Devlet hastnesi meme büyütme doktor önerisi olan Varmı acil lütfen

Memnun musun ? Dr asistan mi uzman mi peki cnm pek bilgi bulamadım ? Bende yaptırmak istiyorum korkuyorum da. Diren takıldımi size ?
Diren takılmadı dr sanırım uzman ama inan ki birçok özel dr a gittim ama bu dr bana aşırı güven verdi çok şükür 45 günümdeyim herşey yolunda çok mutluyum
Ama şunu söyleyebilirim
Bir arkadaşım gördü geçenlerde inanamadı bir devlet hastanesinde yapıldığına. Çevresinde özel dr da yaptırmış bir suru arkadaşım var ama senin dikişlerin muntazam göğüs büyüklüğü muhteşem olmuş dedi ve kendisi de aynı dr da olmak için işlemleri hizlandurdi

Çok iyi yaa .sizin mesajınızı görünce sevindim hem uygun hem memnunsunz darısı bana. ins bnde olurum skntisiz bir şekilde.genital estetik yapiyormu acaba ?

Çok iyi yaa .sizin mesajınızı görünce sevindim hem uygun hem memnunsunz darısı bana. ins bnde olurum skntisiz bir şekilde.genital estetik yapiyormu acaba ?
Onu hiç bilmiyorum canım. Ama hastanede işlem şu şekilde
ben dr a gittim dr cicislerime baktı evet büyütme lazım dedi ve fotolarını çekti. Bu fotolar daha sonra dr larin konseyine sunuluyor. Orada evet ameliyat olabilir sonucu çıkarsa sizi iletişim numanizdan arıyorlar. Gidiyorsunuz ve ameliyat için gün alıyorsunuz. Ameliyat gününden 2-3 gün önce gidip tahlillerinizi yaptırıyorsun ve bitti. Bu kadar. Oldu da bitti maşallah güzel olur inşallah. Gözünüzde büyütmeyin çok hızlı yapılıyor işlemler.

İnşallah canım herşey gönlünce olur. Ama ameliyattan sonra % 1500 farkediyo ozguvenim tavan yaptı. Darısı dileyen isteyen herkese sağlıkla inşallah

İnşallah canım herşey gönlünce olur. Ama ameliyattan sonra % 1500 farkediyo ozguvenim tavan yaptı. Darısı dileyen isteyen herkese sağlıkla inşallah
Korkuyorumda biraz ama karar verdimm yaa en kısa zamanda hocayla goruscem ins. Benim için tek sorun geri ne zaman ise dönebilirim derdi şuan .Hocayida kaçırmak istemiyorum bı klinik acip gidiyorlar hemen . Sn ne zaman ayaklanabildin cnm işlerini yapabildin mi peki?

Agir bir işin yoksa agir kaldirman gerekmiyorsa 1 hafta sonra donersin. Ama bu kisiden kisiye degisiyor. Ben ozellikle dikkat ettim birsey olursa diye de korktum 1 hafta dikkat ettim. Bazilari 3. Gun gezmeye gidiyor. Ama ben bir hafta sonra islerimi agir kaldirmadan uzanmadan kendim yaptim. 1 aya yakin dikkat ettim. Ozellikle birsey olur falan ugrasmayim diye 1 ay dikkat ettim. Ilk 15 gun yataktan birisinin destegiyle kalktim. Ama kalktiktan sonra hicbir sikayetim olmuyordu sorun yataktan kalkmakti. Bir de yan falan yatamiyorsun hep sirt ustu yatiyiorsun biraz sirtin agriyo. Ama bazilari 3. Gun kendisi kalkmaya baslamis. Kisiye gore degisiyo yani

Herşey içinde başka hiçbir ödeme yapmadım. Mentor marka 325 cc hp
Takılan protezin fiyatı neye göre değişiyo ? Marka aynıysa bana 8.800 lira fiyat verildi sadece protez için siz 5 bine protez içinde ameliyat olduğunuzu sötlüyorsunuz? Dr bundan paymı alıyor?

Takılan protezin fiyatı neye göre değişiyo ? Marka aynıysa bana 8.800 lira fiyat verildi sadece protez için siz 5 bine protez içinde ameliyat olduğunuzu sötlüyorsunuz? Dr bundan paymı alıyor?
Birilerinin kazandigi kesin ama kim bilmiyorum. Ameliyat oncesi firma calisani geldi ve ucreti ben ona verdim. O protez parasiydi. Daha sonra da hastaneye bi miktar yatirdim. Baska hic para cikmadi cebimden

Merhabalar musa kelesi arastirdim ama baska bir sehirdeki hastaneye gecmis. Ankarada baska memnun kalinan doktor var mi bildiginiz uygun fiyatli?

Merhaba arkadaşlar ben de devlet veya üniversiteye bağlı araştırma hastanesinde meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ama doktor önerisi almaya ihtiyacım var şehir önemli değil fakat malum pandemi sürecindeyiz bittiği gibi olma niyetindeyim şimdiden araştırmaya giriştim yardımcı olursanız çok sevinirim

Ankara cebeci tıp fakültesinde prof. Dr. Zeki can yaptırdım.
Ben de az önce baktım doktorun profiline vs sizden bu konuda biraz bilgi istesem yardımcı olur musunuz bana Ben bekarım 24 yaşındayım göğüs dokum hiç yok kas altı olacak demişti daha önce gittiğim bir doktor, emzirme ile ilgili bir sıkıntı yaşar mıyım ilerde bu konuda doktor ne söyledi ve ne zaman yaptırdınız kaça mal oldu bana biraz anlatır mısınız

Ben hem diklestirme hem silikon taktirdim 2 sene oldu evliyim ve 2 cocugum var bekar olsaydim dusunurmuydum bilemiyorum ama kasalti oldugu zaman emzirmede sıkıntı olmaz demisti. Cokta irdelemedim acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…