Haziran ayında 35 bine yaptırdım. Devlette ne kadarmış ücreti.Merhaba arkadaşlar maddi durumdan dolayı meme küçültme ameliyatıni devlet hastanesine olacağım. Özelde ne kadara yapiyolar bilen var mı? Sonuçta bıçak altı ameliyat ve geri dönüşümü olmayacak. Bir kez yaptıracağım. Özelde de yaptırabilirim bütçeme bağlı teşekkür ederim
Devletteki fiyatı henüz bilmiyorum söylemediler daha, özelde ödenen ücretin hakkını veriyor mu sizce? Olumsuz bir durumla karşılaştınız mi?Haziran ayında 35 bine yaptırdım. Devlette ne kadarmış ücreti.
Benimki 100 bedenden büyük. Sizin kaçtan kaça küçüldü beden olarak?Haziran ayında 35 bine yaptırdım. Devlette ne kadarmış ücreti.
Canım,benim göğüs ölçüm vücuduma göre iyiydi.sadece toparlanıp dikleştirme gerekiyordu.şu an vücuduma göre küçük kaldı!Benimki 100 bedenden büyük. Sizin kaçtan kaça küçüldü beden olarak?
Ben 35bine yaptırırken,20 bin₺ ye yapan drlar vardı ama güvenemedim.ha belki iyi yaparlardı ama yine de işte insan tereddüt ediyor.ameliyat sonrası mükemmel bi simetri bekleme,ha şansına mükemmel simetrik olan var mıdır vardır ama azdır.bende de ufaktan var bir yerde.başlarda bu ne böyle filan diyordum,çok gözüme çarpıyodu.şimdi memem kıvamına geldi ve eskisi kadar gözüme çarpmıyor.ufaktan var bende de ama önemsemiyorum.Devletteki fiyatı henüz bilmiyorum söylemediler daha, özelde ödenen ücretin hakkını veriyor mu sizce? Olumsuz bir durumla karşılaştınız mi?
Teşekkür ederim.. meme ucunda hissizlesme çok oldu mu pekiBen 35bine yaptırırken,20 bin₺ ye yapan drlar vardı ama güvenemedim.ha belki iyi yaparlardı ama yine de işte insan tereddüt ediyor.ameliyat sonrası mükemmel bi simetri bekleme,ha şansına mükemmel simetrik olan var mıdır vardır ama azdır.bende de ufaktan var bir yerde.başlarda bu ne böyle filan diyordum,çok gözüme çarpıyodu.şimdi memem kıvamına geldi ve eskisi kadar gözüme çarpmıyor.ufaktan var bende de ama önemsemiyorum.
Özelden yaz canım.yardımcı olayım.varsa soruların cevaplarımTeşekkür ederim.. meme ucunda hissizlesme çok oldu mu peki
Teşekkür ederim.. meme ucunda hissizlesme çok oldu mu peki
teşekkür ederim değerli hanımefendi, attımÖzelden yaz canım.yardımcı olayım.varsa soruların cevaplarım
Selam ,ben bir ay once Defne erkara'ya oldum 25-30 bin araligindaydi benim ameliyat ucretim memnunum suan iz kremi kullaniyorum. Bir gece hastanede yattim ilk uc gun zordu sonrasi rahatMerhaba arkadaşlar maddi durumdan dolayı meme küçültme ameliyatıni devlet hastanesine olacağım. Özelde ne kadara yapiyolar bilen var mı? Sonuçta bıçak altı ameliyat ve geri dönüşümü olmayacak. Bir kez yaptıracağım. Özelde de yaptırabilirim bütçeme bağlı teşekkür ederim
Geri döndüğünüz için sağolun bayan. Küçültme ameliyatında dikleştirmede sağlanıyor mu peki. Güncel bedenim maalesef : 110. Sarkıklık hat safhada.Selam ,ben bir ay once Defne erkara'ya oldum 25-30 bin araligindaydi benim ameliyat ucretim memnunum suan iz kremi kullaniyorum. Bir gece hastanede yattim ilk uc gun zordu sonrasi rahat
Merhaba arkadaşlar maddi durumdan dolayı meme küçültme ameliyatıni devlet hastanesine olacağım. Özelde ne kadara yapiyolar bilen var mı? Sonuçta bıçak altı ameliyat ve geri dönüşümü olmayacak. Bir kez yaptıracağım. Özelde de yaptırabilirim bütçeme bağlı teşekkür ederim
Ben 2 ay kadar önce İstanbul Süleyman Yalçın devlet hastanesinde bir Dr muayene oldum küçültme işlemi için Dr bana 7-8. 000 TL tutar demişti ama Dr güven vermediği için bezmialem özelde oldum 1 hafta oldu 24.400 TL ödedim valla kesinlikle degdi bak bak doyamıyorum kendimeHaziran ayında 35 bine yaptırdım. Devlette ne kadarmış ücreti.
Haziran ayında 35 bine yaptırdım. Devlette ne kadarmış ücreti.
Ooo sevindimBen 2 ay kadar önce İstanbul Süleyman Yalçın devlet hastanesinde bir Dr muayene oldum küçültme işlemi için Dr bana 7-8. 000 TL tutar demişti ama Dr güven vermediği için bezmialem özelde oldum 1 hafta oldu 24.400 TL ödedim valla kesinlikle degdi bak bak doyamıyorum kendime
Benim sanırım 110 bedendi yani toparlayici olarak 90 kullanıyordum 80 beden yaptırdım 1 hafta olduBenimki 100 bedenden büyük. Sizin k
Ooo sevindim… bende kendime bak bak ağlıyorum
açtan kaça küçüldü beden olarak?
Ooo sevindim… bende kendime bak bak ağlıyorum
gecmis olsun ve gule gule kullanın yeni kıyafetlerinizi :) kucultme operasyonunda dikleştirme de yapılıyor mu peki?Ben 2 ay kadar önce İstanbul Süleyman Yalçın devlet hastanesinde bir Dr muayene oldum küçültme işlemi için Dr bana 7-8. 000 TL tutar demişti ama Dr güven vermediği için bezmialem özelde oldum 1 hafta oldu 24.400 TL ödedim valla kesinlikle degdi bak bak doyamıyorum kendime
Canım bende özelde oldum,bölgenin en iyisini seçtim. doktorun yoğunluğundan doktoru bir yakalayıp soru soramıyordum bile.bende sürekli asistanlarına soru sordum.benim şu an sorunu çok küçük olması.ameliyattan sonra bile kontrole gittiğimde bi soru soramıyordym,sıkıntılarım olduğunda sürekli asistanlarıyla iletişimdeydim.yoğun doktor da seçmemek gerekmiş.Benim sanırım 110 bedendi yani toparlayici olarak 90 kullanıyordum 80 beden yaptırdım 1 hafta oldu
Valla benden naçizane tavsiye ıyiki devlet hastanesinde olmamışım ben devlet hastanesine muayeneye gittim muayene oldum giyindim oturdum karşılıklı konuşma bekliyorum hani birsey desin diye ben diyorum ki "nasıl olur ne zaman olur olabilecek sıkıntılar nedir doğal olarak korkuyorum biraz" Dr denilen kişi yanındaki asistanı ile muhabbet içinde kafasını çevirip bana bakmıyor cvp vermiyor aynı soruyu 2. Kez ve ses tonumu sertlestirerek sorunca zoraki cvp veriyor 2 kelime sonra yine asistaniyla muhabbete devam ediyor sınırlı çıktım yanından ve asla Burda olmam dedim daha sonra ameliyattan önce istenilen filmler için başka bir devlet hastanesine gittim orada görüştüğüm Dr bana söyle dedi "hiç devlet hastanelerinde canını tehlikeye atma gidip gidebileceğin en iyi hastaneye gitmişsin, bulup bulusturun ama o hastaneden şaşma kardeşim" dedi bende zaten kararliydim bulup bulusturun bezmialem de Dr. Nuh Evin'e ameliyati I oldum çok şükür çok memnunum his kaybı yok morarma yada farklı bir renk değişimi yok ağrı minimum seviyede saçımı bile kendim toplayabilecek seviyede kollarımı kullanabiliyorum,. Naçizane tavsiye iyi bir hastanede olun bir kadının hayatındaki en önemli uzuvlardan, en önemli kararlardan biri..
Geri dondugunuz için teşekkür ederim çevremdekilere bu ameliyatın bir kerede bıçak ameliyatı olduğunu söylememe rağmen sirf pahali diye Ozele yaptırmami istemiyorlar devlet hastanesinde randevuda asistanlar ile görüştük doktoru hala göremedik ve randevu bile alamıyoruz. Annem doktorun sekreterini tanidigi halde arayıp randevu alamıyor çünkü onemsenmiyorum. Bedenlerimiz bu arada aynı 110. Sizin yaşadığınız sorunları en iyi ben anlarım çünkü bizzat mevcut bende sırt ağrısı kamburluk büyüklüğe bagli çok terleme kiyafetlerde beden bulamama vs.kasiyerlige başladım biriktirdiğim para ile kpss kitabi almayi düşünüyordum ama Bi ameliyat için para biriktirecegim sanırım. Ozeldeki doktor muayene gel durumuna bir bakalım demişti fark bariz belli yani hasta ile ilgi açısından.Benim sanırım 110 bedendi yani toparlayici olarak 90 kullanıyordum 80 beden yaptırdım 1 hafta oldu
Valla benden naçizane tavsiye ıyiki devlet hastanesinde olmamışım ben devlet hastanesine muayeneye gittim muayene oldum giyindim oturdum karşılıklı konuşma bekliyorum hani birsey desin diye ben diyorum ki "nasıl olur ne zaman olur olabilecek sıkıntılar nedir doğal olarak korkuyorum biraz" Dr denilen kişi yanındaki asistanı ile muhabbet içinde kafasını çevirip bana bakmıyor cvp vermiyor aynı soruyu 2. Kez ve ses tonumu sertlestirerek sorunca zoraki cvp veriyor 2 kelime sonra yine asistaniyla muhabbete devam ediyor sınırlı çıktım yanından ve asla Burda olmam dedim daha sonra ameliyattan önce istenilen filmler için başka bir devlet hastanesine gittim orada görüştüğüm Dr bana söyle dedi "hiç devlet hastanelerinde canını tehlikeye atma gidip gidebileceğin en iyi hastaneye gitmişsin, bulup bulusturun ama o hastaneden şaşma kardeşim" dedi bende zaten kararliydim bulup bulusturun bezmialem de Dr. Nuh Evin'e ameliyati I oldum çok şükür çok memnunum his kaybı yok morarma yada farklı bir renk değişimi yok ağrı minimum seviyede saçımı bile kendim toplayabilecek seviyede kollarımı,. Naçizane tavsiye iyi bir hastanede olun bir kadının hayatındaki en önemli uzuvlardan, en önemli kararlardan biri..
Geri dondugunuz için teşekkür ederim çevremdekilere bu ameliyatın bir kerede bıçak ameliyatı olduğunu söylememe rağmen sirf pahali diye Ozele yaptırmami istemiyorlar devlet hastanesinde randevuda asistanlar ile görüştük doktoru hala göremedik ve randevu bile alamıyoruz. Annem doktorun sekreterini tanidigi halde arayıp randevu alamıyor çünkü onemsenmiyorum. Bedenlerimiz bu arada aynı 110. Sizin yaşadığınız sorunları en iyi ben anlarım çünkü bizzat mevcut bende sırt ağrısı kamburluk büyüklüğe bagli çok terleme kiyafetlerde beden bulamama vs.kasiyerlige başladım biriktirdiğim para ile kpss kitabi almayi düşünüyordum ama Bi ameliyat için para biriktirecegim sanırım. Ozeldeki doktor muayene gel durumuna bir bakalım demişti fark bariz belli yani hasta ile ilgi açısından.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Bildirim geldiği sürece dönüş yapıyorum çünkü zamanında bende deli gibi yorum okuyordum, be im özelde yaptırma imkanım asla yoktu evde ne ağlamalarım oldu eşimle sıkıntı yasamamaya dikkat edip sürekli para bulalım diye baskı yapıyordum ama imkanlar belli imkansızdan daha zordu o kadar yürekten istiyordum ki anlatamam gece gündüz kafayı bununla bozmustum ama rabbim öyle bir kapı açtı ki bana hiç ummadığım yerden para elime geçti ve 1 dk düşünmedim çünkü çektiğimi biliyorum birde minyon tipliyim yani normal bedenim 36-38 üst bedenim 42 devasa duruyorum yani küçük cussemle kendimle mutlu değildim ama şuan varya anlatamam psikolojimi o kadar mutluyum ki bitik olan psikoloji şu hasta yatağımda düzeldi çektiğim acılar beni iyilestiriyo açıdan mutlu olurum insan oluyor bana da neler söylemediler annem evladım değilsin Allahı verdiğini nasıl beğenmezsin diyo başka bişey demedi yüzüme bakmadı ama şimdi 1 haftadır hastaneden çıktığımda beri annem bakıyor yatırıp kaldırıyor yani herşey yoluna giriyor sen hedefine odaklan yeme içme para biriktir bence sonunda çok mutlu olacaksın, sevgiler...