Devlet hastnesi meme büyütme doktor önerisi olan Varmı acil lütfen

Ben hem diklestirme hem silikon taktirdim 2 sene oldu evliyim ve 2 cocugum var bekar olsaydim dusunurmuydum bilemiyorum ama kasalti oldugu zaman emzirmede sıkıntı olmaz demisti. Cokta irdelemedim acıkcası
Ne kadara mal oldu peki ve süreç nasıldı çok ağrılı oldu mu geçen yıl mı olmuştunuz

Ben hem diklestirme hem silikon taktirdim 2 sene oldu evliyim ve 2 cocugum var bekar olsaydim dusunurmuydum bilemiyorum ama kasalti oldugu zaman emzirmede sıkıntı olmaz demisti. Cokta irdelemedim acıkcası
Ben başka bir şehirden geleceğim görüşmek için doktorla o yüzden buradaki yorumlara önerilen doktorlara göre bir karar vereceğim gidip görüşeceğim doktorun güven vermesi tecrübesi oldukça önemli benim ne istediğimi anlayabilmesi

Ben hem gecen sene hem bu sene revizyon oldum sag memem cebe oturmadigi icin bu sene tekrar ameliyat oldum bu arada silikonlarimida buyuttum ilk protezim 250cc idi 375 cc ile degistirdim. 9 yaptirdim gecen sene. Agri sizı olmadi doktor zaten antibiyotik agri kesici veriyor sadece ilk 3 gin kendin yatip kalkamiyorsun destek gerekiyor kollari kullanamiyorsun cok

Ben hem gecen sene hem bu sene revizyon oldum sag memem cebe oturmadigi icin bu sene tekrar ameliyat oldum bu arada silikonlarimida buyuttum ilk protezim 250cc idi 375 cc ile degistirdim. 9 yaptirdim gecen sene. Agri sizı olmadi doktor zaten antibiyotik agri kesici veriyor sadece ilk 3 gin kendin yatip kalkamiyorsun destek gerekiyor kollari kullanamiyorsun cok
Cebe oturmadı derken 🙈

İstediğiniz gibi oldu mu önerir misiniz doktorunuzu peki ameliyat sonrası diren takmış mıydı

Silkon ustte kaldi yerinde olmasi gereken yere oturamadi. 2. Ameliyati ocakta oldum 3 ay oldu bir sıkıntım yok suanda hersey yolunda.. diren hic takilmadi

Silkon ustte kaldi yerinde olmasi gereken yere oturamadi. 2. Ameliyati ocakta oldum 3 ay oldu bir sıkıntım yok suanda hersey yolunda.. diren hic takilmadi
Bu ameliyatla ilgili mi yoksa sizinle ilgili bir problem miydi peki. Doktoru öneriyor musunuz başka şehirden geleceğim de görüşmek için :)

Canim ben ankarada devlet hastanesinde oldum ama fiyat dersen hemen hemen ozelle ayni oluyor gerci doktorun ustlugune bagli benim doktorum prof. 9 liraya yaptirdim.
Canım merhaba ankarada hangi hastanede ameliyat oldunuz memnunmusunuz dr adı neydi bilgi verirmisiniz bende meme büyütme düşünüyorum

X