Devlette meme protezi ÇIKARTMAK

Ameliyat olduğum doktor özelde yaptırdım
Merhaba bana da yardımcı olur musunuz ne olur sol kolumda ellerimde özellikle uyuşma var sırt ağrım ve sol omuz ağrım var aylardır çok kötüyüm ağrı kesicilerle duruyorum.Asla protezden olacağı aklıma gelmedi ortopediye gittik doktor sebebini bulamadı fibromiyalji olabilir dedi ben şimdi anlıyorum ki protezler yüzünden.Neredeyse hiç dokum yoktu 1.70 boyum 80 kilo olmuşumdur 8 sene önce 485 cc kas altı Allergan marka taktı doktorum.Şimdi asistanı ile görüştüm önce silikon çıkarma işlemi yapıyormuş ikinci bir ameliyat ile de dikleştirme yapacakmış baya maliyetli bir işlemmiş İki ameliyat aynı anda olmuyor mu çok mu acılı bu ameliyat normal hayatıma ne zaman dönebilirim.O kadar üzgünüm ki anlatamam nelere dikkat etmeliyim acaba ne olur bilgilendirir misiniz

Merhaba bende sizin yaşadığınız sorunları yaşıyorum sol tarafta ve Bencede sebebi protezlerden 5 buçuk ay önce taktırdım ve çıkartacağım.

Merhaba bende sizin yaşadığınız sorunları yaşıyorum sol tarafta ve Bencede sebebi protezlerden 5 buçuk ay önce taktırdım ve çıkartacağım.

Pazartesi günü kontrolden sonra inşallah sizin ne zamandır böyle kas altı mı merak ettim
Insallah cok iyi gecer diklestirme ameliyati da olacakmisiniz surec ile ilgili sizden merakla haberlerinizi bekliyor olacağim hic ağriniz olmasin insallah

Insallah cok iyi gecer diklestirme ameliyati da olacakmisiniz surec ile ilgili sizden merakla haberlerinizi bekliyor olacağim hic ağriniz olmasin insallah
İnşallah Dikleştirme olmam diye düşünüyorum yarın muayene var. Çok korkuyorum tekrar ameliyat korkusu tamamen iyileşemezsem diye. Ama çok araştırdım çıkarmak gerekiyor diyorlar

İnşallah Dikleştirme olmam diye düşünüyorum yarın muayene var. Çok korkuyorum tekrar ameliyat korkusu tamamen iyileşemezsem diye. Ama çok araştırdım çıkarmak gerekiyor diyorlar
Ben de sizin gibi hic istemiorum kapsul kalir baska bisey olur diye o kadar korkuyorum ki ama kurtulmak da istiyorum mecburen diklestirme olmak zorundayim ben insallah ikimizde kolaylikla saglikla atlatiriz

Benim 5 buçuk ay oldu taktıralı acaba kapsül var mıdır etrafında yarın hocaya da sorcam

Ben de sizin gibi hic istemiorum kapsul kalir baska bisey olur diye o kadar korkuyorum ki ama kurtulmak da istiyorum mecburen diklestirme olmak zorundayim ben insallah ikimizde kolaylikla saglikla atlatiriz
Bence daha kötü olmadan çıkartın ya burda okudum herkes çıkarmış kurtulmuş

Bence daha kötü olmadan çıkartın ya burda okudum herkes çıkarmış kurtulmuş
Bana kalsa bu gun cikarttiririm ama Allah bilsin kac gun bekletecek hic iyi degilim sol elimde yanma batma var cok korkuyorum o kadar pismanim ki anlatamam nasil yaptim nasi arastirmadim insanin kendine yaptigi kotulugu baska kimse yapmazmis.Cikardiktan sonra sağligıma tekrar kavusabilecekmiyim acaba

Ya yemin ederim aynı şeyi düşünüyorum deliricem ne yaptık biz ya ama çıkartanlar kurtulmuş bu sıkıntıdan öyle okudum

Ya yemin ederim aynı şeyi düşünüyorum deliricem ne yaptık biz ya ama çıkartanlar kurtulmuş bu sıkıntıdan öyle okudum
Sen yine şanslısın hiç üzülme 5 ay ne ki cok kisa Allahin izniyle eski haline döner hic bir sey olmamis gibi devam edersin.Benim 8 sene oldu o kapsuller ne hale geldi patoloji sonucu nasil cikacak diklestirme ameliyati ne olacak bakacak kimsem yok 3 kucuk cocuk yardim edecek kimsem yok hasar kalacak mi diye dusunmekten ölücem Ne olur beni habersiz birakma bu surecte birbirimize destek olalim bir hata yapmayalim

8 yıldır sorun olmamış bi kaç aydır yaşıyorsun bence sinirlere baskı yapıyor o yüzden yaşıyorsun böyle bi sorun.onları çıkardıktan sonra kurtulacaksın Allah’ın izniyle Onun dışında bi problem yok çıkacak kurtulacaksın. Bi çok kişiyi okudum 15 yıl sonra kurtulmuş çıkarmış ünlüleri görsen yıllar yılaaar önce silikon yaptırmışlar yıllar sonra çıkarmış kimisinin patlamış bişey olmaz yani. Ben böyle diyorum ama ağlıyorum bunları yazarken ama bunları çıkarmaktan başka çare yok. Sana bi kaç görsel atıcam

Eklentiler

• 5A0AAFE7-A49C-4C0D-8D98-D1C3D1DE1397.jpeg
    107,7 KB · Görüntüleme: 24
Bi çok kişi 15 yıllık 10 yıllık implantlarını çıkarmış ben süreci yazıcam ama sende bi an önce muayene ol bekleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…