- 29 Mayıs 2022
- 216
- 78
- 25
Merhaba hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama ben bursa uludağ üniversitesinde subat ayında meme küçültme olacağım eğer özelse 9-10 bini bulur dendi ama ssk karsılarsa 2 bin sadece medikal ihtiyaclarını karsılarskn dedi prof. Gördü ve onayladı ssk karsılıycak heyete falan girmedim bilmiyorumMerhaba arkadaşlar maddi durumdan dolayı meme küçültme ameliyatıni devlet hastanesine olacağım. Özelde ne kadara yapiyolar bilen var mı? Sonuçta bıçak altı ameliyat ve geri dönüşümü olmayacak. Bir kez yaptıracağım. Özelde de yaptırabilirim bütçeme bağlı teşekkür ederim
Merhaba hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama ben bursa uludağ üniversitesinde subat ayında meme küçültme olacağım eğer özelse 9-10 bini bulur dendi ama ssk karsılarsa 2 bin sadece medikal ihtiyaclarını karsılarskn dedi prof. Gördü ve onayladı ssk karsılıycak heyete falan girmedim bilmiyorumama özeller en en az 20 binden baslıyor hangi sehir olursa olsun
Merhaba hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama ben bursa uludağ üniversitesinde subat ayında meme küçültme olacağım eğer özelse 9-10 bini bulur dendi ama ssk karsılarsa 2 bin sadece medikal ihtiyaclarını karsılarskn dedi prof. Gördü ve onayladı ssk karsılıycak heyete falan girmedim bilmiyorumama özeller en en az 20 binden baslıyor hangi sehir olursa olsun
Heyete girmediğim için yada belli bir kısmını karsıladığı için olabilir gittiğim üniversitede ameliyatları asistanlar yapıyormus ben prof.un girmesini istediğim için doktor parası ödemişde olabilirim tam olarak bilmiyorumAyrıca medikal hiçbir ihtiyaç yokki sadece sporcu sutyen isteniyor ona da 290 TL ödedim bu civardadir kuvvetle muhtemel bunu dışında hiçbir malzeme yada ihtiyaç yok ki
Sizin ameliyatınız nasıl geçti bedeniniz ne oldu memnunmusunuzAyrıca medikal hiçbir ihtiyaç yokki sadece sporcu sutyen isteniyor ona da 290 TL ödedim bu civardadir kuvvetle muhtemel bunu dışında hiçbir malzeme yada ihtiyaç yok ki
Sizin ameliyatınız nasıl geçti bedeniniz ne oldu memnunmu
Ne güzel bende bögle memnun kalırım insallah süt bezlerinizle alakalı bişey dedilermiAmeliyatim iyi geçti 5 Saat sürmüş ve 900 / 900 gr alınmış 2 kg yakın 110 beden civariydi 80 yaptırdım çok memnunum bu kadar sizi içinde bakmalara doyamıyorum kendime ıyiki diyorum hep keşke imkanım olsaydı da seneler önce 20'li yaşlarımın başında yaptırsaydım, keşke...
Ne güzel bende bögle memnun kalırım insallah süt bezlerinizle alakalı bişey dedilermi
Hiçbişey demedilermi bana direk birdaha emziremeyebilirsin ama emzirebilirsinde bunu bilerek imza atman gerekiyor dediler bi soru işareti oluştu açıkçası korktum çocuğnuz varmıAmeliyatim iyi geçti 5 Saat sürmüş ve 900 / 900 gr alınmış 2 kg yakın 110 beden civariydi 80 yaptırdım çok memnunum bu kadar sizi içinde bakmalara doyamıyorum kendime ıyiki diyorum hep keşke imkanım olsaydı da seneler önce 20'li yaşlarımın
Peki süt bezleriniz için bişey dendimi çocuğunuz varmı bende 22 yasındayım emzirmem yeni bitti korkuyorum açıkçası ama insallah sizinki gibi geçer benimde
Çok teşekkür ederim benim çocuğum iki yasında ameliyat günü içinde iki senedir uğraşıyorum zaten ikinci çocuğuda bir kaç sene düşünmüyorum buyuzden kararlıyım bana annem bakıcak insallah çabuk toparlarım gerçekten psikolojik anlamda çökmüş durumdayım istediğim şeyleri giymek istiyorum artık sütyensiz gezmek istiyorum eşimden bile utsnıyorum artıkBen 35 yaşındayım 8 yıllık evliyim ve çocuğum yok ona rağmen göze aldım imkanın varsa ve ciddi rahatsizsan erteleme çocuğun biraz büyüsün ama ağrılı bir süreç 2. Haftamdayim agri sancı yok ama tek başıma yatıp kalkamıyorum birinin beni yatırıp kaldırması lazım o gücü üst bedenimden alamıyorum yani
Ben 24 bine olacağım yarınMerhaba arkadaşlar maddi durumdan dolayı meme küçültme ameliyatıni devlet hastanesine olacağım. Özelde ne kadara yapiyolar bilen var mı? Sonuçta bıçak altı ameliyat ve geri dönüşümü olmayacak. Bir kez yaptıracağım. Özelde de yaptırabilirim bütçeme bağlı teşekkür ederim
Tekrar merhaba, bakın bugun tam 1 ay oldu ve 2 hafta zorluk çekmişim diyorum kala. 2 hafta boyunca kendim yatıp kalabiliyorum hatta bu hafta başından itibaren sağıma ve soluma da dönüp yatabiliyorum iz kremi kullanmaya başladım oda iyi geliyor benimde küçük ırk köpeğim var 6 kg civarında onu rahatlıkla kucağıma alabiliyorum yani 1 ay sıkın dişinizi 1 ay sonra normale donuyorÇok teşekkür ederim benim çocuğum iki yasında ameliyat günü içinde iki senedir uğraşıyorum zaten ikinci çocuğuda bir kaç sene düşünmüyorum buyuzden kararlıyım bana annem bakıcak insallah çabuk toparlarım gerçekten psikolojik anlamda çökmüş durumdayım istediğim şeyleri giymek istiyorum artık sütyensiz gezmek istiyorum eşimden bile utsnıyorum artık
İzmirde devlette oldum önce fizik tedavi gördüm gecmedi dedim sırt ağrım sonra skolyoz çıktı heyete girdim heyetten gectim dev meme sendromu denildi ama.okadarda dev değildi ameliyat oldum ücretsiz. İz kalmaz dediler ama baya kaldı pek sevmedimMerhaba arkadaşlar maddi durumdan dolayı meme küçültme ameliyatıni devlet hastanesine olacağım. Özelde ne kadara yapiyolar bilen var mı? Sonuçta bıçak altı ameliyat ve geri dönüşümü olmayacak. Bir kez yaptıracağım. Özelde de yaptırabilirim bütçeme bağlı teşekkür ederim
Sayfamda bicok resimlerim mevcut korkmazsaniz eger. Etkilemek istemem. Çünkü dikislerim açıldı tekrar dikildi biraz zorluyduİzmirde devlette oldum önce fizik tedavi gördüm gecmedi dedim sırt ağrım sonra skolyoz çıktı heyete girdim heyetten gectim dev meme sendromu denildi ama.okadarda dev değildi ameliyat oldum ücretsiz. İz kalmaz dediler ama baya kaldı pek sevmedim
110-115 beden benimki eğer ameliyatsız kuculurse ki ameliyat olmakistemiyorum cunku korkuyorum. spor ve diyetle hallolursa vazgececeğimİzmirde devlette oldum önce fizik tedavi gördüm gecmedi dedim sırt ağrım sonra skolyoz çıktı heyete girdim heyetten gectim dev meme sendromu denildi ama.okadarda dev değildi ameliyat oldum ücretsiz. İz kalmaz dediler ama baya kaldı pek sevmedim
Korkulacak hiç birsey yok bende sporla 8 kilo verdim ama gogusler hiç değişmedi hatta dahada sarktı sporla olmuyor malesef büyük göğüslerle istediğin hareketi bile yapamıyorsun omuzlarım ve belim ameliyattan çıkar çıkmaz rahatladı şiddetle tavsiye ediyorum nerde büyük görüşlü biri görsem gidip ameliyat olun diyesim var çünkü inanılmaz konfor genç kizligimda bile giyemedigim sutyen e girebildim kıyafetler inanılmaz yakışıyor sadece 1 hafta zorluğu var benim bakanım yoktu ona rağmen çabuk toparladım iki ay oldu maşallah sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim kendinize bu iyiliği mutlaka yapın sonra pişman olursunuz 85 dd bedenden 80 b hatta 75 b ye giyebiliyorum110-115 beden benimki eğer ameliyatsız kuculurse ki ameliyat olmakistemiyorum cunku korkuyorum. spor ve diyetle hallolursa vazgececeğim
Aynen dedıgım tek sey neden daha önce olmadım ki oluyorKorkulacak hiç birsey yok bende sporla 8 kilo verdim ama gogusler hiç değişmedi hatta dahada sarktı sporla olmuyor malesef büyük göğüslerle istediğin hareketi bile yapamıyorsun omuzlarım ve belim ameliyattan çıkar çıkmaz rahatladı şiddetle tavsiye ediyorum nerde büyük görüşlü biri görsem gidip ameliyat olun diyesim var çünkü inanılmaz konfor genç kizligimda bile giyemedigim sutyen e girebildim kıyafetler inanılmaz yakışıyor sadece 1 hafta zorluğu var benim bakanım yoktu ona rağmen çabuk toparladım iki ay oldu maşallah sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim kendinize bu iyiliği mutlaka yapın sonra pişman olursunuz 85 dd bedenden 80 b hatta 75 b ye giyebiliyorum
bencede kilo verince gitmiyor. estetik olarak değil kamburluk ve sırt agrım için... sistem aıclınca doktorun oldugu ilk gune ilk sırayı aldım. Profesor Metin görgü eğitime gitti asistanlar not aldı 2.kez geldiğimi şubat tatili ve okul bitince haziran sonrası müsait olduğumu söyledim numaramı aldilar doktorun ameliyat takvimi degisiyormus mesela ameliyattan vazgeçen falan olursa seni çağırırız dediler ama mesela bahsettiğin tarihler dışı da olabilir dedi. Ben de dedim ki sınavlar harici gelebilirim okulda devamsızlık hakkım var. dua edin arkadaslar bana..Korkulacak hiç birsey yok bende sporla 8 kilo verdim ama gogusler hiç değişmedi hatta dahada sarktı sporla olmuyor malesef büyük göğüslerle istediğin hareketi bile yapamıyorsun omuzlarım ve belim ameliyattan çıkar çıkmaz rahatladı şiddetle tavsiye ediyorum nerde büyük görüşlü biri görsem gidip ameliyat olun diyesim var çünkü inanılmaz konfor genç kizligimda bile giyemedigim sutyen e girebildim kıyafetler inanılmaz yakışıyor sadece 1 hafta zorluğu var benim bakanım yoktu ona rağmen çabuk toparladım iki ay oldu maşallah sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim kendinize bu iyiliği mutlaka yapın sonra pişman olursunuz 85 dd bedenden 80 b hatta 75 b ye giyebiliyorum