- 24 Şubat 2017
- 229
- 62
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesajını şimdi gördüm, çıkartmak istediğimi söyledim şikayetlerimi anlattım sabırla dinledi. Çıkartmak kolay dedi. Taktırmak zor dedi. Ameliyatın 1 saat sürer dedi içindeki kapsülü silikonu tertemiz çıkartırım korkma dedi. Korkularım azaldı sayesinde.. uyuşukluğun ağrının memeyle alakası yok önemli olan senin mutluluğun dedi anlaştık 28 inde ameliyatım varMuane oldunuz mu nasil gecti neler soyledi doktor insallah iyi haberler duyariz ben de yarin muane olmaya gidecegim
Gözun aydin olsun canim insallah dedigi kadar kolay gecer bence de taktirmak daha zor sanki .Ben de simdi yoldayim muane icin gidiyorum bakalim bana ne diyecek.Ücreti konustunuz mu ?Mesajını şimdi gördüm, çıkartmak istediğimi söyledim şikayetlerimi anlattım sabırla dinledi. Çıkartmak kolay dedi. Taktırmak zor dedi. Ameliyatın 1 saat sürer dedi içindeki kapsülü silikonu tertemiz çıkartırım korkma dedi. Korkularım azaldı sayesinde.. uyuşukluğun ağrının memeyle alakası yok önemli olan senin mutluluğun dedi anlaştık 28 inde ameliyatım var
Tanıdık sayesinde ücreti hallettik , sizden haber bekliyorum bana gelişmeleri yazın lütfen ol kurtul kız beraber girelim ameliyataGözun aydin olsun canim insallah dedigi kadar kolay gecer bence de taktirmak daha zor sanki .Ben de simdi yoldayim muane icin gidiyorum bakalim bana ne diyecek.Ücreti konustunuz mu ?
Ben ücrette tökezledim şaka gibi ama 250 bin diyor en az nakit olursa da 200 bin olurmus.Ayrica kapsülleri kazirim ama almam vucut kendisi yok eder dedi.O doktora gidemicem.Ortada kaldim iyi bir doktor arayışındayimTanıdık sayesinde ücreti hallettik , sizden haber bekliyorum bana gelişmeleri yazın lütfen ol kurtul kız beraber girelim ameliyata
Ameliyat tarihi belli oldu mu meme ultrasonu cektiricekmisin ? Ben kesinlikle olucam bu ameliyati kaçari yok ama kime olucam isinde cok iyi becerikli bir doktor olmasi lazim ki pisman olmayimTanıdık sayesinde ücreti hallettik , sizden haber bekliyorum bana gelişmeleri yazın lütfen ol kurtul kız beraber girelim ameliyata
Heyecanını sorununu dinler anlatır içine sinerse yaptırırsınAmeliyat tarihi belli oldu mu meme ultrasonu cektiricekmisin ? Ben kesinlikle olucam bu ameliyati kaçari yok ama kime olucam isinde cok iyi becerikli bir doktor olmasi lazim ki pisman olmayim
28 ekim pazartesi ameliyat olcam ultrason konuşmadık belki ameliyattan önce bi bakar bilmiyorum bendeAmeliyat tarihi belli oldu mu meme ultrasonu cektiricekmisin ? Ben kesinlikle olucam bu ameliyati kaçari yok ama kime olucam isinde cok iyi becerikli bir doktor olmasi lazim ki pisman olmayim
Özelden yazdım size gelmedi miBen ücrette tökezledim şaka gibi ama 250 bin diyor en az nakit olursa da 200 bin olurmus.Ayrica kapsülleri kazirim ama almam vucut kendisi yok eder dedi.O doktora gidemicem.Ortada kaldim iyi bir doktor arayışındayim
Hayır gelmediÖzelden yazdım size gelmedi mi
Özelden yazdım size gelmedi mi
Ne yazmistiniz bidaha atarmisinizÖzelden yazdım size gelmedi mi