Yapildi herhalde demissiniz Dikisleriniz nasil nerde diklestirme benimde oldu lolipop seklinde dikislerim var meme ucu ve asagi dogruSormadım ama görüntüden anlaşıldığına göre yapmış. Daha 1 hafta yeni doldu şişlikler var hafif ağrım var.
Memnun musun ? Dr asistan mi uzman mi peki cnm pek bilgi bulamadım ? Bende yaptırmak istiyorum korkuyorum da. Diren takıldımi size ?Ankara ssk diskapi hastanesi plastik cerrahi dr. Musa keleş
Maksimum 4.500-5.000 aralıginda
Protez içindemi bu fiyat ? İçindeyse ne marka?Ankara ssk diskapi hastanesi plastik cerrahi dr. Musa keleş
Maksimum 4.500-5.000 aralıginda
Diren takılmadı dr sanırım uzman ama inan ki birçok özel dr a gittim ama bu dr bana aşırı güven verdi çok şükür 45 günümdeyim herşey yolunda çok mutluyumMemnun musun ? Dr asistan mi uzman mi peki cnm pek bilgi bulamadım ? Bende yaptırmak istiyorum korkuyorum da. Diren takıldımi size ?
Herşey içinde başka hiçbir ödeme yapmadım. Mentor marka 325 cc hpProtez içindemi bu fiyat ? İçindeyse ne marka?
Bugün muayne oldum devlet hastanesi 1600 ameliyat masrafı. 8.800 lira protezin fiyatı mertor marka. Fiyatlar çok uçuk
Çok iyi yaa .sizin mesajınızı görünce sevindim hem uygun hem memnunsunz darısı bana. ins bnde olurum skntisiz bir şekilde.genital estetik yapiyormu acaba ?Diren takılmadı dr sanırım uzman ama inan ki birçok özel dr a gittim ama bu dr bana aşırı güven verdi çok şükür 45 günümdeyim herşey yolunda çok mutluyum
Ama şunu söyleyebilirim
Bir arkadaşım gördü geçenlerde inanamadı bir devlet hastanesinde yapıldığına. Çevresinde özel dr da yaptırmış bir suru arkadaşım var ama senin dikişlerin muntazam göğüs büyüklüğü muhteşem olmuş dedi ve kendisi de aynı dr da olmak için işlemleri hizlandurdi
Onu hiç bilmiyorum canım. Ama hastanede işlem şu şekildeÇok iyi yaa .sizin mesajınızı görünce sevindim hem uygun hem memnunsunz darısı bana. ins bnde olurum skntisiz bir şekilde.genital estetik yapiyormu acaba ?
İnşallah canım herşey gönlünce olur. Ama ameliyattan sonra % 1500 farkediyo ozguvenim tavan yaptı. Darısı dileyen isteyen herkese sağlıkla inşallahÇok iyi yaa .sizin mesajınızı görünce sevindim hem uygun hem memnunsunz darısı bana. ins bnde olurum skntisiz bir şekilde.genital estetik yapiyormu acaba ?
Korkuyorumda biraz ama karar verdimm yaa en kısa zamanda hocayla goruscem ins. Benim için tek sorun geri ne zaman ise dönebilirim derdi şuan .Hocayida kaçırmak istemiyorum bı klinik acip gidiyorlar hemen . Sn ne zaman ayaklanabildin cnm işlerini yapabildin mi peki?İnşallah canım herşey gönlünce olur. Ama ameliyattan sonra % 1500 farkediyo ozguvenim tavan yaptı. Darısı dileyen isteyen herkese sağlıkla inşallah
Agir bir işin yoksa agir kaldirman gerekmiyorsa 1 hafta sonra donersin. Ama bu kisiden kisiye degisiyor. Ben ozellikle dikkat ettim birsey olursa diye de korktum 1 hafta dikkat ettim. Bazilari 3. Gun gezmeye gidiyor. Ama ben bir hafta sonra islerimi agir kaldirmadan uzanmadan kendim yaptim. 1 aya yakin dikkat ettim. Ozellikle birsey olur falan ugrasmayim diye 1 ay dikkat ettim. Ilk 15 gun yataktan birisinin destegiyle kalktim. Ama kalktiktan sonra hicbir sikayetim olmuyordu sorun yataktan kalkmakti. Bir de yan falan yatamiyorsun hep sirt ustu yatiyiorsun biraz sirtin agriyo. Ama bazilari 3. Gun kendisi kalkmaya baslamis. Kisiye gore degisiyo yaniKorkuyorumda biraz ama karar verdimm yaa en kısa zamanda hocayla goruscem ins. Benim için tek sorun geri ne zaman ise dönebilirim derdi şuan .Hocayida kaçırmak istemiyorum bı klinik acip gidiyorlar hemen . Sn ne zaman ayaklanabildin cnm işlerini yapabildin mi peki?
Takılan protezin fiyatı neye göre değişiyo ? Marka aynıysa bana 8.800 lira fiyat verildi sadece protez için siz 5 bine protez içinde ameliyat olduğunuzu sötlüyorsunuz? Dr bundan paymı alıyor?Herşey içinde başka hiçbir ödeme yapmadım. Mentor marka 325 cc hp
Birilerinin kazandigi kesin ama kim bilmiyorum. Ameliyat oncesi firma calisani geldi ve ucreti ben ona verdim. O protez parasiydi. Daha sonra da hastaneye bi miktar yatirdim. Baska hic para cikmadi cebimdenTakılan protezin fiyatı neye göre değişiyo ? Marka aynıysa bana 8.800 lira fiyat verildi sadece protez için siz 5 bine protez içinde ameliyat olduğunuzu sötlüyorsunuz? Dr bundan paymı alıyor?
Kime ve hangi hastanede yaptırdınızCanim ben ankarada devlet hastanesinde oldum ama fiyat dersen hemen hemen ozelle ayni oluyor gerci doktorun ustlugune bagli benim doktorum prof. 9 liraya yaptirdim.
merhaba mesaj atılamıyor size sanırım. burdan sorayım, memnun kaldınız mı? kesiniz ne şekilde? lolipop mu?Sormadım ama görüntüden anlaşıldığına göre yapmış. Daha 1 hafta yeni doldu şişlikler var hafif ağrım var.
Ben de az önce baktım doktorun profiline vs sizden bu konuda biraz bilgi istesem yardımcı olur musunuz banaAnkara cebeci tıp fakültesinde prof. Dr. Zeki can yaptırdım.