Devlet/özel meme küçültme

En doğru kararı vermişsin bir şekilde hallolur rapor alırsın ama ne zaman çağırırlar sa giy çünkü dr lar bit bakıyorsun başka yere tayini çıkıyor yada yurtdisina gidiyor mesela ben bekleseydim ocakta gidiyormuş dr um iyiki yapmışım sende olursan keşke daha önce yapsaydım diyeceksin

Insallahhhhhh

Prof doktordan haber geldi sömestr kış olabilirsin yazmış ama çocuk olunca veya cinsel hayatta sıkıntı olurmu hissizlik

Çocuk da okey hadi ama hissizlik olursa cinsellik çok etkilenir mi

Prof doktordan haber geldi sömestr kış olabilirsin yazmış ama çocuk olunca veya cinsel hayatta sıkıntı olurmu hissizlik
Onu bilmiyorum canım ben çocuk düşünmedim için kücültebildiginiz kadar küçültün dedim cinsel hayata bişey diyemem çünkü eşimden ayrıldımo konu açıkçası hiç aklıma gelmedi sorayım dr uma bence bekle sadece yazın tavsiye etmiyorum kışın olsa daha güzel olur iyilesir bizim buralar çok sıcak ve nemli evde terden enfeksiyon oldu dikişim açıldı ve tekrar dikildi çok şükür daha iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…