cevremde birkac kisiden duydum ama haberlere bakınca tek bi yerde böyle bi haber var ama dogrumu anlamadim. devlete bagli kres ve anaokuku ucretsizmi bu sene
bu sene icin diye duydum benHayır değil aylık ödemeleri var. Biz 8 - 16.00 arası kreşlere 750 tl verdik aylık. Aynı emsalde 1.100 ile 1.500tl arasındaydı
Yarım gün olanlar da 500 tl idi.
Gezileri vs oluyor onlar için de ek ödemeler alıyorlar.
İlk kayıttta kırtasiye parası ya da kırtasiye ürünleri alıyorsunuz onlar da geçen yıl 3.000tl gibi bir şey tutmuştu
bu sene icin degilmi bu gecen sene ücretliydi 3-6 yas degilmi4-6 yaş olanlar ücretsiz.
bu sene icin diye duydum ben
iste yeni haber cikmista tv de duymus arkadas ban bana söyledi bende inanmadim pek habere sonra nette arastirdim tek bi yerdevar bu haberBu senenin ne özelliği var?
bende inanmadim da inatlasiyo arkadasKimden duydunuz bilmiyorum ama milli eğitim bakanlığı demedikce inanmayın. Ücretsiz olması imkansız çünkü
iste yeni haber cikmista tv de duymus arkadas ban bana söyledi bende inanmadim pek habere sonra nette arastirdim tek bi yerdevar bu haber
Kreşler ücretsiz mi olacak? Bakan Özer’den müjde: Kreşlerden artık ücret alınmayacak
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, kreşlerle ilgili tüm ebeveynlerin beklediği haberi verdi. Okul öncesi eğitim oranındaki artışa dikkat çeken Bakan Özer, kreşlerden artık ücret alınmayacağını belirterek tarih verdi. Bu açıklamanın ardından arama motorlarında araştırılan ’Kreşler ücretsiz mi...www.fotomac.com.tr
evet geçmişte ücretli idi sade anaokulları ilkokul içerisinde bulunanlar ücretsizdi zaten bağımsız anaokullarının cüzzi bi ödemesi vardı bu sene o kaldırıldı diye bende milli eğitim bakanından duydumbu sene icin degilmi bu gecen sene ücretliydi 3-6 yas degilmi
Şimdiye kadar okul aidat ücreti vs vardıcevremde birkac kisiden duydum ama haberlere bakınca tek bi yerde böyle bi haber var ama dogrumu anlamadim. devlete bagli kres ve anaokuku ucretsizmi bu sene link buldum Kreşler ücretsiz mi olacak? Bakan Özer’den müjde: Kreşlerden artık ücret alınmayacak
Şimdiye kadar okul aidat ücreti vs vardı
Ama okuldaki memur bu sene ödeme olmayabilir
Nasıl olacağı hakkında resmî bilgi elimizde yok ama ücretsiz olma durumu var dedi
İnşallah amin diyelim