Devlet hastanesinde yumurta takibi /ovülasyon takibi / yumurta büyüklüğü takibi

gebebebe12

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2023
295
56
Hanımlar merhaba . Femera kullandım pazartesi günü doktorum yumurta büyüklüğüne bakmak için çağırdı fakat özel hastane ve 10 günü geçtiği için ben tekrar ücret ödeyeceğim fakat şu sıralar biraz sıkışığız. Devlet hastanesine kadın doğuma gitsem yumurta büyüklüğüne çatlayıp catlamadigina bakarlar mi ?

bakarlar ama bende ilgilenmemişlerdi. yumurtan güzel, hı hı hı hı diyip göndermisti kaç mm, çatlatma iğnesi gerekli mi vs hiçbir sey konusmamıştı. ama her devlet hastanesi de aynı değil. ilgilenenler de vardır muhakkak.

Ya çok teşekkür ederim sabaha randevu alayım bakarsa bakar bakmazsa çıkar özele geri gelirim napim

Siz doktora ne demiştiniz doktora desem catlatma iğnesi verir mi süreç nasıl olur

Siz doktora ne demiştiniz doktora desem catlatma iğnesi verir mi süreç nasıl olur
eğer imkanınız varsa üniversite hastanesinde bir profesöre gidin. benim doktorum başka şehirdeydi yumurta takibine başladık ama kontrole gidemedim kıştı ve yoldan korktum o yüzden bulunduğum yerdeki devlet hastanesine gittim. bana direkt yumurtan güzel dedi gönderdi çatlatma iğnesini biz gerek duyarsak veririz dedi bana ve vermedi. korunmasız ilişkim de bir yıl olmamıştı 10 ay olmuştu sanırım o yüzden de umursamadı. zaten bir yılın dolmadı bir sey yapamayız dedi gıcık kendi kendine çatlar yumurta demişti. bu olaydan 2 ay sonra bir daha kendi doktoruma gittim ve temizdi yumurtalıklarım yani çatlamış herhalde ama doktorum ilaca tekrar başladı ve iğne de verdi. ilk basta yumurtaların durumuna göre iğneye karar vericez demişti. 5 yumurtam büyüdüğü için şansa bırakmayalım, kiste dönüşebilirler diyip iğne yapmıştı.

Maalesef yaşadığım yerde üniversite hastanesi yok. Özel hastaneden devam edeyim o zaman ben çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…