ama emin değilim siz söylersiniz durumunuzu

Merhaba umarım güzel haberlerinizi de yazarsınız Allah çabalarınızı görüyordur hayırlısıyla güzel sonuçlanır 2. Aşılamadan sonra tüp bebeğe geçeceğiz bizde aklıma takılanları sormak istiyorum araştırma hastanesinde tedavi görüyorum bende transfer sırasında eşiniz de mi anestezi aldı.10 adet gonal f 900lük mü aldınız bana aşılama için 1 tane 900lük gonal f verdiler sanıırm tüpe geçince sayı artıyor inşallah hepimiz güzel haberler alırız

Ben 4 gün boyunca gonal f 300 lük kullandım ama herkesin tedavisinde değişiyor bu rakamlar ve dozlar . Yok eşinize anestezi uygulamıyorlar onlar rahat

Kızlar bende cam sakura hastanesinde tüp bebek sürecindeyim cetrotide asla bulamıyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım bi tanıdığımız aracıyla yurtdışından almayadan getirticem galiba oda 6 kutu 510 euro yapıyor çok pahalıya gelecek ama muadilini de pek almak istemiyorum. Allah yardımcımız olsun.

Merhaba bende çok zor bulmuştum gerçekten bütün eczaneleri tek tek aramıştım . Başka çareniz yoksa mecbur alacaksınız Türkiye de de 5 kutu cetrotide 7 kutu gonal f 7900 tl ye gelmişti bana 3 ay önce . Mecbur kalınca insan veriyor maalesef .

inan ki aramadığım eczane kalmadı il dışında ki bütün akrabalarıma haber verdim asla yok bulunmuyor. Bugün bi arkadaşım aradı 2 kutu bulmuş ama tanesi 2400 tl dedi şok oldum satış fiyatı zaten 770 tl . yurtdışından alınca daha uyguna geliyor inşallah oradan gelecek. Hiç kimsede insaf merhamet kalmamış. Siz tedavinizi oldunuz mu?

Bn de bulamdım cetrodayt harici bütün ilaçlarımı aldmıltım facebook da infetilite tüp bebek aşılama bebekbaşlığı altında bi sayfa var tedavisi biten ilaca artık ihtiyacı olmayanların olduğu bi sayfa var bn ankaradan soğuk zincir ilaç çantası var onu aldıttırdım hızlı kargoyla aldım. başka yerden bulmak baya zor umarım yardımcı olur

Bende bakayım o sayfaya belki 1 2 tane bile olsa bulurum. Benim 8 gonalf 1 Ovitrelle 3.300 tl geldi raporlu. Buyuk ihtimalle tedavim şubat sonuna kaldı

Bende bakayım o sayfaya belki 1 2 tane bile olsa bulurum. Benim 8 gonalf 1 Ovitrelle 3.300 tl geldi raporlu. Buyuk ihtimalle tedavim şubat sonuna kaldı
Hayırlısı çoğu kişi bulamıyor bana da orda tedaviye başlamış ve ilk denemede gebe kalmış bi arkadaş önerdi sayesinde ben beklemeden aynı ay tedaviye başlayabildim Üsküdar Capital Avm eczanesine de bir bak cnm ben cetrotayt harici kalan diğer ilaçlarımı orda buldum gitmeden aradım var demişlerdi

Rabbim yardımcın olsun maalesef süreç zaten stresli bide böyle zorlaştırıyorlar daha kötü oluyor. Evet çok şükür tedavim bitti bebişim tutundu . Rabbim sana da nasip etsin inşallah çabanın karşılığını alırsın

Çok teşekkür ederim cetrotide hariç diğer iğneleri mi buldum 6 kutu cetrotide kaldı inşallah onları da bulucam

Aminn Allah razı olsun. Çok sevindim adına Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin. Allah isteyen herkese en hayırlı zaman da nasil etsin. Nerede tedavi olmuştun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…