Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elimde cetrotide var canım tedavimden kaldı ihtiyacın olursa yazCanım çok teşekkür ederim bütün ilaç depolarını araştırdık sadece 1 ilaç yok piyasa da yokmuş bakalım yarın doktorumu arayacağım 3 ilacı kabul ediyorsa açılıp tedavi için bekleyeceğim
Test yaptırmaya cesaret edemedim daha pazartesi günü gideceğimMerhaba sonuç ne oldu
İnşallah sorunsuz halledersin zor bir süreçMerhaba 3 ilacı Şişli tarafında bir ilacı ise bugün Beylikdüzü tarafında buldum kendim kocaelinde yaşıyorum yarın gidip alıcam ilaçları nasipse
Yaaaa Allah hepimizin yardımcısı olsunTest yaptırmaya cesaret edemedim daha pazartesi günü gideceğim
Merhaba pozitif olduMerhaba sonucunuz ne oldu
Ya oyle mi cok sevindim. Hangi doktorda yaptırdınız. Bende 2 ay once gitmistim banada direk tup bebek denildi sonrasinda ne yapacağımı şaşırdım bi iki ay daha bekleyelim dedik ama bu ay gitmeyi dusunuyorumMerhaba pozitif oldu
Teşekkür ederim O hastahanede belli bir doktorun yok sürekli asistanlar yönlendiriyor maalesef sabit biri yok biz hep farklı farklı asistanlarla Allah’a emanet devam ettirdikYa oyle mi cok sevindim. Hangi doktorda yaptırdınız. Bende 2 ay once gitmistim banada direk tup bebek denildi sonrasinda ne yapacağımı şaşırdım bi iki ay daha bekleyelim dedik ama bu ay gitmeyi dusunuyorum
Peki amh 0.06 ile 0.23 arasindaki fark ne oluyor bi bilginiz var mi?Teşekkür ederim O hastahanede belli bir doktorun yok sürekli asistanlar yönlendiriyor maalesef sabit biri yok biz hep farklı farklı asistanlarla Allah’a emanet devam ettirdik
Peki amh 0.06 ile 0.23 arasindaki fark ne oluyor bi bilginiz var mi?
Peki amh 0.06 ile 0.23 arasindaki fark ne oluyor bi bilginiz
Şöyle söyleyeyim amh düşüklüğü özel bir durum olduğu için devlette öncelik tanıyorlar sağlık raporu çıkartıp çok uygun fiyata tüp bebek tedavisi görüyorsun . Ama iki amh değeri de düşük yumurta rezervi en önemli olay gebeliktePeki amh 0.06 ile 0.23 arasindaki fark ne oluyor bi bilginiz var mi?
Evet bende ilk gittigim gibi direk tüp bebek denildi ama sonrasinda hic bisey yapmadim biraz beklemek istedimŞöyle söyleyeyim amh düşüklüğü özel bir durum olduğu için devlette öncelik tanıyorlar sağlık raporu çıkartıp çok uygun fiyata tüp bebek tedavisi görüyorsun . Ama iki amh değeri de düşük yumurta rezervi en önemli olay gebelikte
Beklemeni anlayabiliyorum belki olur umudu oluyor ama imkansız değil 0.01 amh değeriyle bile gebe kalanlar var ben keşke dememek için acele ettim pişmanlık yaşamamak içinEvet bende ilk gittigim gibi direk tüp bebek denildi ama sonrasinda hic bisey yapmadim biraz beklemek istedim
Ilk denemede mi hamile kaldınız ve kac ay yıllık evlisinizBeklemeni anlayabiliyorum belki olur umudu oluyor ama imkansız değil 0.01 amh değeriyle bile gebe kalanlar var ben keşke dememek için acele ettim pişmanlık yaşamamak için
Evet ilk . 3 senelik evliyimIlk denemede mi hamile kaldınız ve kac ay yıllık evlisiniz
Bende zeynep kamilde baslayacagim. Transferden sonra nelere dikkat ettiniz ? Ne zaman ise basladiniz ? Kac yumurtaniz cikti kaci dollendi ? Tek embiryo transfer edildi sanirim. Hayirli olsun kalp atisini duydunuz muEvet ilk . 3 senelik evliyim
3 gün evdeydim ağır işler yapmadım evin içinde yürüyordum sürekli , sabahları aç karına kabız olmamak için zeytinyağı içtim bir çay kaşığı , 3 gün sonra işe başladım işim rahat genelde oturuyordum ama yine de çok dikkat ediyordum . Sağlıklı beslenmeye çalıştım ağır ve yağlı yemekler yemedim . 5 yumurta çıktı 2 tane döllendi bir tane transfer edildi orta kalite demişti bende pek umutlanmamıştım şükürler olsun kalp atışını duyduk umarım güzel haberlerini alırsınızBende zeynep kamilde baslayacagim. Transferden sonra nelere dikkat ettiniz ? Ne zaman ise basladiniz ? Kac yumurtaniz cikti kaci dollendi ? Tek embiryo transfer edildi sanirim. Hayirli olsun kalp atisini duydunuz mu
Cok guzel sevindim valla umut oldun bana bende 20 gun sonra zeynep kamilde baslayacagim. Transferden sonra herkese ayni receetemi verildi yoksa kisinin sorununa gore ozel ilac yazılıyor mu ? Ben 1.5 yil once orda denedim standart receteveriliyordu.3 gün evdeydim ağır işler yapmadım evin içinde yürüyordum sürekli , sabahları aç karına kabız olmamak için zeytinyağı içtim bir çay kaşığı , 3 gün sonra işe başladım işim rahat genelde oturuyordum ama yine de çok dikkat ediyordum . Sağlıklı beslenmeye çalıştım ağır ve yağlı yemekler yemedim . 5 yumurta çıktı 2 tane döllendi bir tane transfer edildi orta kalite demişti bende pek umutlanmamıştım şükürler olsun kalp atışını duyduk umarım güzel haberlerini alırsınız
Çok sevindim umut olduğuma aynı ilaçlar verildi ama tabi yine de değişiklik olabilir herkes aynı değil .Cok guzel sevindim valla umut oldun bana bende 20 gun sonra zeynep kamilde baslayacagim. Transferden sonra herkese ayni receetemi verildi yoksa kisinin sorununa gore ozel ilac yazılıyor mu ? Ben 1.5 yil once orda denedim standart receteveriliyordu.
Bende kocaelinde basliyacagim yalniz birsey sormak istiyorum.raporu aldim ben ama bir kac ay sonra baslamak istiyorum.raporda yazan ilaclar dikkatimi cekti tedaviye baslamadan bunlari aliyor muyuzMerhabalar ilaçları hangi eczaneden aldınız bende Kocaeli de sürece başladım reçetemi bugün aldım ancak Kocaeli bölgesinde hiçbir şekilde ilaç yok çevre illerden temin edin dediler bende foruma bakmak istedim eczane ismi rica edebilirmiyim arayarak sorgulatayım bulursam kalkıp geleceğim ilaç konusunda Farklı eczane ismi yazmak isteyen olur çok iyi olur benim için şimdiden teşekkür ederim